3 flyttetilbud Brønderslev

  • Flyttemand Brønderslev - Få 3 gennemførte tilbud
  • Få rabat (26 %) med 3 sammenlignelige flyttetilbud
  • Udfyld skemaet online på kun ni min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på
vejnavne i 9700

Sølvgade
Ådalen
Vestergade
Nørrebro
Nørregade
Tømmerby Kærvej
Kløvermarksvej
Torupvej
Storebæltsvej
Værkstedsvej
Tømmerbyvej
Sigensvej
Saltumvej
Nørregårdsvej
Kingosgade
Rødbøgen
Søndersig
Islands Alle
Revlingvej
Virksomhedsvej

Flyttemand Brønderslev - Her får du 3 lokale flyttetilbud

En gratis og brugbar flyttemands ydelse fra os til dig med priser, der varmer i dit budget. Det er nemt at sammenligne priser på flyttemandsarbejde online og sikre sig omkring 31% i flot rabat. Vi skaffer udelukkende tilbud ved professionelle flyttemandsfirmaer, og du er derfor sikret grundig flyttemandsarbejde hver gang.
Vore partnere er specialister med nøgleord som håndelag, grundig rådgivning og fantastisk service. Find lokale flyttemandsfirmaer her på prisportalen Billig-flyttemand.dk. På Billig-flyttemand.dk sparer du penge (ca 31%) med 3 bundsolide økonomiske tilbud.
Beskriv din opgave detaljeret så flyttemandsfirmaerne bedre kan afgøre, om de har mulighed for at lægge billet ind på flyttemandsopgaven. Der kan let spares penge på en velrenommeret og kreativ flyttemand i Brønderslev Kommune. Vi leverer dig nemt den stærkeste pris på din flyttemands opgave nu - endda med meget god rabat.

Den rivende udvikling i branchen

Informationen til Flyttebranchens medlemmer skete på flere måder. Hver dag besvarede man et stort antal henvendelser fra medlemmerne om konkrete spørgsmål. Desuden udsendte man langt mere trykt materiale end før: de velkendte cirkulærer fik fra 1984 følgeskab af en vifte af håndbøger og hefter om forskellige emner.
Endelig gav man en omfattende orientering ved årlige medlemsmøder rundt om i landet og ved et stigende antal kurser. Kursusvirksomhed var et af de initiativer, den gule rapport havde efterlyst stærkest.
Den rivende udvikling i branchen, der ændrede flyttemandsfirmaernes hovedsæde fra et skrivebord med en telefon til store disponeringsafdelinger, stillede betydelige krav til efteruddannelse. Det gik EDF kraftigt ind i fra begyndelsen af firserne, og i de følgende år afholdt foreningen et stort antal kurser for sine medlemmer.

Trafikminister Arne Melchior

Denne enorme aktivitetsudvidelse krævede større rammer og større personale. EDF's gamle administrationsbygning i Nykøbing Falster var både blevet for lille og havde fået en forkert beliggenhed, da tolden flyttede til Padborg. Transitgården og EDF fulgtes ad til Padborg, og rykkede begge ind i nye bygninger, der lå ved siden af hinanden, som de gamle havde gjort i Nykøbing Falster.
EDF kunne indvie den nye administrationsbygning i 1981. Sekretariatet voksede imidlertid så hurtigt, at den snart blev for lille. Blot fem år senere var man rede til at lade trafikminister Arne Melchior indvie en udvidelse af bygningen. Og personalet voksede fra 6 i 1980 til 13 allerede i 1982, 17 i 1985 og 27 i 1988.

Her er de bedste flyttemænd

Lejenspand.dk
Bjergbakvej 142
9700 Brønderslev
CVR: 32130437
www.lejenspand.dk
Vognmand Jørn Bundgaard
Lavendelvej 17
9700 Brønderslev
CVR: 69824315
Tlf. 40377385
Vognmand Michael Holst
Nibstrupvej 33
9700 Brønderslev
CVR: 21579009
Tlf. 40962424