Flyttefirma i Græsted

Check Få gratis 3 tilbud på et flyttefirma i Græsted
Check Udfyld skemaet online på under 3 minutter
Check Du får kun tilbud fra certificerede flyttefirmaer


Flyttefirma Græsted Græsted
4,5 stjerner
4,5/5 baseret på 63 bedømmelser

Sådan fungerer det

16. marts 2017. Her på siden kan du nemt og hurtigt bestille 3 flyttetilbud fra seriøse flyttefirmaer i Græsted. Det er 100 procent gratis og uforpligtende at modtage disse tilbud og det står dig frit for, om du vælger at benytte et af de modtagne flyttetilbud - der er ingen tvang.
Udfyld onlineformularen på kun 5 minutter i dag og få to-tre skarpe tilbud - gratis og hurtigt på din flytteopgave i Græsted ligegyldigt om opgaven er lille eller stor. Du kan spare op til 17 procent på en flyttemand i Græsted ved at bruge vores gratis online tilbudstjeneste.
Flyttefirmaerne i Græsted området er stolte af deres job og det arbejde, de udfører. De sørger for, at kunderne er glade og ligesom mange andre, har de ikke noget imod ros, når en flytteopgave er afsluttet med det ønskede resultat - det vil sige at kunden er glad og tilfreds.

Flyttemænd har presset priserne i bund

Mange flyttemænd har et helt utilfredsstillende indtjeningsniveau, og er i forvejen etableret på et kapitalmæssigt svagt fundament. Der har fundet en overetablering sted, og den hårde konkurrence mellem disse flyttemænd har presset priserne i bund.
Øget fragttilgang har ikke afhjulpet denne situation for det store antal relativt mindre flyttemænd, men de store flyttefirmaer har kunnet lukrere på de lave priser, man skal betale operatørerne.
Der har dog været mulighed for de relativt store flyttemandsvirksomheder at udnytte sine større kontaktflader til at minimere tom returkørsel, hvorved lastbilernes kapacitet udnyttes bedre. Hvor der er indgået faste aftaler om f.eks. distributionskørsel, og hvor der er tilsvarende faste returkørsler, kan denne kapacitet tilbydes transportkøbere til en uforholdsmæssig lav pris.

Mere end bare en flytning

Få 3 gratis tilbud, der inkluderer mere end bare en flytning:
  • Flytning af indbo
  • Kontorflytninger
  • Nedpakning
  • Midlertidig opbevaring
  • Transport af farligt gods

Flyttefirma i Græsted


Eksempler på flyttefirma i 3230 Græsted
Flemming Jensen Transport
Mestervangen 17
3230 Græsted
CVR: 27063861
Hjemmeside
Viggo Olsen ApS
Svendebrevet 24
3230 Græsted
CVR: 28688245
Hjemmeside
JMJ Transport og Flytning
Lille Vokstrupvej 6
3230 Græsted
CVR: 28563108
Hjemmeside