Flyttefirma i City

Check Få gratis 3 tilbud på et flyttefirma i City
Check Udfyld formularen online på under 2 minutter
Check Du får kun tilbud fra troværdige flyttefirmaer


Flyttefirma City City
4,6 stjerner
4,6/5 baseret på 50 bedømmelser

Få gratis gode tilbud fra flyttefirmaer i City

16. marts 2017. På denne hjemmeside tilbyder vi folk at finde en erfaren flyttemand i City. Det foregår sådan, at du opdaterer online skemaet med, hvad du ønsker hjælp til. I løbet af 48 timer afgiver 3 flyttefirmaer i City tilbud på den opgave, som du ønsker hjælp til.
Du vælger helt selv, hvem du vil bruge til opgaven. Du er ikke tvunget til at antage nogen af tilbuddene, hvis ikke du er tilfreds med dem. Desuden er denne service helt gratis at anvende. Indtast din flytteopgave i skemaet og få 3 godkendte gratis flyttetilbud.
Det kan være besværligt at finde en dygtig flyttemand i City. Benyt derfor denne gratis online tjeneste. Indsend din flytteopgave nu og få tre supergode tilbud indenfor 48 timer. På denne måde kan du spare op til 25% på flytteregningen.

Store og små flyttefirmaer

Flyttefirmaerne er i princippet flyttefirmabranchens arkitekter, som for transportkøberne formidler de mest hensigtsmæssige transportløsninger, samt sørger for de nødvendige tilladelser, transportdokumenter og toldbehandling m.v.
Flyttemandens vigtigste råvare kan siges at være den transportkapacitet han disponerer. Af væsentlig betydning for flytteerhvervets struktur har været muligheden for at organisere samlede transporter, hvor man køber større transportkapacitet hos operatørerne til gode priser.
Herefter samles flyttegods fra en række transportkøbere, som hver især må betale højere pris pr. vægtenhed. De største flyttefirmaer findes inden for denne gruppe, og hovedparten af disse store virksomheder har udenlandske interesser bag sig.

Flyttefirmaer i City er alsidige

Et kvalitetsbevidst flyttefirma i City kan blandt andet tilbyde følgende:
  • Flytning af indbo
  • Erhvervsflytninger
  • Monteringsopgaver
  • Udlån af flyttekasser
  • Midlertidig opbevaring

Flyttefirma i City


Eksempler på flyttefirma i 1750 City
Ahtransport01
Dybbølsgade 9
1721 København V
CVR: 35555781
Hjemmeside
Euro Line
Skydebanegade 31
1709 København V
CVR: 19952436
Hjemmeside
Farmer Trans
Skjalm Hvides Gade 11
1728 København V
CVR: 21375772
Hjemmeside