Flyttefirma i Herlev

Check Få 3 gratis tilbud på et flyttefirma i Herlev
Check Udfyld skemaet online på under 3 minutter
Check Du får kun tilbud fra dygtige flyttefirmaer


Flyttefirma Herlev Herlev
4,4 stjerner
4,4/5 baseret på 45 bedømmelser

Du kan gratis indsende en flytteopgave

16. marts 2017. Billig-flyttemand.dk er en unik gratis internettjeneste, der tilbyder at skaffe dig 3 tilbud fra flyttefirmaer i Herlev området. Disse flyttefirmaer er alle certificeret og kvalitetssikret, så du er sikker på, at være i gode hænder i forbindelse med din flytteopgave.
Vores unikke onlineservice skaber hurtigt og nemt adgang til professionelle og effektive flyttefirmaer over hele Danmark. Har du således en flytteopgave, du ønsker hjælp til, kan du med stor fordel anvende vores online service til at få 3 flyttetilbud.
Billig-flyttemand.dk sikrer optimalt udbytte for både kunder og flyttefirmaer. Du får som kunde relevante og brugbare tilbud i Herlev på en nem og tidsbesparende måde. Flyttefirmaerne får nem, hurtig og billig adgang til flere kunder i Herlev med konkrete behov. Det er en win-win ;-)

Regeringens Transporthandlingsplan for Miljø og Udvikling

Flyttegodstransporten ventes i takt med den ændrede industristruktur at blive mere velorganiseret, hvor de fleste flyttemænd vil være i fast samarbejde med en flyttefirma evt. oprettet på initiativ af flyttemændene selv, eller de vil være fast engageret direkte hos transportkøberne.
Der er dog ikke udsigt til, at vejgodstransporten vil miste sin dominans. Regeringens Transporthandlingsplan for Miljø og Udvikling forudsiger således, at al vækst i den indenlandske flyttegodstransport vil finde sted inden for vejgodstransporten.
Herved vil dennes andel af transportarbejdet vil stige fra 80% til 90% frem til år 2020. I linietrafikker over længere afstande ventes der dog en tiltagende konkurrence fra andre transportmidler.

Find professionelle flyttefirmaer her

Du kan få tilbud på flytning i hele Herlev kommune:
  • Marielund
  • Hjortespring
  • Sønderlund
  • Klausdalbro
  • Kildegård

Flyttefirma i Herlev


Eksempler på flyttefirma i 2730 Herlev
Vikkelsø Flyt & Møbelopbevaring
Hækmosen 33
2730 Herlev
CVR: 27043186
Hjemmeside
PrimoFlyt
Romancevej 39
2730 Herlev
CVR: 35599185
Hjemmeside
Madsen Transport
Gåseholmvej 87 3
2730 Herlev
CVR: 34565864
Hjemmeside