3 flyttetilbud i Nørresundby

  • Få 3 hurtige tilbud på flyttemand i Nørresundby
  • Udfyld online skemaet på kun tre minutter
  • Spar 10 procent på en certificeret flyttemand

Få 3 3 flyttetilbud tilbud

Flyttemand Nørresundby - Bestil 3 gratis flyttetilbud

16. december 2017. Vi hjælper dig med at få et hurtigt overblik over flyttemænd og flyttefirmaer i Nørresundby. Her på Billig-flyttemand.dk kan du nemlig indhente flyttetilbud fra flere flyttemand, og sammenligne 3 tilbud, så du er sikker på at få den bedste aftale! Med 3 tilbud i hånden, kan du frit vælge og vrage.
Det eneste du selv skal gøre, er at skrive i formularen på kun 4-5 minutter og fortælle os, hvilken slags flytteopgaver, du ønsker hjælp til. På 22-26 timer tilsendes du lokale tilbud fra 3 kvalificerede flyttemænd fra Nørresundby. Du beslutter selv, hvilket flyttetilbud du vil anvende. Servicen er gratis og uforpligtende.
Få udført din flytning, professionelt og punktligt, så du i stedet kan fokusere på andre opgaver. Veludført flytning begynder altid med en tæt og tillidsfuld dialog. Du kan altid få professionel og uforpligtende rådgivning i et sprog, som er til at forstå. Bestil 3 gratis tilbud fra erfarne flyttemænd i Nørresundby.

Ingen strejker i flyttefaget

Få erhverv har været så lidt ramt af strejker som flyttemændene. Under de store, regelmæssigt tilbagevendende havnearbejderstrejker i halvtredserne og tresserne var flyttebilerne blevet ved med at køre, ja de havde kørt store mængder fødevarer uden om de strejkeramte havne og til f.eks. Hamburg i stedet.
Det skyldes ikke, at flyttechaufførerne var uorganiserede. I en årrække var de imidlertid delt mellem SID og chaufførforbundet, der stod uden for LO. Det gjorde det vanskeligere at koordinere en konflikt, men desuden havde chaufførforbundet ingen forpligtelser til sympatistrejker eller blokader.
Samtidig holdt flyttemændene sig uden for Dansk Arbejdsgiverforening, så de heller ikke blev draget med ind i en konflikt, de ikke var direkte part i. I stedet optrådte organisationen Danske Vognmænds Arbejdsgiversammenslutning (DVA) som flyttemændenes arbejdsgiverorganisation.

Et stort ansvar for arbejdet

Der er andre grunde til, at det ikke kom til konflikt. Det betyder mindst, at det ville være vanskeligt at få fat på alle chaufførerne og få en strejke arrangeret. Det var mere afgørende, at der var et personligt forhold mellem flyttemænd og chauffører, hvor man kendte hinandens vilkår, og hvor chaufførerne både var ret frit stillede og følte et stort ansvar for deres arbejde.
Og flyttechaufførerne tjente godt, ikke mindst i kraft af et akkordlønsystem. Desuden var flyttemændene meget sårbare over for strejker og gav sig derfor, før det kom til konflikt. Da der for første gang i mange år kom en faglig aktion fra flyttechaufførerne, var den da heller ikke rettet mod flyttemændene.
Chaufførerne var utilfredse med forholdene ved den dansk-tyske grænse. De følte, at de spildte alt for lang tid i tolden, og deres akkordlønsystem betød, at de også økonomisk mærkede ventetiden.

Få 3 3 flyttetilbud tilbud


Eksempler på 3 flyttetilbud i 9400 Nørresundby
Dan Service
Kammerdal 10
9400 Nørresundby
CVR: 12641346
Hjemmeside
C.M. Transport A/S
Sundsholmen 6
9400 Nørresundby
CVR: 85502913
Hjemmeside
John Jensen Multiservice
Øster Strandvej 23
9400 Nørresundby
CVR: 33209533
Hjemmeside