Flyttefirma i Munkebo

Check Få gratis 3 tilbud på et flyttefirma i Munkebo
Check Udfyld formularen på under 3 minutter
Check Du får kun tilbud fra pålidelige flyttefirmaer


Flyttefirma Munkebo Munkebo
4,5 stjerner
4,5/5 baseret på 34 bedømmelser

Find en god og billig flyttemand i Munkebo

16. marts 2017. Du er havnet det helt rigtigt, hvis du skal bruge en flyttemand i eller i nærheden af Munkebo. Her på siden kan du nemlig - gratis og nemt - få tre attraktive flyttetilbud fra lokale flyttefirmaer. Beskriv din flytteopgave i skemaet på under 8 min og få tre attraktive flyttetilbud fra Munkebo flyttefirmaer.
Flyttefirmaerne fra Munkebo er i skarp konkurrence om din flytteopgave og derfor modtager nogle meget konkurrencedygtige tilbud. Det er svært at finde en billig flytte-mand selv, så hvorfor ikke slippe for dette? Brug Billig-flyttemand.dk i stedet. Brug den lette løsning og få 3 konkrete tilbud nu!
Du vælger selv, hvilket tilbud du vil sige ja tak til. Såfremt der ikke er nogen tilbud, du finder interessante, så kan du blot sige nej tak til alle tre tilbud. Det er som allerede nævnt både gratis og tidsbesparende så det kan næsten ikke blive enklere. Opret din Munkebo flytteopgave nu!

Et samarbejde med en ejendomsmæglerkæde

l 1982 henvendte landets største ejendomsmæglerkæde sig til Lyngby Flytteforretning for at lave et samarbejde. Hver gang en mægler skaffede en ordre på en flytning til et af Dansk Møbeltransport Forenings medlemmer skulle det udløse en bonus til den pågældende mægler.
Dansk Møbeltransport Forening foreslog, at hvert af medlemmerne skulle betale 500 kroner pr bil for marketingsarbejde. Dette modsatte de store firmaer sig, og forslaget endte med at blive nedstemt, så den fortsatte finansiering skete via Dansk Møbeltransport Forenings almindelige driftsregnskab.
Der var indgået en bindingsaftale løbende frem til 1. august 1984. Herefter flød samarbejdet lidt ud i sandet og ophørte. Efterfølgende har der været meninger både for- og imod Dansk Møbeltransport Forenings deltagelse i et ensidigt samarbejde med en enkelt ejendomsmæglerkæde, der vel aldrig fik den store gennemslagskraft.

Indsend din flytteopgave allerede i dag

Sådan flytter du på den mest effektive måde:
  • Tjek om det koster en bøde at aflevere kasserne for sent.
  • Tjek om både transport og ejendele er forsikret.
  • Klag mundtligt straks til flyttefirmaet, hvis du er utilfreds.
  • Læs om mulighederne for at klage på Forbrugerstyrelsens site www.forbrug.dk
  • Læs om erstatningsansvar for flyttemænd, som er medlem af Dansk Møbeltransport Forening

Flyttefirma i Munkebo


Eksempler på flyttefirma i 5330 Munkebo
FJ Transport ApS
Fjordvej 183
5330 Munkebo
CVR: 31064279
Hjemmeside
Godstaxa Nu
Rosendalen 612
5330 Munkebo
CVR: 37259136
Hjemmeside
Blue Water Lindø
Kystvejen 100
5330 Munkebo
CVR: 33780680
Hjemmeside