3 flyttetilbud Allerød

  • Flyttemand Allerød - Bestil 3 fine tilbud
  • Få rabat (19 pct) med 3 personlige flyttetilbud
  • Indsend online skemaet på mindre end 3 min.

Få 3 3 flyttetilbud Allerød tilbud

3450 Allerød
vejnavne

Engholm Parkvej
Enhøjsparken
Delfinvej
Bjergvej
Forelvej
Grønnehegn
Byledet
Engsvinget
Askevangen
Brislingvej
Gyvelvej
Egealle
Allerød Park
Flintholmvej
Bakkedraget
Akelejevej
Engdraget
Femvej
Duevej
Allikevang

Få 3 gratis flyttetilbud på lokal billig flyttemand Allerød

Du har brug for en flyttemand i Allerød? Så er du heldig for du er netop landet på det helt rigtige website. Billig-flyttemand.dk tilbyder dig gratis og hurtigt 3 attraktive tilbud fra erfarne og dygtige flyttemænd i Allerød, der meget gerne vil udføre flytningeb for dig til en fornuftig pris.
Du skal blot indtaste din flytteopgave i onlineformularen på mindre end 7 minutter og forklare, hvad der ønskes udført. Inden for 2-3 dage, får du hurtige tilbud fra op til 3 kompetente flyttemænd fra Allerød, som gerne vil udarbejde tilbud på din flytteopgave. Du bestemmer selv, hvilket flyttetilbud du vil benytte.
Hvis ingen af tilbuddene er tilfredsstillende, som du ønsker, kan du selvsagt takke nej tak til alle tre henvendelser. Vores tilbud er 100% gratis og uforpligtende - Det bliver ikke lettere. Allerede i dag kan du oprette din opgave i Allerød og modtage 3 velegnede og solide flyttetilbud i din indbakke i morgen.

En del konkurrenter voksede

Det var ambitiøse folk i den yngre generation, der ville opbygge deres eget kundenet. De indså, at de ellers altid ville være bundet til det herskende størrelsesforhold mellem flyttemændene. De har vel også lagt mærke til, at lAT folkene i disse år næsten ikke fik nye tilladelser, mens en del konkurrenter voksede ganske hurtigt.
På den anden side var det klart, at lAT's herskende opbygning var stærkt truet, hvis ikke solidariteten blev opretholdt. Foreløbig satte et flertal bestående dels af de to dominerende firmaer Christian Jensen (l.C. Jensen) og Karl Strand og dels af de små selvkørere, der ikke havde så stor trang til at blive større, deres vilje igennem.
Fra 1966 satte opløsningen ind. Firmaet Peter Andersen, som havde været det, der i højest grad havde kørt sine egne ture, meldte sig ud. Ganske vist optog man så i stedet som nævnt tre andre firmaer.

Kartellet skrumpede ind til en mindre gruppe

I 1969 fik Jørgen Andersen følgeskab af de to andre firmaer, der længe havde ønsket at stå friere og håbede på at blive større: Ricard Prisenfeldt og Ingemann Andersen. Da l.C. Jensen kort efter fulgte trop, var kartellet skrumpet ind til at udgøre en lille gruppe mindre firmaer, og opløsningen fortsatte i de næste år.
I 1974 omdannedes TAI til et aktieselskab ejet af Jørgen Søndergaard og sønnen Steen Folmer Søndergaard. TAI begyndte at knage i fugerne, da kørslen blev mere uens. Så længe man stort set kun kørte fisk til Hamborg og Berlin, var det ikke vanskeligt at fordele turene retfærdigt.
Men efterhånden som der kom mange flere forskellige ture, blev det stadigt vanskeligere, og en del ønskede mere og mere brændende at have egne kunder og lægge en egen linie, og de endte med at bryde ud. Der er en påfaldende parallel til slagterierne, hvor det også blev sværere at holde sammen på alle.

Få 3 3 flyttetilbud Allerød tilbud


Lokal 3 flyttetilbud fra postnummer 3450

Fredensborg Vognmandsforretning ApS
Benediktevej 4
3480 Fredensborg
CVR: 14688544
Hjemmeside
Værløse Transport
Bavnestedet 7
3500 Værløse
CVR: 15370556
Hjemmeside
Hillerød Møbeltransport A/S
Rønnekrogen 19
3400 Hillerød
CVR: 18606941
Hjemmeside