Flyttefirma i Nivå

Check Få gratis 3 tilbud på et flyttefirma i Nivå
Check Udfyld onlineformularen på under 2 minutter
Check Du får kun tilbud fra dygtige flyttefirmaer


Flyttefirma Nivå Nivå
4,5 stjerner
4,5/5 baseret på 50 bedømmelser

Genvejen til en god flyttemand i Nivå

16. marts 2017. Udfyld onlineformularen på mindre end 4 minutter og oplys, hvad det er du har behov for hjælp til. Skriv gerne detaljeret så flyttefirmaerne får det mest gunstige udgangspunkt for, om de vil byde på din opgave. Maksimum 3 flyttefirmaer i Nivå får lov at byde.
Jo bedre din opgave er forklaret, jo bedre og mere præcise tilbud får du. Bemærk - det er aldeles gratis for dig at indsende en flytteopgave. Her på Billig-flyttemand.dk er vi nemlig eksperter i at rundsende flytteopgaver mellem private og flyttefirmaer i Nivå.
Alle flytteopgaver bliver behandlet med udgangspunkt i den store erfaring vores tilknyttede flyttefirmaer har fået fra et utal af flytteopgaver i Nivå gennem mange år. Lad os finde den helt rigtige Nivå flyttemand til din opgave - gratis og uforpligtende. Indsend din opgave i dag!

Visse flyttemænds trængte økonomi

Hvis det er korrekt, at visse flyttemænds trængte økonomiske situation er årsag til, at der sker overtrædelser af de sikkerhedsmæssige forhold bl.a. omkring lastbilernes bremser og køre/hviletidsbestemmelser, angår problemet i høj grad også det omgivende samfund.
Problemstillingen omkring mange flyttemandsvirksomheders svage økonomiske stilling er blevet meget aktuel i takt med et stigende antal betalingsstandsninger, konkurser og virksomhedsoverdragelser til meget lave priser.
Når flyttemænd skal køre eksportkørsel i andre lande kræves særlig tilladelse ud over den grønne tilladelse, der som udgangspunkt er nødvendig. Der findes såvel bilaterale som multilaterale aftaler, hvor de førstnævnte tildeles som faste tilladelser med adgang til et ubegrænset antal transporter.

Har du brug for en international flytning?

Flyttefirmaer i Nivå påtager sig også internationale flytninger til f.eks.:
  • Spanien
  • Portugal
  • USA
  • Canada
  • Frankrig

Flyttefirma i Nivå


Eksempler på flyttefirma i 2990 Nivå
Søren Rosvall ApS
Skovparken 35
2990 Nivå
CVR: 69239218
Hjemmeside
Vibegaard Service
Løberen 11
2990 Nivå
CVR: 36288159
Hjemmeside
Grand Transport A/S
Smedebakken 8
2990 Nivå
CVR: 30706005
Hjemmeside