3 flyttetilbud i Hørsholm

  • Få 3 friske tilbud på flyttemand i Hørsholm
  • Udfyld onlineskemaet på bare 4 minutter
  • Spar 15 procent på en kvalitetssikret flyttemand

Få 3 3 flyttetilbud tilbud

Billig flyttemand i Hørsholm - Modtag 3 gratis flyttetilbud

16. december 2017. Du søger professionel hjælp fra en flyttemand i Hørsholm og hjælpen er nær - du skal bare indtaste din flytteopgave i webformularen og det tager under 7 minutter. Du kan kvit og frit indsende en opgave til en erfaren flyttemand i Hørsholm her på siden, uanset omfanget af din flytteopgave.
De forhåndsgodkendte flyttemænd som Billig-flyttemand.dk tilbyder i Hørsholm, arbejder med stor stolthed fordi de vil det - ikke fordi de skal. Høj faglig stolthed kendetegner disse professionelle fagfolk, som alle har adskillige års erfaring og ekspertise i at benytte den rigtige tilgang til alle de flytteopgaver, de løser.
Det er din sikkerhed for at få udført flytningt bedst muligt med det optimale resultat. Hvad enten du har brug for hjælp til en lille eller en stor flytteopgave, kan du få bistand fra en dygtig flyttemand i Hørsholm med adskillige års ekspertise. Udfyld skemaet online allerede i dag så er du i gang!

Opkøb af flyttefirmaer

Takket være opkøb af nogle af de firmaer, der tidligere havde kørt som flyttefirmaer for Engelbrecht, stod firmaet ved halvtredsernes begyndelse med 15 A-tilladelser - det tredobbelte af de nærmeste konkurrenter! I 1951 afgav man ganske vist 2 biler og 2 tilladelser til firmaets hidtidige førstemand, R.V. Christiansen.
Har startede for sig selv, men med 13-14 tilladelser og biler havde Engelbrecht stadig dobbelt så mange kølebiler som nogen anden indtil tressernes slutning. Denne enestående kapacitet var med til allerede i 1946 at sikre N.E. Engelbrecht en kontrakt, der i to årtier blev bærende for virksomheden:
Kørsel med mælk for mejerikontoret til de amerikanske tropper i Tyskland. I de første år kørte Engelbrechts biler 15-20 læs mælk om dagen til Flensborg godsbanegàrd, hvor ca. 35 mand var beskæftiget med at sortere flasker og læsse mælken om i et mælketog, der kørte den videre sydpå.

Transport efter krigen

Først i halvtredserne gik man over til at tappe mælken på papkartoner, og for at få den frisk frem kom Engelbrechts biler til at køre hele vejen ned til de mange amerikanske forlægninger. l 1954 kørte Engelbrechts biler 15.000 tons mælk til amerikanerne, og det steg gennem de næste tre år til 31.000 tons i både 1956 og 1957.
Denne trafik omfattede i 1957-58 godt halvdelen af den samlede kørsel for N.T. Engelbrechts egen vognpark, og den blev efterhånden suppleret med, at man også kørte kød i små partier til de forskellige amerikanske forlægninger.
Til kørslen til de amerikanske tropper kom imidlertid både baconkørslen og kørsel for en række andre kunder, som fra midten af halvtredserne gik gennem Spedition Engelbrecht, der både beskæftigede biler fra husets egen flyttemandsvirksomhed og fremmede biler.

Få 3 3 flyttetilbud tilbud


Eksempler på 3 flyttetilbud i 2970 Hørsholm
Hjort Olsen Flytteforretning
Agiltevej 1
2970 Hørsholm
CVR: 33928173
Hjemmeside
Bergmann Service
Bloustrødvej 5 A
2970 Hørsholm
CVR: 31835798
Hjemmeside
Nicoles hjemmeservice
Syrenvej 6 B
2970 Hørsholm
CVR: 29255636
Hjemmeside