Flyttefirma i Tønder

Check Få gratis 3 tilbud på et flyttefirma i Tønder
Check Udfyld formularen online på under 2 minutter
Check Du får kun tilbud fra potentielle flyttefirmaer


Flyttefirma Tønder Tønder
4,3 stjerner
4,3/5 baseret på 39 bedømmelser

Find det bedste flyttefirma i Tønder i dag

16. marts 2017. Hos Billig-flyttemand.dk tilbyder vi at indhente 3 tilbud fra flyttefirmaer i Tønder på en pålidelig, sikker og effektiv flytning af dit indbo. Vores partnere har mange års erfaring i faget og tager hånd om din flytning fra start til slut, så du hele vejen er i trygge hænder.
​Her på siden kan du indhente et gratis og uforpligtende flyttetilbud, hvis du ønsker et priseksempel på, hvor meget det vil koste at flytte dit indbo fra en adresse til en anden. Du skal blot udfylde dine data i skemaet her på siden og det kan du gøre på mindre end 5 min.
I skemaet har du mulighed for at indtaste, hvor mange møbler, der skal flyttes, hvilke adresser der skal flyttes imellem, samt hvilken type bemanding du har brug for i forbindelse med flytningen. Når vi har modtaget dine oplysninger, finder vi de 3 bedst egnede flyttefirmaer i Tønder til opgaven.

Flyttebranchen og Forbrugerstyrelsen

Bestyrelsen for Dansk Møbeltransport Forening kunne i sin beretning på generalforsamlingen i 2002 roligt sige: Dansk Møbeltransport Forening har et godt navn og omdømme i Forbrugerstyrelsen, lad os fastholde dette.
På kontoret er der mange henvendelser om konflikter og tvister, kunder og flyttefirmaer imellem, heldigvis meget få med Dansk Møbeltransport Forening-medlemmer. De af Dansk Møbeltransport Forening udpegede sagkyndige har i perioder en del at se til i sager verserende ved Forbrugerstyrelsen og retsinstanser.

Find det billigste flyttefirma i Tønder i dag

Vi indhenter tilbud på gode og billige flytninger i hele Tønder kommune:
  • Gånsager
  • Døstrup
  • Ballum
  • Bovlund
  • Rømø

Flyttefirma i Tønder


Eksempler på flyttefirma i 6270 Tønder
Abild Vognmandsforretning
Vognmarken 4, Abild
6270 Tønder
CVR: 21535796
Hjemmeside
Spedition Mylin
Nordre Industrivej 10
6270 Tønder
CVR: 62032510
Hjemmeside
Flemming Brandt & Søn
Hostrupvej 8, Jejsing
6270 Tønder
CVR: 28918690
Hjemmeside