3 flyttetilbud i Nivå

  • Få 3 solide tilbud på flyttemand i Nivå
  • Udfyld skemaet online på bare 3 minutter
  • Spar 15 pct på en kompetent flyttemand

Få 3 3 flyttetilbud tilbud

Tilbud på flyttemand i Nivå. Få 3 gratis lokale flyttetilbud

16. december 2017. Om drejer sig om om en mindre flytning opgave eller større totalflytning i Nivå, så har vi flyttemændene, der kan fikse opgaven. Opret dit flytteprojekt online på 3-4 minutter og få 3 rigtigt gode tilbud på flytning. Vi videreformidler gratis din opgave til kvalitetssikrede flyttemænd i Nivå.
Har du brug for vejledning og gode råd, omkring løsningen af flytteprojektet, så står vores flyttemand klar, helt gratis, til at hjælpe dig. De er yderst kvalitetsbevidste, og professionelle, med stor fokus på at udføre en god og sikker flytning. Naturligvis til den aftalte tid og pris.
Vores tilknyttede flyttemænd i Nivå værdsætter en god dialog med dig som kunde, for at sikre det bedste resultat, så du bliver en glad og tilfreds kunde. De lytter meget gerne til dine flytteønsker og udfører et kompetent professionelt flytning hver eneste gang. De går ikke på kompromis!

Et af branchens største firmaer

Knud Jørgensen, Nivå satsede på at kunne garantere en transport under sikre temperaturforhold, snarere end at tilbyde den laveste pris - en politik, der svarede til de store landbrugsorganisationers krav i denne periode. På ganske få år skabte Knud Jørgensen et net på ca. 15 flyttefirmaer med 20-30 biler, som hans firma disponerede over på linie med hans egne.
Det vigtigste enkelte led i kæden var som antydet Syldahl Lartzen, et af branchens største firmaer. Ellers var der tale om et stort antal små flyttemænd med 1-2 biler hver, spredt ud over hele landet. Nogle af dem kørte selv, mens andre havde chauffører på bilerne.
Under alle omstændigheder tog Knud Jørgensen s kontorer i København og Kruså sig af kørselsdisponeringen og papirarbejdet. Kravet om sikre temperaturforhold betød, at Knud Jørgensen kun beskæftigede kølevogne.

Flyttefirmaer med moderne vogne

Knud Jørgensen, Nivå gik tidligt i gang med at sikre, at også hans flyttefirmaer havde moderne vogne med automatisk køleanlæg. Og lige som han havde været med til at finansiere den første bil, der kørte for ham, var han ofte med til at finansiere flyttefirmaerenes kølebiler.
Vognmændene var garanteret minimumspriser og kørte i det hele taget for ret faste takster, mens Knud Jørgensen selv fik de store udsving i tab og gevinst. Det blev en særdeles givtig forretning, som ekspanderede voldsomt. Knud Jørgensen var det firma, der blev tildelt flest nye tilladelser mellem 1952 og 1970.
Det begyndte med to i 1957, og der fulgte så en tredje aret efter, to mere i 1960, en sjette i 1962 og nr. 7 og 8 henholdsvis i 1965 og 1967. Tildelingen skete med stadig kraftig opbakning fra landbrugets repræsentant i flyttekørselsudvalget, og den var altså noget mere effektiv end den, Anders Jørgensen fik.

Få 3 3 flyttetilbud tilbud


Eksempler på 3 flyttetilbud i 2990 Nivå
Søren Rosvall ApS
Skovparken 35
2990 Nivå
CVR: 69239218
Hjemmeside
Vibegaard Service
Løberen 11
2990 Nivå
CVR: 36288159
Hjemmeside
Grand Transport A/S
Smedebakken 8
2990 Nivå
CVR: 30706005
Hjemmeside