3 flyttetilbud Bagsværd

  • Flyttemand Bagsværd - Indhent 3 eminente tilbud
  • Få ca 21 procent i rabat med 3 eventyrlige flyttetilbud
  • Udfyld tekst skemaet på ca seks min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på
vejnavne Bagsværd

Jordbærvænget
Mosedybet
Vandkarsevej
Krinkelvej
Birkevænget
Klausdalsbrovej
Harestien
Novo Alle
Gammelmosevej
Højgårds Vænge
Rotunden
Poppelkrogen
Ahornkrogen
Krogmosevej
Vadtoften
Erlingsvej
Erik Glippings Alle
Hakonsvej
Skovdraget
Vadstrupvej

Flyttemand Bagsværd. 3 flyttetilbud. Billig flytning tilbydes

Har du brug for at få udført en flytning i Bagsværd, så har vi løsningen. Indtast din flytteopgave her og lad os på Billig-flyttemand.dk gøre resten af arbejdet med at finde de 3 bedste flyttemænd i Bagsværd til opgaven - Gratis og uforpligtende. Vores store net af flyttemænd står klar til at byde på dit flytning.
Det er fuldstændig aldeles gratis og uforpligtende at benytte Billig-flyttemand.dk. Uanset om du vælger at gøre brug af et flyttetilbud eller ej, modtager du ikke nogen regning fra os. Vælger du at benytte et tilbud, foregår betalingen efterfølgende mellem dig og det pågældende flyttemand i Bagsværd.
Den juridiske aftale indgås altså direkte mellem dig og den pågældende flyttemand. Billig-flyttemand.dk formidler blot kontakten. Du er på ingen måde forpligtet til at benytte et af de modtagne Bagsværd tilbud. Vores service er gratis og uforpligtende. Nemmere bliver det ikke så udfyld kontaktformularen nu!

En speditionsfilial i Esbjerg

I mange år arbejdede Sperling en del sammen med speditør Anders Jørgensen i Kruså, men det blev stort set afbrudt, da Sperling oprettede en speditionsfilial i Esbjerg, der fik tilknyttet en tre-fire faste flyttefirmaer. Fiskevognene kørte mest tomme hjem, dels fordi der var travlt, og dels fordi de lugtede, så man vanskeligt kunne komme andet gods på dem.
Det sidste var medvirkende til, at f.eks. TAI ikke altid var lige ivrig efter at påtage sig løse fisketransporter. Anders Jørgensen i Kruså var mere end nogensinde den dominerende speditør inden for fisk. Han formidlede transporten af fisk fra de fleste mindre havne og chartrede flyttemænd til at køre den, men samtidig var han grænsespeditør for næsten al transport, herunder også for TAI.
Når der var travlhed, blev store mængder fisk kørt til Kruså på hjemmevogne og så omladet til danske eller tyske flyttebiler.

30-40 billæs på en dag

Et stort flyttefirma kunne nå op på 30-40 billæs på en dag. Anders Jørgensen havde enkelte fast tilknyttede flyttemænd som Søren Sort i Esbjerg og Leonhart Madsen i Aabenraa. Desuden benyttede firmaet andre flyttemænd ved spidsbelastninger, ikke mindst fra TAI.
Anders Jørgensen søgte tilladelser tidligt, men EDF og VDL var imod det, fordi han var speditør. Han fik ganske vist opbakning fra fiskeriets organisationer, men den slog ikke til. Først 1961 fik Anders Jørgensen sin første tilladelse, og firmaet voksede forholdsvis roligt til 3 tilladelser 1970 og 5 i 1975.
Samtidig var det vigtigt at have forbindelse til de rigtige kunder, de flyttefirmaer og i mindre grad også importører, der sendte store varepartier af sted pr. bil, og hvis omsætning var stigende op gennem tresserne, mens kød- og industrigodsflyttemænd ekspanderede kraftigt.

Find de bedste flyttemænd

Døj´s Transport
Kildemosen 6
2880 Bagsværd
CVR: 19107337
BWP Distribution & Logistics IVS
Buddinge Hovedgade 263
2880 Bagsværd
CVR: 37631728
Tlf. 20524108
Dansk Hjælp og Rådgivning ApS
Lerhøj 7
2880 Bagsværd
CVR: 37936723