Flyttefirma i Rudkøbing

Check Få gratis 3 tilbud på et flyttefirma i Rudkøbing
Check Udfyld formularen online på under 5 minutter
Check Du får kun tilbud fra lokale flyttefirmaer


Flyttefirma Rudkøbing Rudkøbing
4,3 stjerner
4,3/5 baseret på 34 bedømmelser

Det er vanskeligt at finde en god flyttemand selv

16. marts 2017. Du er kommet til det helt rette sted, hvis du har brug et flyttefirma i Rudkøbing. Her på Billig-flyttefirma.dk kan du - gratis og hurtigt - få to-tre konkurrencedygtige tilbud fra lokale flytte-firmaer på din flytning. Udfyld skemaet på mindre end 7 minutter og få tre forelagtige og billige tilbud fra flyttefirmaer i Rudkøbing.
Du afgør selv, hvilket Rudkøbing flyttetilbud du vil benytte. Hvis der ikke er nogen tilbud, som er gode nok, er du velkommen til at takke nej til alle 3. Det er som tidligere skrevet gratis og tidsbesparende så derfor kan det ikke blive meget nemmere.
Flyttefirmaerne fra Rudkøbing er naturligvis i konkurrence om din opgave og dermed er du sikret nogle meget konkurrencedygtige og fordelagtige flyttetilbud. Det er vanskeligt at finde en erfaren og billig flyttemand selv. Brug den enkle løsning og overlad det hårde arbejde til os - det vil du ikke fortryde.

Ligestilling i flyttebranchen

I løbet af kun tre år skulle det vise sig, at holdningen til ligestilling forandredes. På et bestyrelsesmøde i sommeren 1985 forlangte et bestyrelsesmedlem, at få ført til protokols: “at vi med beklagelse må konstatere, at det stadig ikke er lykkedes, at få piger i praktik som Flyttechauffører”.
Der var nemlig ikke kommet et eneste tilbud fra medlemmerne, og der var tre piger, der skulle have chaufføruddannelsen på Landtransportskolen. Herefter drøftede bestyrelsen vanskelighederne ved at ansætte piger, idet man havde en fornemmelse af, at det sikkert var pigernes eventuelle kolleger, der stillede sig i vejen. Men der blev uddannet kvindelige flyttechauffører.

Beskriv din flytteopgave og få nogle stærke tilbud

  • Her får du 3 tilbud fra dygtige firmaer
  • Indtast din opgave på under 2 minutter
  • Lad effektive firmaer løse din opgave
  • Sammenlign hurtigt og gratis tilbud
  • Spar 10% på din opgave

Flyttefirma i Rudkøbing


Eksempler på flyttefirma i 5900 Rudkøbing
Bjergs Transport
Rosenvænget 15
5900 Rudkøbing
CVR: 26511089
Hjemmeside
Ck Transport Langeland ApS
Snaremosevej 20
5900 Rudkøbing
CVR: 30525000
Hjemmeside
PSJ-Service & Transport
Grønningen 6
5900 Rudkøbing
CVR: 20864338
Hjemmeside