3 flyttetilbud i Nykøbing

  • Få 3 godkendte tilbud på flyttemand i Nykøbing
  • Udfyld formularen online på mindre seks minutter
  • Spar 25 procent på en grundig flyttemand

Få 3 3 flyttetilbud tilbud

Billig flyttemand i Nykøbing - Få 3 gratis flyttetilbud nu

16. december 2017. Ombygning, tilbygning, nybygning eller renovering? Vores tilknyttede flyttemænd i Nykøbing giver dig et rigtigt attraktivt tilbud på din flytteopgave. Og vi formidler din opgave helt gratis! Vores gratis hjemmeside er den absolut bedste måde at bestille konkrete tilbud i Nykøbing på flytning.
Fortæl hvad din opgave går ud på, så sender vi opgaven videre til vores tilknyttede samarbejdspartnere i Nykøbing, så du kan finde den helt rigtige effektive og samtidig billige flyttemand i Nykøbing med det rette billige flyttetilbud. Det er hurtigt, let og gratis, og vi samarbejder i øvrigt med flyttemand over hele Danmark.
Udfyld onlineskemaet på mindre end 5 minutter og beskriv, hvad det er du har brug for hjælp til i din bolig. Jo mere detaljeret du forklarer dine ønsker, jo mere målrettede tilbud på flytning vil du helt sikkert modtage. Du kan spare op til 16% på regningen i Nykøbing ved at benytte vores gratis online portal.

Slaget om Transitgården i Nykøbing Falster

Syldahl Laursen fra VDL fik et flertal i EDF's bestyrelse til at gå ind for at tilbyde at overlade hele Transitgården, som projektet var blevet døbt, til VDL og DMF. Det er vanskeligt at vurdere, om det var en fornærmet opgivelse af ævred eller et sidste desperat forsøg på at trumfe sin vilje igennem.
Syldahl Laursen kan have ment, at projektet ville blive absurd og uigennemførligt uden EDF, og håbet, at EDF's udmarch ville tvinge de andre til at give sig. l så fald gjorde han regning uden både VDL's direktør og flere af sine egne.
På et stormfuldt bestyrelsesmøde i slutningen af maj 1955 forsøgte Mads Andersen at overtale Syldahl Laursen til at lade EDF forblive i samarbejdet om Transitgàrden og til selv at blive som formand for den. Mads Andersen slog stærkt på, at uenigheden kun havde vist sig i valget af benzinselskab.

Samarbejdet om Transitgården

Syldahl Laursen var helt uvillig og overreagerede i form af meget kraftige angreb på bade VDL, DMF og EDF's egne folk i Transitgårdsbestyrelsen. Syldahl Laursen fik en vis støtte fra fire bestyrelsesmedlemmer, men to - Benny Lynghoff og N.T. Jensen - var modstandere af hans linie.
Netop de to havde et år før ment, at det ikke var afgørende, om EDF havde flertal i Transitgårdens bestyrelse, og nu som før støttede de i det væsentlige Mads Andersen. Parterne skiltes i fjendskab. To måneder senere sendte Jensen og Lynghoff et brev rundt til bestyrelsesmedlemmerne.
De skrev, at de ikke ønskede EDF ud af samarbejdet om Transitgården, og at foreningen lå helt stille, fordi formanden var desperat over, at han ikke kunne spille diktator, og at det truede hele foreningens eksistens. De krævede et nyt bestyrelsesmøde snarest. Mødet blev holdt, men det trak kun konflikten mellem parterne skarpere op.

Få 3 3 flyttetilbud tilbud


Eksempler på 3 flyttetilbud i 4800 Nykøbing
OB Flytning ApS
Herningvej 28
4800 Nykøbing F
CVR: 10505690
Hjemmeside
N.E. Transport og Auto ApS
Solvang 17, Bruntofte
4800 Nykøbing F
CVR: 29632693
Hjemmeside
NE Ekspres ApS
Solvang 17
4800 Nykøbing F
CVR: 10121868
Hjemmeside