Flyttefirma i Gadstrup

Check Få 3 gratis tilbud på et flyttefirma i Gadstrup
Check Udfyld skemaet online på under 2 minutter
Check Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer


Flyttefirma Gadstrup Gadstrup
4,5 stjerner
4,5/5 baseret på 60 bedømmelser

De bedst egnede lokale flyttefirmaer

16. marts 2017. Modtag 3 skræddersyede flyttetilbud fra flyttefirmaer i Gadstrup, som gerne vil udføre din flytteopgave. Indtast din opgave i online formularen på kun 4 minutter og få 3 attraktive tilbud i løbet af 46 timer. Vores onlineservice er helt gratis og uforpligtende af anvende.
Du kan opnå en rabat på næsten 17% på en flytning ved at anvende denne gratis online service. Det er ikke altid man kender nogen, som kender nogen, der kan anbefale en pålidelig og billig flyttemand i Gadstrup. Men det kan vi! Vi matcher din opgave med de bedst egnede lokale flyttefirmaer.
Også i flyttebranchen findes der tvivlsomme firmaer med et dårligt ry efter mange dårligt udførte opgaver. Alt dette kan du undgå ved at benytte vores service her på siden! Opret din opgave på under 5 minutter så er du i gang med at få løst din flytteopgave i Gadstrup.

Pakmester- og efteruddannelse

Mange år før der var nogen, der havde tænkt på en pakmesteruddannelse, havde pakmestre været en almindelig betegnelse for de tjenestemænd ved postvæsenet og jernbanerne, der havde ansvaret for pakkehåndteringen.
Derefter ser det ud til, at betegnelsen blev almindelig inden for vognmandsbranchen og i dette tilfælde for Dansk Møbeltransport Forenings medlemmer for den person, der i forbindelse med en flytning, havde det overordnede ansvar for både ud- og indpakning af et flyttelæs.
Første gang, vi hører om en egentlig uddannelse til pakmester i de bevarede arkivalier fra Dansk Møbeltransport Forening, er på et bestyrelsesmøde i august 1956, hvor man snakker om de problemer, firmaerne har med tilgang af kvalificeret arbejdskraft, specielt hvad angik pakmestergruppen.

Kursus for nye flyttemænd

Eksempel på indhold af et grundkursus for nye medarbejdere i flyttefaget:
  • Kursus for chauffører beskæftiget med store og små vogne
  • Vejledning i vedligeholdelse m.v.
  • Kursus i motor- og færdselslære
  • Vejledning i kundebetjening
  • Afregning, fakturaer og skat

Flyttefirma i Gadstrup


Eksempler på flyttefirma i 4621 Gadstrup
Amdi Transport og Flytning
Hastrup Bygade 16
4621 Gadstrup
CVR: 34381550
Hjemmeside
Hans Tommi Gadbert
Kirkebakken 60
4621 Gadstrup
CVR: 11443605
Hjemmeside
Unni´s Transport
Brordrup Bygade 2 B
4621 Gadstrup
CVR: 10607116
Hjemmeside