Flyttefirma i Gilleleje

Check Få 3 gratis tilbud på et flyttefirma i Gilleleje
Check Udfyld formularen online på under 5 minutter
Check Du får kun tilbud fra faglærde flyttefirmaer


Flyttefirma Gilleleje Gilleleje
4,5 stjerner
4,5/5 baseret på 60 bedømmelser

En flyttemand der ikke er for dyr

16. marts 2017. Hvad er prisen for at få flyttet i eller i nærheden af Gilleleje? Hvad er den generelle timepris ved et flyttefirma? Hvordan finder man en erfaren flyttemand, der samtidig ikke koster kassen? Hvem kan man stole på? Gennemsnits timeprisen for flyttefirmaer i Gilleleje er på omkring 350,- kr.
Der forekommer priser helt ned til cirka 200,- kr. i timen men så må man så ikke forvente det bedst udførte resultat. Mange flyttefirmaet angiver prisen ud efter arealet i kvadratmeter, der skal flyttes. Her ligger tilbuddene fra cirka 75,- kr til 175,- kr. pr m2.
Det er betydeligt at få klarlagt om flyttefirmaet benytter sædvanlig timeløn eller pr kvm når du ses med flyttefirmaerne for første gang. Her kan du ligeledes fornemme om flyttemanden er pålidelig. Tillid er alfa og omega når det handler om at få udført en kompetent og sikker flytning i Gilleleje.

Den nuværende priskonkurrence

Konsekvensen for de mindre konkurrerende flyttemænd på de samme fragter er katastrofal, idet de ikke har mulighed for at indhente indtjeningen andre steder. Efterhånden som reguleringerne forsvinder helt, forventes et prisfald inden for EU på ca. 20% for vejgodstransport i begyndelsen af 20'erne.
Dog er det sandsynligt at prisfaldet i Danmark bliver væsentligt mindre på grund af den priskonkurrence, som allerede nu finder sted. Danmark Statistik foretager på begæring af EU-kommisionen en repræsentativ undersøgelse om konjunkturbedømmelsen i eksportflyttemandserhvervet.
For 1. kvartal 1990 anså 35% af de 303 flyttemænd, der havde deltaget, det økonomiske resultat i perioden for dårligt, 9% vurderede det økonomiske resultat som godt, mens 56% betegnede det som acceptabelt.

Tilbud udover selve flytningen

Udover selve flytningen kan du også få tilbud på følgende opgaver:
  • Flytning til udlandet
  • Afmontering
  • Tømning af konkursbo
  • Bortkørsel af affald
  • Fogedopgaver

Flyttefirma i Gilleleje


Eksempler på flyttefirma i 3250 Gilleleje
Svendsen & Søn Transport ApS
Helsingevej 39, Smidstrup
3250 Gilleleje
CVR: 36089350
Hjemmeside
Bjarne Svendsen Transport
Havnevej 24
3250 Gilleleje
CVR: 50124053
Hjemmeside
Tom Hedegaard Nielsen Transport
Strand-Åsen 8, Smidstrup
3250 Gilleleje
CVR: 26884438
Hjemmeside