3 flyttetilbud Brøndby strand

  • Flyttemand Brøndby strand - Bestil 3 eftertragtede tilbud
  • Få rabat (24 %) med 3 fortræffelige flyttetilbud
  • Udfyld formularen online på kun otte min.

Få 3 3 flyttetilbud Brøndby strand tilbud

Vi dækker også
postnummer 2660

Matrosvej
Kettehøjvej
Hasselvang
Agerlunden
Elmevang
Kærlunden
Poppel Allé
Sejlmagervej
Ulsøparken
Tybjergparken
Skolevang
Kildelunden
Rorgængervej
Ringebæk Søvej
Pligtgårdsvej
Tranumparken
Øster Allé
Daruplund
Brøndby Strand Centrum
Mæglergårdsvej

Find en flyttemand Brøndby Strand med 3 gratis tilbud

Vi formidler, helt gratis og omkostningsfrit for dig, kontakt til pålidelige lokale flyttemænd i Brøndby Strand. Det er nemt, for du skal bare bruge 6-8 minutter på at beskrive din flytteopgave i formularen. Så sender du den ind til os og læner dig tilbage i stolen og ser fodbold i tv.
Tre interesserede flyttemænd fra Brøndby Strand sender dig, indenfor få dage 3 tilbud på opgaven. Du kan frit og uforpligtende kan vælge imellem disse tilbud, i dit helt eget tempo. Du kan forvente at vores tilknyttede flyttemand har lang erfaring indenfor flyttemandfaget, og udfører flytningt korrekt.
Vi tage som sagt intet gebyr af vores service, der derfor er 100% gratis at bruge. Her på Billig-flyttemand.dk kan du få attraktive tilbud på alle former for flytning - det er blot at spørge. Vores tilknyttede flyttefirmaer er specialister til enhver flytteopgave overalt i Brøndby Strand og omegn.

Flyttemændene med at bringe gods frem

Der er ikke fundet eksempler på, at flyttemænd selv standsede deres kørsel under krigen, fordi de ikke ville køre varer for tyskerne. Ligesom dansk landbrug, fiskeri og industri forsynede tyskerne med varer krigen igennem, fortsatte flyttemændene med at bringe varerne frem.
Modsat bl.a. entreprenørerne, som byggede tyske befæstningsværker i Danmark, kom flyttemandsbranchen dog ikke ind i en kraftig ekspansion under krigen. Materiellet satte sine grænser. Det var umuligt at fá nye biler og mere end svært at skaffe reservedele.
Selv om tyskerne prioriterede fødevareforsyningen så højt, at de danske flyttemænd fik tildelt dæk og slap for at køre med gasgenerator, vidner bl.a. lAT's protokoller om, at det ikke slog til. Og selv om mange flyttemænd udviste stor opfindsomhed med selv at lave reservedele, kunne det ikke undgås, at bilerne blev nedslidt.

En stor ny flyttemandsvirksomhed

Det satte i sig selv bom for at benytte krigen til at opbygge en stor ny flyttemandsvirksomhed. Også brændstof kneb det med, og i vinteren 1941-42 var det så slemt, at tyskerne ligefrem forbød bilkørslen med fisk fra Esbjerg i tre måneder. Knapheden på benzin og reservedele fik TAI til at slette adgangen til at indsætte ekstra vogne i 1942.
Foreningens vognpark blev låst fast på 29. Denne manglende mulighed for at udvide virksomheden blev afgørende, da det danske samfund i 1945 tog fat på opgøret med dem, der havde tjent uforholdsmæssigt mange penge på besættelsen.
Det blev nemlig som hovedregel straffrit at have arbejdet for eller leveret til tyskerne, hvis man blot var fortsat med sin hidtidige virksomhed. Enkelte flyttemandsfirmaers forhold blev undersøgt, men i hvert fald de kendteste blev erklæret fri for skyld i strafbart værnemageri.

Få 3 3 flyttetilbud Brøndby strand tilbud


Lokal 3 flyttetilbud fra 2660

Majid Service
Tranumparken 54
2660 Brøndby Strand
CVR: 26350026
Hjemmeside
Julle Transport
Kisumparken 116
2660 Brøndby Strand
CVR: 38040057
Hjemmeside
Brøndby Flytteforretning
Gl. Køge Landevej 691
2660 Brøndby Strand
CVR: 32827586
Hjemmeside