Flyttefirma i Grenaa

Check Få gratis 3 tilbud på et flyttefirma i Grenaa
Check Udfyld skemaet online på under 3 minutter
Check Du får kun tilbud fra erfarne flyttefirmaer


Flyttefirma Grenaa Grenaa
4,7 stjerner
4,7/5 baseret på 36 bedømmelser

Eksperter i at formidle flytteopgaver

16. marts 2017. På Billig-flyttemand.dk får du gratis og hurtigt kontakt til billige og pålidelige flyttefirmaer i Grenaa. Indtast dine krav til flyttefirmaerne og bliv kontaktet af flyttefirmaerne med 3 skarpe tilbud. Det er fuldstændig gratis og du får 2-3 flyttetilbud, du selv kan vælge mellem.
Med et fordelagtigt flyttetilbud kan du spare op til 12 procent i forhold til normalprisen. Udfyld onlineskemaet på mindre end 4 minutter og oplys, hvad det er du har behov for at få flyttet i Grenaa. Jo mere konkret du beskriver opgaven, jo mere målrettede tilbud vil du sandsynligvis modtage.
Et flyttefirma i Grenå kan andet end bare at flytte. Har du behov for assistance til nedpakning eller opsætning, en flyttecontainer eller et lagerhotel, så kan du også få 2-3 stærke tilbud. På den måde kan du nemt vælge netop den flyttemandforretning, der kan opfylde dine krav til løsningen og ikke mindst prisen.

Det kommer forbrugerne til gode

Prisfastsættelsen på det indenlandske transportmarked i Danmark har altid været fri, bortset fra særlige tilfælde, hvor der er begrænsninger i adgangen til at udføre transporteme. Der er dog store forskelle i de vilkår, der gives de forskellige transportører.
Dels for forskellige transportmidler inden for landets grænser, dels for konkurrerende transportører med samme transportmidler i forskellige lande. Dansk Flyttefirmaforening og Danske Fragtmænd fastsætter vejledende tariffer for sine medlemmer.
I praksis medfører den hårde konkurrence at tarifferne sjældent kan opnås, men at der beregnes rabatter med udgangspunkt i tariffen til større kunder, for større varepartier eller ved faste aftaler. Dette kommer så til gengæld forbrugerne til gode.

Modtag gratis 3 tilbud fra lokale flyttemænd

  • Her får du 3 tilbud fra seriøse firmaer
  • Opret din opgave på mindre end 5 minutter
  • Sammenlign firmaer online
  • Spar 15% på et billigt firma
  • Vi sender din opgave i udbud

Flyttefirma i Grenaa


Eksempler på flyttefirma i 8500 Grenaa
Flemming Kjær Transport
Ålsø Stationsvej 6
8500 Grenå
CVR: 29999597
Hjemmeside
Grenaa Transport A/S
Bredstrupvej 27
8500 Grenå
CVR: 33427115
Hjemmeside
Vognmand Gert Svith A/S
Rugvænget 38
8500 Grenå
CVR: 29820511
Hjemmeside