3 flyttetilbud Ølstykke

  • Flyttemand Ølstykke - Få 3 førsteklasses tilbud
  • Få ca 28 % i rabat med 3 eminente flyttetilbud
  • Indsend skemaet online på ca 5 minutter

Få 3 3 flyttetilbud Ølstykke tilbud

Veje 3650 Ølstykke

Rugvænget
Langebrovej
Frodebjergvej
Lotusvej
Hjaltesvej
Københavnsvej
Granvej
Kornvænget
Bragesvej
Dronning Ingrids Vej
Akelejevej
Langdyssevej
Lokes Plads
Ryttervænget
Alfred Hansens Plads
Klokkevej
Roskildevej
Dam Holme
Hasselvej
Irisvej

Billig pris på flyttemand Ølstykke ➔ Få 3 flyttetilbud

Billig-flyttemand.dk er en gratis innovativ online portal, der tilbyder at skaffe dig 3 tilbud fra lokale flyttefirmaer i Ølstykke. Disse autoriserede eksperter har mange års erfaring i flytning så du er sikker på, at være i gode hender i forbindelse med udførelse af fleksibelt flytning i Ølstykke.
Få 2-3 gode tilbud, og professionel flyttemandservice i Ølstykke - gratis og hurtigt. Du skal bare indsende dine ønsker online og vil hurtigt få 2-3 solide tilbud fra vores samarbejdspartnere i Ølstykke-området, som gerne vil udføre netop dit flytning. Få op til 3 virkeligt gode og billige tilbud allerede i dag.
Har du ikke tid lige nu, så lav et bookmark til Billig-flyttemand.dk. Vi har åbent 24/7/365, så du kan indtaste din flytningopgave døgnet rundt. Således kan du - gratis og uforpligtende - få 2-3 attraktive tilbud på en rutineret flyttemand i eller i nærheden af Ølstykke. Spar til og penge på flytningt (18%).

Flyttemænd med fagstolthed

Flyttemænd havde en udpræget fagstolthed. Bortset fra de ret korte perioder, hvor man var to mand på hver bil til de fjernere mål, gjaldt det, at hver mand havde sin egen biks, som han selv passede, og det var en æressag, at alt var i orden og bilen pæn.
Tilbage i halvtredserne havde en del chauffører en malerbøtte med, så de kunne pletmale lidt, mens de holdt og ventede ved grænser og hos kunder. Vognmændene kunne i almindelighed også regne med, at deres chauffører selv holdt øje med, om bremser og motor virkede, og at de selv klarede de fleste småreparationer.
Det hørte med til faget at være lidt af en mekaniker. Endnu mere end pasningen af bilen gjaldt fagstoltheden og kørefærdighederne, som skulle være i orden, for at man kunne blive anerkendt blandt kollegerne. Datidens dårlige veje mange steder i Europa stillede i forening med langt svagere biler en hel del krav til chaufførerne.

Pas på - jeg bakker!

Blandt dem selv var den afgørende duelighedsprøve, om man kunne bakke med en anhænger. Det var de danske chauffører kendt for at være bedre til end de fleste udlændinge, og de nød at få lejlighed til at vise sig overfor andre.
Når sydeuropæiske chauffører, som i almindelighed regnedes for at være dårlige, skulle bakke en bil til, kunne en flok danske chauffører let finde på at sætte sig til rette med kaffen og se overlegent på det. Dagen var helt vellykket, hvis det endte med, at folk fra kunden bad én af danskerne bakke bilen til.
På den anden side skulle man også kende sin begrænsning. Rasmus Larsen har fortalt, at han på sin første tur fik en lussing af den ældre chauffør, der var med, fordi han pressede sig selv for hårdt og blev ved med at køre, til han glippede med øjnene.

Få 3 3 flyttetilbud Ølstykke tilbud


Eksempler på lokal 3 flyttetilbud i 3650 Ølstykke

Erling Nielsen ApS
Drosselvej 22
3650 Ølstykke
CVR: 29010048
Hjemmeside
Daugaard Logistik
Balders Plads 5 A
3650 Ølstykke
CVR: 34402442
Hjemmeside
Spuhr Transport
Skjoldsvej 18
3650 Ølstykke
CVR: 30098331
Hjemmeside