Flyttefirma i Viby

Check Få gratis 3 tilbud på et flyttefirma i Viby
Check Udfyld skemaet online på under 3 minutter
Check Du får kun tilbud fra rutinerede flyttefirmaer


Flyttefirma Viby Viby
4,7 stjerner
4,7/5 baseret på 35 bedømmelser

Sådan bruger du Billig-flyttemand.dk

16. marts 2017. Har du en flytteopgave i Viby Sjælland, du skal have hjælp til, så kan du her gratis og uforpligtende få 3 tilbud fra flyttefirmaer i netop Viby Sjælland.
Vores kompetente samarbejdspartnere løser både almindelige opgaver og mere specielle opgaver. Uanset typen af din opgave, vil vi påtage os at finde 3 kompetente flyttefirmaer til dig.
Benyt dig af flyttefirmaernes rådgivning og professionelle faglighed, når du skal i gang med at nedpakke dit uerstattelige indbo. Ved du hvordan du nedpakker krystalglas så det holder til en flyttetur? Nej vel. Flyttefirmaerne i Viby Sjælland rådgiver gerne om netop denne type opgaver.
Vores samarbejdspartnere har møbellift, elektriske trappesækkevogne, speciel-udstyr for tunge løft, speciel emballage til indpakning, trailer samt en vognpark og materialer der klarer alle typer af opgaver. Så de er klædt rigtig godt på, til at udføre alle slags flytteopgaver - store som små.

Franchisenetværk i flyttebranchen

Franchisenetværk er bygget op omkring en central flyttevirksomhed, der er indehaver af et franchisekoncept for en bestemt form for transportydelse eller logistikkoncept. Tanken bag franchise er, at andre virksomheder ikke behøver at udvikle et lignende koncept, men via kontrakter med konceptejeren får mulighed for at udnytte dennes knowhow, mærkevarenavn m.m. og derved fremstå som en del af en kendt og kompetent organisation.
Den centrale virksomhed definerer betingelserne for de øvrige virksomheders deltagelse - franchiseafgift, krav til materiel, medarbejdere m.m. De deltagende virksomheder i netværket (franchisetagerne) har dog medindflydelse herpå.
Franchisetageren forbliver en selvstændig virksomhed, som i samarbejdet opererer på økonomiske vilkår, der på forhånd er fastlagt og aftalt og ikke ændrer sig fra opgave til opgave.

Få tilbud fra billige og gode flyttefirmaer

  • Find professionelle flyttefirmaer her
  • Få 3 tilbud fra seriøse firmaer
  • Udfyld vores online skema nu
  • Sammenlign priser på flyttefirmaer
  • Spar nemt mange penge

Flyttefirma i Viby


Eksempler på flyttefirma i 4130 Viby
STS Transport & Service ApS
Søndergade 1 B
4130 Viby Sjælland
CVR: 32304818
Hjemmeside
EUT Transport & Logistik ApS
Grønningen 10
4130 Viby Sjælland
CVR: 32342132
Hjemmeside
Glocalgate ApS
Grønningen 10 D
4130 Viby Sjælland
CVR: 37328219
Hjemmeside