3 flyttetilbud Allerød

  • Flyttemand Allerød - Indhent 3 strålende tilbud
  • Få ca 17 procent i rabat med 3 flotte flyttetilbud
  • Indsend formularen online på ca 7 min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på
vejnavne i 3450

Falkevang
Allerød Stationsvej
Birkedalsvej
Engsvinget
Engbuen
Blomstermarken
Gartnervænget
Allerød Park
Egehegnet
Akelejevej
Grønnehegn
Blovstrød Teglværksvej
Flintholmvej
Clara Frijsvej
Gl Skolegårdsvej
Gydevang
Græsmarken
Fyrrehegnet
Grevinde Danners Vej
Callunavej

Få 3 gratis flyttetilbud på lokal billig flyttemand Allerød

Du har brug for en flyttemand i Allerød? Så er du heldig for du er netop landet på det helt rigtige website. Billig-flyttemand.dk tilbyder dig gratis og hurtigt 3 attraktive tilbud fra erfarne og dygtige flyttemænd i Allerød, der meget gerne vil udføre flytningeb for dig til en fornuftig pris.
Du skal blot indtaste din flytteopgave i onlineformularen på mindre end 7 minutter og forklare, hvad der ønskes udført. Inden for 2-3 dage, får du hurtige tilbud fra op til 3 kompetente flyttemænd fra Allerød, som gerne vil udarbejde tilbud på din flytteopgave. Du bestemmer selv, hvilket flyttetilbud du vil benytte.
Hvis ingen af tilbuddene er tilfredsstillende, som du ønsker, kan du selvsagt takke nej tak til alle tre henvendelser. Vores tilbud er 100% gratis og uforpligtende - Det bliver ikke lettere. Allerede i dag kan du oprette din opgave i Allerød og modtage 3 velegnede og solide flyttetilbud i din indbakke i morgen.

En del konkurrenter voksede

Det var ambitiøse folk i den yngre generation, der ville opbygge deres eget kundenet. De indså, at de ellers altid ville være bundet til det herskende størrelsesforhold mellem flyttemændene. De har vel også lagt mærke til, at lAT folkene i disse år næsten ikke fik nye tilladelser, mens en del konkurrenter voksede ganske hurtigt.
På den anden side var det klart, at lAT's herskende opbygning var stærkt truet, hvis ikke solidariteten blev opretholdt. Foreløbig satte et flertal bestående dels af de to dominerende firmaer Christian Jensen (l.C. Jensen) og Karl Strand og dels af de små selvkørere, der ikke havde så stor trang til at blive større, deres vilje igennem.
Fra 1966 satte opløsningen ind. Firmaet Peter Andersen, som havde været det, der i højest grad havde kørt sine egne ture, meldte sig ud. Ganske vist optog man så i stedet som nævnt tre andre firmaer.

Kartellet skrumpede ind til en mindre gruppe

I 1969 fik Jørgen Andersen følgeskab af de to andre firmaer, der længe havde ønsket at stå friere og håbede på at blive større: Ricard Prisenfeldt og Ingemann Andersen. Da l.C. Jensen kort efter fulgte trop, var kartellet skrumpet ind til at udgøre en lille gruppe mindre firmaer, og opløsningen fortsatte i de næste år.
I 1974 omdannedes TAI til et aktieselskab ejet af Jørgen Søndergaard og sønnen Steen Folmer Søndergaard. TAI begyndte at knage i fugerne, da kørslen blev mere uens. Så længe man stort set kun kørte fisk til Hamborg og Berlin, var det ikke vanskeligt at fordele turene retfærdigt.
Men efterhånden som der kom mange flere forskellige ture, blev det stadigt vanskeligere, og en del ønskede mere og mere brændende at have egne kunder og lægge en egen linie, og de endte med at bryde ud. Der er en påfaldende parallel til slagterierne, hvor det også blev sværere at holde sammen på alle.

Flyttemænd Allerød eksempler:

Tip Top Transport
magnolievangen 55
3450 Allerød
CVR: 31241553
Tlf. 20325908
Vognmand Per Søborg Ahrensberg
Søengen 7
3450 Allerød
CVR: 12570058
Tlf. 23820688
FragtDanmark
Gydevang 39
3450 Allerød
CVR: 38970097
www.fragtdanmark.dk