Flyttefirma i Roskilde

Check Få 3 gratis tilbud på et flyttefirma i Roskilde
Check Udfyld onlineskemaet på under 2 minutter
Check Du får kun tilbud fra pålidelige flyttefirmaer


Flyttefirma Roskilde Roskilde
4,7 stjerner
4,7/5 baseret på 40 bedømmelser

En tryg, sikker og billig flytning i Roskilde

16. marts 2017. Står du og har brug for en flytteforretning i Roskilde eller omegn så har du valgt helt rigtig. Hos Billig-flyttemand.dk løfter vi gerne din opgave i Roskilde - vi er ikke bange for at kalde os for nr. 1 i branchen. Vi samarbejder kun med professionelle flyttefolk, der altid ønsker at tilbyde en kvalitetsflytning billigst muligt.
Vores gratis tjeneste indebærer, at du hos os har mulighed for - allerede i dag - at indhente et gratis og ganske uforpligtende tilbud på en flytning i Roskilde her på siden. Har du spørgsmål som du gerne vil have svar på, så skriv dem sammen med beskrivelsen af din flytteopgave.
Få udført din flytning, professionelt og punktligt, så du kan fokusere på andre opgaver. Bestil 3 gratis flyttetilbud fra erfarne flyttefirmaer i Roskilde. En god flytning begynder altid med en tæt og tillidsfuld dialog. Derfor kan du altid få professionel og uforpligtende rådgivning i et sprog, der er let at forstå.

Nye tider, ny teknik i flyttebranchen

Vedrørende indførelsen af moderne tekniske hjælpemidler i form af EDB, egne hjemmesider og e-mailadresser blandt Dansk Møbeltransport Forenings medlemmer kan man roligt sige, at det gik noget trægt gennem en længere årrække.
Første gang, der i Dansk Møbeltransport Forenings regi bliver talt om brugen af EDB er på generalforsamlingen i 1986, hvor Poul Wetche fra Absalon i Odense redegør for et tysk system i form af en Fragtbørs.
Efter Wetche's gennemgang viste det sig, at der faktisk var en del flyttefirmaer i Danmark, der kunne være interesserede i at være med i en fælles ordning, som måske også kunne anvendes af Danske Vognmænd, langtursvognmænd, fragtmænd og andre flyttefirmaer.

Få de bedste flyttetilbud her på siden

Der er hjælp at få til din flytteopgave, uanset hvor i Roskilde kommune du bor:
  • Veddelev
  • Tjæreby
  • Snoldelev
  • Dåstrup
  • Ågerup

Flyttefirma i Roskilde


Eksempler på flyttefirma i 4000 Roskilde
Roskilde Møbeltransport
Køgevej 155
4000 Roskilde
CVR: 52840554
Hjemmeside
Vognmand Bjarne Rossen
Mørbjergparken 70
4000 Roskilde
CVR: 14030336
Hjemmeside
Handy A/S
Himmelev Bygade 76
4000 Roskilde
CVR: 29399905
Hjemmeside