Flyttefirma i Slangerup

Check Få 3 gratis tilbud på et flyttefirma i Slangerup
Check Udfyld skemaet på under 2 minutter
Check Du får kun tilbud fra faguddannede flyttefirmaer


Flyttefirma Slangerup Slangerup
4,9 stjerner
4,9/5 baseret på 59 bedømmelser

Flyttefirmaerne regner på et tilbud til dig

16. marts 2017. At finde et seriøst flyttefirma i Slangerup er ikke helt så let som du tror. Det er ikke alle flyttefirmaer, der har et godt ry - ikke engang i Slangerup. Hvad koster det egentligt at få løst en flytteopgave af en lokal rutineret flyttemand i Slangerup? Løsningen findes lige her på Billig-flyttemand.dk.
Her kan du få 3 skarpe tilbud fra professionelle flyttefirmaer i Slangerup. Det eneste du skal foretage dig, er at indtaste din flytteopgave i kontaktformularen på 3 minutter. Så modtager du 3 seriøse flyttetilbud fra pålidelige flyttefirmaer i Slangerup, som du frit kan vælge mellem.
Er din flytteopgave indviklet? Så bør du i detaljer forklare så nøjagtigt som muligt, hvad opgaven handler om, så kun flyttefirmaer med de rigtige kompetencer reflekterer på din sag. Er din sag en standardopgave, vælges ofte den laveste pris. Mere vanskelige opgaver bør ikke være afhængige af prisen men af flyttefirmaerns kompetencer og referencer.

Flyttefirmaets konkurrenceevne

Velfungerende, robuste og integrerede samarbejder og netværk får en stigende betydning for ikke mindst mindre og mellemstore flyttevirksomheder, og netværksrelationerne bliver stadigt mere integrerede og kommercielle i deres organisation, arbejdsformer og styring.
Set fra den enkelte virksomhed er udfordringen at udvikle netværksrelationer, som samlet set bidrager til at øge flyttefirmaets konkurrenceevne. Overordnet set kan deltagelsen i netværk og samarbejder bidrage til tre forskellige måder at udvikle konkurrenceevnen på.
- Effektiviseringer (omkostningsreduktion/serviceforbedring)
- Udvikling af produktindholdet samt medarbejdernes kompetencer
- Styrkelse af flyttefirmaets evne til at udvikle og tilpasse sig (innovationsevnen).

Etiske Regler i flyttebranchen

Bilerne skal være i god vedligeholdsstand og fremtræde rene således, at de er med til at skabe et positivt omdømme af foreningen, hvis logo de bør bære.
Medlemmerne skal have kontor- og lagerlokaler, der er tilgængelige for publikum. Lagerlokalerne skal være sikret og have et klima, så opmagasinerede møbler m.v. ikke lider overlast.
Endelig skal medlemmerne være beredte til at samarbejde med hinanden specielt i nødsituationer mod behørig betaling, samt afstå fra vildledende annoncering og markedsføring og ikke tilbyde tjenester, som de ikke selv er i stand til at udføre.

Flyttefirma i Slangerup


Eksempler på flyttefirma i 3550 Slangerup
Frederikssund Flyt ApS
Industrivej 3B
3550 Slangerup
CVR: 34578958
Hjemmeside
Vognmand Jørgen Olsen
Ved Gadekæret 7
3550 Slangerup
CVR: 19055582
Hjemmeside
Nordsjællands Flytteforretning
Nybrovej 1
3550 Slangerup
CVR: 24901351
Hjemmeside