3 flyttetilbud Birkerød

Flyttemand Birkerød - Indhent 3 gennemarbejdede tilbud
Få rabat (31 %) med 3 bekvemme flyttetilbud
Udfyld skemaet online på mindre end fem min.

Find den bedste flyttemand Birkerød med 3 flyttetilbud

Er du på udkig efter en dygtig og topmotiveret flyttemand i postnr 3460 Birkerød? Vi mailer dig 100 procent gratis og uforpligtende 3 supergode flyttemandstilbud i Birkerød fra velegnede flyttemænd. Det varer bare 8 minutter at udfylde opgaven i flyttemandskemaet og fremsende den til os.
Beskriv opgaven i formularen så flyttemandsfirmaerne lettere kan beslutte, om de har mulighed for at lægge billet ind på flyttemandsopgaven. Indhent lynhurtigt den skarpeste pris på din flyttemands opgave her - endda med god rabat. Udnyt denne fuldstændig gratis flyttemand service Billig-flyttemand.dk allerede i dag og spar 29 pct.
Opret opgaven i formularen med det samme og modtag 2-3 knaldgode flyttemandstilbud fra kreative flyttemænd. På rimelig kort tid modtager du gratis 3 fantastiske tilbud på punktlig flyttemandsarbejde. Du har opdaget håndværkerportalen Billig-flyttemand.dk, hvor du i dag kan få to-tre superbillige flyttemandstilbud.

Forskellige samarbejdsforsøg

TAI var en samarbejdsform, hvor fordelingskontoret skulle repræsentere flyttemændenes interesser, men var neutralt i forholdet mellem flyttemændene indbyrdes. Den typiske samarbejdsform i branchen var en anden og mindre jævnbyrdig. Den har bestået i, at større flyttemænd eller flyttefirmaer påtager sig transportopgaver og så hyrer mindre flyttemænd til at udføre dem i praksis.
Disse flyttefirmaer kan være fast beskæftiget hos pågældende større flyttemand på heltid eller noget af tiden, og de kan være tilknyttet lejlighedsvis. Af samme karakter var nogle tilfælde, hvor en række flyttemænd var tilknyttet en speditør.
Omkring 1960 udviklede et af disse sig imidlertid til et andet eksempel på forretningsmæssigt samarbejde mellem en kreds af flyttemænd. Da speditionsfirmaet Anthon Berg og Co. gik ned, skød 5 flyttemænd, der havde kørt fast for det før, penge ind og rekonstruerede selskabet.

Et flyttemandsejet speditionsfirma

Det rekonstruerede selskab Padborg Transit var et flyttemandsejet speditionsfirma, som fungerede ligesom andre speditionsfirmaer - dvs. at der ikke var turorden som ved TAI, og hverken speditionsfirmaet eller flyttemændene var bundet af samarbejdet i den forstand, at de ikke også kunne benytte sig af andre.
I praksis kørte de fleste af de tilknyttede flyttemænd imidlertid kun for Padborg Transit. Både TAI og Padborg Transit fik i løbet af halvfjerdserne et grundskud som egentlige samarbejdsorganer. I begge tilfælde gik en dominerende deltager ind i at opkøbe nogle af de andre.
I lAT´s tilfælde trådte de fleste øvrige ud, så kartellet var sprængt. I Padborg Transit købte Søren Bursøe, Rinkenæs flere andre medaktionærers andele, så der i 1987 foruden ham kun var én aktionær tilbage. Padborg Transit var blevet en speditør som andre for de fleste af de flyttemænd, der kørte for selskabet.

Her får du de stærkeste tilbud på ansvarsbevidst flyttemand Birkerød

En fuldstændig gratis og let flyttemandsservice fra Billig-flyttemand.dk til jer med priser, som luner i dit budget. Indtast flyttemandsopgaven i flyttemandformularen på bare 5 min (så er det klaret). Er du ikke god til at kaste dig ud i flytning af indbo, transport af farligt gods eller totalflytninger, så bestil gerne 3 friske kanontilbud.
I løbet af 2-3 hverdage kontakter de tre mest erfarne flyttemandsvirksomheder dig med deres gode kanontilbud. Vore samarbejdspartnere er faguddannede med nøgleord som kvalitet, grundig rådgivning og god service. Det er nemt at spare penge på en godkendt og solid specialist i 3460 Birkerød.
Det varer omkring 5 minutter at oprette din opgave i formularen og indsende den til Billig-flyttemand.dk. I Birkerød kan du få hjælp til din flyttemandopgave fx:
  • Kajerød
  • Høvelte
  • Birkerød Kongevej
  • Sandholm
Skal du bruge en energisk og potentiel flyttemand i 3460 Birkerød?.

Få kontakt til de bedste Flyttemænd


Holte Flytte og Vognmandsforretning APS

Klintehøj vænge 9-11
3460 Birkerød
CVR: 87702111
www.holte-flyt.dk

Piil Johannessen 2004 ApS

Bistrupvej 181
3460 Birkerød
CVR: 27545386
Tlf. 40960096

K Schmidt Transport ApS

Kajerød Vænge 25
3460 Birkerød
CVR: 33598084
Tlf. 50822646

3 flyttetilbud Birkerød