Flyttefirma i Humlebæk

Check Få gratis 3 tilbud på et flyttefirma i Humlebæk
Check Udfyld online skemaet på under 4 minutter
Check Du får kun tilbud fra certificerede flyttefirmaer


Flyttefirma Humlebæk Humlebæk
4,8 stjerner
4,8/5 baseret på 56 bedømmelser

Hvis du ikke har lyst til at flytte selv

16. marts 2017. Hvad koster det at få flyttet alt dit indbo i Humlebæk? Hvad er den generelle timepris hos et flyttefirma i Humlebæk? Hvordan kommer man i kontakt med en dygtig flyttemand, der samtidig ikke er for dyr? Dette er eksempler på spørgsmål man ofte har, når man skal bruge en flyttemand.
Gennemsnitsprisen pr time for flyttefirmaer i Humlebæk området ligger på mellem 400,- kr. og 900,- kr. men prisen kan selvfølgelig svinge noget. Der findes også flyttefirmaer med lavere timepriser men de udfører som regel kun specifikke opgaver som for eksempel flytning af mindre emner.
Hold et møde med den flyttemand, du påtænker at vælge. Her kan du finde ud af om flyttefirmaet er pålideligt og dermed et, som du tør have tiltro til. Tillid er en væsentlig parameter, når det handler om at få udført en ordentligt, sikker og billig flytning i Humlebæk .

Den grænseoverskridende transport

Når man måler vejtransportens andel af den godsmængde i tons, der fragtes til og fra Danmark, er andelen nede på 23%, hvilket primært skyldes den meget store mængde massegods af relativ lav enhedsværdi, som transporteres til og fra fjerne destinationer ad Søvejen.
Opgøres andelen af udenrigshandelen i værdi står vejtransporten da også for 65% (2008). Den grænseoverskridende transport, som finder sted på danske lastbiler, skønnes at være steget med ca. 5% i 2008 og udgjorde 8,8 mio. tons.
Eksporten af grus, sand, cement m.v. til Tyskland udgjorde 13% af den samlede eksport. Herudover var der især tale om eksport af næringsmidler og varegruppen stykgods, bearbejdede varer m.m., og de mest betydende modtagerlande var Tyskland, Sverige og Storbritannien.

Udfyld skemaet og få 3 stærke tilbud

Kompetente flyttefirmaer i Humlebæk påtager sig gerne flytteopgaver til mere eksotiske egne:
  • Grønland
  • Tyrkiet
  • Holland
  • Finland
  • Italien

Flyttefirma i Humlebæk


Eksempler på flyttefirma i 3050 Humlebæk
Kristoff Transport
Kronborg Ladegårds Vej 2
3000 Helsingør
CVR: 29698651
Hjemmeside
Adams Transport Co. ApS
H P Christensens Vej 1
3000 Helsingør
CVR: 87654321
Hjemmeside
T.R. Entreprenørkørsel
Hornbækvej 661 A
3100 Hornbæk
CVR: 83707615
Hjemmeside