3 flyttetilbud Brøndby strand

  • Flyttemand Brøndby strand - Bestil 3 uimodståelige tilbud
  • Få ca 17 procent i rabat med 3 fleksible flyttetilbud
  • Udfyld opgave skemaet på under syv min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Vi dækker også disse
veje i Brøndby strand

Strandskolevej
Kadetvej
Gammel Køge Landevej
Holmesøvej
Matrosvej
Ulsøparken
Rorgængervej
Kastanie Allé
Egevang
Skibsbyggervej
Bækkelunden
Maglegårdsvej
Hyttebovej
Strandporten
Strandesplanaden
Brøndby Strand Centrum
Holstedparken
Maglelund
Pilevangen
Bådsmandsvej

Find en flyttemand Brøndby Strand med 3 gratis tilbud

Vi formidler, helt gratis og omkostningsfrit for dig, kontakt til pålidelige lokale flyttemænd i Brøndby Strand. Det er nemt, for du skal bare bruge 6-8 minutter på at beskrive din flytteopgave i formularen. Så sender du den ind til os og læner dig tilbage i stolen og ser fodbold i tv.
Tre interesserede flyttemænd fra Brøndby Strand sender dig, indenfor få dage 3 tilbud på opgaven. Du kan frit og uforpligtende kan vælge imellem disse tilbud, i dit helt eget tempo. Du kan forvente at vores tilknyttede flyttemand har lang erfaring indenfor flyttemandfaget, og udfører flytning korrekt.
Vi tage som sagt intet gebyr af vores service, der derfor er 100% gratis at bruge. Her på Billig-flyttemand.dk kan du få attraktive tilbud på alle former for flytning - det er blot at spørge. Vores tilknyttede flyttefirmaer er specialister til enhver flytteopgave overalt i Brøndby Strand og omegn.

Flyttemændene med at bringe gods frem

Der er ikke fundet eksempler på, at flyttemænd selv standsede deres kørsel under krigen, fordi de ikke ville køre varer for tyskerne. Ligesom dansk landbrug, fiskeri og industri forsynede tyskerne med varer krigen igennem, fortsatte flyttemændene med at bringe varerne frem.
Modsat bl.a. entreprenørerne, som byggede tyske befæstningsværker i Danmark, kom flyttemandsbranchen dog ikke ind i en kraftig ekspansion under krigen. Materiellet satte sine grænser. Det var umuligt at fá nye biler og mere end svært at skaffe reservedele.
Selv om tyskerne prioriterede fødevareforsyningen så højt, at de danske flyttemænd fik tildelt dæk og slap for at køre med gasgenerator, vidner bl.a. lAT's protokoller om, at det ikke slog til. Og selv om mange flyttemænd udviste stor opfindsomhed med selv at lave reservedele, kunne det ikke undgås, at bilerne blev nedslidt.

En stor ny flyttemandsvirksomhed

Det satte i sig selv bom for at benytte krigen til at opbygge en stor ny flyttemandsvirksomhed. Også brændstof kneb det med, og i vinteren 1941-42 var det så slemt, at tyskerne ligefrem forbød bilkørslen med fisk fra Esbjerg i tre måneder. Knapheden på benzin og reservedele fik TAI til at slette adgangen til at indsætte ekstra vogne i 1942.
Foreningens vognpark blev låst fast på 29. Denne manglende mulighed for at udvide virksomheden blev afgørende, da det danske samfund i 1945 tog fat på opgøret med dem, der havde tjent uforholdsmæssigt mange penge på besættelsen.
Det blev nemlig som hovedregel straffrit at have arbejdet for eller leveret til tyskerne, hvis man blot var fortsat med sin hidtidige virksomhed. Enkelte flyttemandsfirmaers forhold blev undersøgt, men i hvert fald de kendteste blev erklæret fri for skyld i strafbart værnemageri.

Aktuelle flyttemænd i postnr. 2660

M Q S Service
Ulsøparken 22
2660 Brøndby Strand
CVR: 30748093
Green Flytning
Tranumparken 2
2660 Brøndby Strand
CVR: 37665304
SAFE - Flytning & Transport
Daruplund 39
2660 Brøndby Strand
CVR: 26495954
Tlf. 24240789