3 flyttetilbud Ølstykke

Flyttemand Ølstykke - Få 3 1. klasses tilbud
Få rabat (34 pct) med 3 prisbillige flyttetilbud
Indsend skemaet på mindre end ni minutter

Billig pris på flyttemand Ølstykke ➔ Få 3 flyttetilbud

Udfyld webformularen på kun 6½ minut og få leveret 3 tiptop tilbud fra solide flyttemænd. Lad grundige og erfarne eksperter i Ølstykke løse flyttemandsopgaven. Onlinesiden Billig-flyttemand.dk er en både nem og brugbar web flyttemandstjeneste, som tilbyder at finde sikre tilbud på flyttemandsarbejde.
Søger du efter en kompetent og bundsolid flyttemand i postnummer 3650 Ølstykke? Onlineportalen Billig-flyttemand.dk er en både nem og innovativ internet flyttemandstjeneste, som garanterer at lokalisere de allerbedste tilbud på flyttemandsarbejde. Slip for at betale i dyre domme for en herlig flyttemand i 3650 Ølstykke.
Vi skaffer kun tilbud ved certificerede flyttemandsfirmaer, og du er derfor sikret ordentligt flyttemandsarbejde fra A til Å. Er du på udkig efter en prekvalificeret og professionel flyttemand i 3650 Ølstykke?. Find let den billigste pris på en flyttemandsopgave på relativ kort tid - oveni med overordentlig god rabat.

Flyttemænd med fagstolthed

Flyttemænd havde en udpræget fagstolthed. Bortset fra de ret korte perioder, hvor man var to mand på hver bil til de fjernere mål, gjaldt det, at hver mand havde sin egen biks, som han selv passede, og det var en æressag, at alt var i orden og bilen pæn.
Tilbage i halvtredserne havde en del chauffører en malerbøtte med, så de kunne pletmale lidt, mens de holdt og ventede ved grænser og hos kunder. Vognmændene kunne i almindelighed også regne med, at deres chauffører selv holdt øje med, om bremser og motor virkede, og at de selv klarede de fleste småreparationer.
Det hørte med til faget at være lidt af en mekaniker. Endnu mere end pasningen af bilen gjaldt fagstoltheden og kørefærdighederne, som skulle være i orden, for at man kunne blive anerkendt blandt kollegerne. Datidens dårlige veje mange steder i Europa stillede i forening med langt svagere biler en hel del krav til chaufførerne.

Pas på - jeg bakker!

Blandt dem selv var den afgørende duelighedsprøve, om man kunne bakke med en anhænger. Det var de danske chauffører kendt for at være bedre til end de fleste udlændinge, og de nød at få lejlighed til at vise sig overfor andre.
Når sydeuropæiske chauffører, som i almindelighed regnedes for at være dårlige, skulle bakke en bil til, kunne en flok danske chauffører let finde på at sætte sig til rette med kaffen og se overlegent på det. Dagen var helt vellykket, hvis det endte med, at folk fra kunden bad én af danskerne bakke bilen til.
På den anden side skulle man også kende sin begrænsning. Rasmus Larsen har fortalt, at han på sin første tur fik en lussing af den ældre chauffør, der var med, fordi han pressede sig selv for hårdt og blev ved med at køre, til han glippede med øjnene.

Det er let og hurtigt at hente 3 flyttemands tilbud i Ølstykke

Hjemme i din stol kan du bedømme alle de leverede flyttemandsbud og derpå beslutte dig for et af dem. Beslut dig for et af flyttemandsbuddene og få ca 33 pct i herlig rabat på din flyttemandsopgave. Benyt dig af denne absolut gratis netside Billig-flyttemand.dk og spar nemt 33 %.
Det er temmelig langsommeligt at flytte selv - skaf dig i stedet 3 rundhåndede tilbud. På få arbejdsdage kontakter de 3 mest egnede flyttemandsfirmaer dig med deres ekstraordinære kanontilbud. Find en flyttemand, som har evnerne til at tage sig af flytningen i 3650 Ølstykke.
Her kan du hurtigt sammenligne firmaer online og tjene op til 33 % i herlig rabat. På rigtig kort tid leverer vi gratis 3 fortræffelige tilbud på smuk flyttemandsarbejde. Få svar på f.ex. denne slags flyttemand spørgsmål:
  • Hvad koster det at leje 30 flyttekasser?
  • Kan man bestille tilbud på en intern firmaflytning?
  • Er det sikkert at få opbevaret sine ejendele hos en flyttemand?

Faguddannede Flyttemænd i postnummer 3650


Daugaard Logistik

Balders Plads 5 A
3650 Ølstykke
CVR: 34402442
Tlf. 61737256

Spuhr Transport

Skjoldsvej 18
3650 Ølstykke
CVR: 30098331
Tlf. 27270117

Erling Nielsen ApS

Drosselvej 22
3650 Ølstykke
CVR: 29010048

LFL Transport

Vandmanden 56
3650 Ølstykke
CVR: 39407272
Tlf. 60131919


Rosengaard Service IVS

Grymersvej 4
3650 Ølstykke
CVR: 40002766

3 flyttetilbud Ølstykke