Flyttefirma i Midtfyn

Check Få 3 gratis tilbud på et flyttefirma i Midtfyn
Check Udfyld online formularen på under 4 minutter
Check Du får kun tilbud fra seriøse flyttefirmaer


Flyttefirma Midtfyn Midtfyn
4,8 stjerner
4,8/5 baseret på 54 bedømmelser

Et godt flyttetilbud på Midtfyn

16. marts 2017. Skal du bruge en flyttemand på Midtfyn så læs videre her. Vi tilbyder dig at finde de 3 mest kvalificerede flyttefirmaer på Midtfyn til netop din flytteopgave. Vores samarbejdspartnere er alle godkente flyttefirmaer og de kigger gerne forbi og besigtiger din flytteopgave.
Arbejdet udføres altid i høj kvalitet med byens bedste service. Når du vælger en af vores flyttefirmaer på Midtfyn, kan du være sikker på, at du får hvad du betaler for og lidt til. Flyttemændene hjælper gerne med udlån af flyttekasser og nedpakning, og afleverer altid et skriftligt tilbud inden opgaven påbegyndes.
Flere flyttefirmaer på Midtfyn har deres eget specialudstyr som lift, transportbånd, kæder, seler, slidsker, anhængere og tæpper til pakning af vognen. En del flyttefirmaer tilbyder også lagerhotel i kortere eller længere perioder. Kontakt os idag så har du et godt og uforpligtende flyttetilbud imorgen.

EFG og EUD i flyttefaget

I løbet af 1978 blev der udarbejdet en kursusplan, og fra Dansk Møbeltransport Forenings kursusudvalgs side regnede man med, at det var disse unge mænd, fremtiden skulle bygge på.
De skulle starte med et basisår på skolen og derefter en veksling mellem praktik og teoretisk uddannelse. Efter planen ville de første elever komme i praktik vinteren 1979.
Medens man nu var i gang med at forberede den nye uddannelse, blev man i det forberedende arbejde med deltagelse fra Flyttearbejdernes Fagforening, Brancheudvalget, en sekretær fra EFG og Dansk Møbeltransport Forening enige om, at de elever, der gennemgik uddannelsen, skulle have en anden betegnelse end Flyttemand nemlig Flyttetekniker.

Et billigt flyttefirma kan sagtens være et godt flyttefirma

Flyttefirmaer i Faaborg-Midtfyn kommune dækker hele kommunen:
  • Nørre Søby
  • Rynkeby
  • Kværndrup
  • Millinge
  • Rolfsted

Flyttefirma i Midtfyn


Eksempler på flyttefirma i 5762 Midtfyn
Knud Pedersen & Sønner I/S
Holmelundsvej 3
5762 Vester Skerninge
CVR: 15680342
Hjemmeside
BBA Transport I/S
Østre Stationsvej 8
5762 Vester Skerninge
CVR: 31206731
Hjemmeside
LO Madsen ApS
Åkildevej 25
5762 Vester Skerninge
CVR: 31621291
Hjemmeside