Flyttefirma i Lejre

Check Få gratis 3 tilbud på et flyttefirma i Lejre
Check Udfyld online skemaet på under 3 minutter
Check Du får kun tilbud fra dygtige flyttefirmaer


Flyttefirma Lejre Lejre
4,8 stjerner
4,8/5 baseret på 42 bedømmelser

Find det rigtige flyttetilbud i dag

16. marts 2017. Mangler du en effektiv og billig flyttemand i Lejre kommune? Så er du havnet på det helt rigtige website. Her indhenter du gratis og enkelt 2-3 konkurrencedygtige flyttetilbud fra kvalitetssikrede Lejre flyttefirmaer, der meget gerne vil påtage sig din flytteopgave.
Du skal blot udfylde formularen online på kun fire minutter og fortælle, hvilken slags flytteopgave du vil have hjælp til. Inden for 3 dage, modtager du skræddersyede tilbud fra 3 godkendre flyttefirmaer i Lejre. Du beslutter helt selv, hvilket tilbud du vil benytte.
Hvis ingen af tilbuddene er som forventet, kan du selvfølgelig afvise alle henvendelser. Flyttefirmaerne i Lejre er i konkurrence om din flytteopgave og derfor får du det optimale sammenligningsgrundlag og de bedste og mest attraktive henvendelser på din flytning.

Flyttemandens arbejdsbeklædning

Vedrørende arbejdsbeklædning mødte man frem i sit eget tøj. Senere blev det almindeligt med et arbejdsforklæde. Først sent i 1900-tallet begyndte først de største- og senere de mindre flytteforretninger at udlevere en egentlig arbejdsbeklædning til flyttefolkene.
Det hang selvklart sammen med, at medarbejderne i højere grad var fastansatte og uddannede. Desuden blev ensartet beklædning en del af markedsføringen. Der kan næppe være tvivl om, at med en ensartet arbejdsbeklædning og en nyvasket flyttebil, er det første skridt til en vellykket flytning taget.

Lad firmaerne konkurrere om opgaven

Uanset hvor du har bopæl i Lejre kommune, kan du bestille 3 gratis tilbud fra billige flyttefirmaer:
  • Gammel Lejre
  • Kirkebjerg
  • Allerslev
  • Bregnetved
  • Ledreborg

Flyttefirma i Lejre


Eksempler på flyttefirma i 4320 Lejre
Georg Jørgensen & Søn
Åholmvej 4 A, Osted
4320 Lejre
CVR: 66740110
Hjemmeside
Godsmyrerne ApS
Byvejen 47 A
4320 Lejre
CVR: 36937319
Hjemmeside
Plambech Transport
Lykkesholmvej 6
4320 Lejre
CVR: 27811671
Hjemmeside