3 flyttetilbud Birkerød

  • Flyttemand Birkerød - Indhent 3 solide tilbud
  • Spar ca 27 procent med 3 kontante flyttetilbud
  • Indsend formularen online på ca 7 min.

Få 3 3 flyttetilbud Birkerød tilbud

Vejnavne i
postnummer 3460

Abildgårdsparken
Christianslund
Datavej
Andr Jensens Vænge
Fuglesangsvej
Grøndalsvej
Byagervej
Bistrup Byvej
Gammelhave
Baunevang
Gasværksvej
Ellebækvej
Bøgevej
Clematisstien
Carinavænget
Carinavej
Egebakken
Bentzens Vænge
Bøgebakken
Birkevej

Find den bedste flyttemand Birkerød med 3 flyttetilbud

Uanset om der er tale om lidt eller meget flytning i Birkerød, så kan vi finde en kvalitetsbevidst flyttemand, der kan løse opgaven. Vores tilknyttede flyttemand i Birkerød sørger altid for en god dialog med kunden - både for at opnå det bedste resultat og for at få en tilfreds kunde. Indtast din flytteopgave i webskemaet.
Det tager ikke meget mere end 8 min og i løbet af ca 33 timer modtager du 3 lokale tilbud fra rutinerede flyttemænd fra Birkerød. Du er velkommen til at sige nej tak dem alle, hvis de ikke falder i din smag. Med det rigtige tilbud kan du spare næsten 20 % i forhold til den almindelige pris.
Vores gruppe af flyttemænd i Birkerød kan udføre alle former for flytning og de tilbyder den rigtige løsning hver gang. Flyttemandfirmaerne hjælper gerne med alt - både planlægning og oprydning. Husk at Google den pågældende Birkerød flyttemand inden du indgår en bindende aftale. Få 3 gratis tilbud i dag!

Forskellige samarbejdsforsøg

TAI var en samarbejdsform, hvor fordelingskontoret skulle repræsentere flyttemændenes interesser, men var neutralt i forholdet mellem flyttemændene indbyrdes. Den typiske samarbejdsform i branchen var en anden og mindre jævnbyrdig. Den har bestået i, at større flyttemænd eller flyttefirmaer påtager sig transportopgaver og så hyrer mindre flyttemænd til at udføre dem i praksis.
Disse flyttefirmaer kan være fast beskæftiget hos pågældende større flyttemand på heltid eller noget af tiden, og de kan være tilknyttet lejlighedsvis. Af samme karakter var nogle tilfælde, hvor en række flyttemænd var tilknyttet en speditør.
Omkring 1960 udviklede et af disse sig imidlertid til et andet eksempel på forretningsmæssigt samarbejde mellem en kreds af flyttemænd. Da speditionsfirmaet Anthon Berg og Co. gik ned, skød 5 flyttemænd, der havde kørt fast for det før, penge ind og rekonstruerede selskabet.

Et flyttemandsejet speditionsfirma

Det rekonstruerede selskab Padborg Transit var et flyttemandsejet speditionsfirma, som fungerede ligesom andre speditionsfirmaer - dvs. at der ikke var turorden som ved TAI, og hverken speditionsfirmaet eller flyttemændene var bundet af samarbejdet i den forstand, at de ikke også kunne benytte sig af andre.
I praksis kørte de fleste af de tilknyttede flyttemænd imidlertid kun for Padborg Transit. Både TAI og Padborg Transit fik i løbet af halvfjerdserne et grundskud som egentlige samarbejdsorganer. I begge tilfælde gik en dominerende deltager ind i at opkøbe nogle af de andre.
I lAT's tilfælde trådte de fleste øvrige ud, så kartellet var sprængt. I Padborg Transit købte Søren Bursøe, Rinkenæs flere andre medaktionærers andele, så der i 1987 foruden ham kun var én aktionær tilbage. Padborg Transit var blevet en speditør som andre for de fleste af de flyttemænd, der kørte for selskabet.

Få 3 3 flyttetilbud Birkerød tilbud


3 flyttetilbud Birkerød eksempel:

Holte Flytte og Vognmandsforretning APS
Klintehøj vænge 9-11
3460 Birkerød
CVR: 87702111
Hjemmeside
K Schmidt Transport ApS
Kajerød Vænge 25
3460 Birkerød
CVR: 33598084
Hjemmeside
Piil Johannessen 2004 ApS
Bistrupvej 181
3460 Birkerød
CVR: 27545386
Hjemmeside