3 flyttetilbud Brønderslev

  • Flyttemand Brønderslev - Få 3 godkendte tilbud
  • Få ca 10 procent i rabat med 3 hurtige flyttetilbud
  • Udfyld skemaet online på under 7 minutter

Få 3 3 flyttetilbud Brønderslev tilbud

Eksempler på
vejnavne i 9700

Langbrovej
Prinsensgade
Hulknøsevej
I P Hartmanns Kvarter
Skagerraksvej
Svinget
Tåsingegade
Vestergade
Kirkevej
Vadbækvej
Limfjordsvej
Ingemannsgade
Torupvej
Olufsgade
Mejerigade
Linderupgårdsvej
Kålundsvej
Løthvej
Løbet
Sveavej

Flyttemand Brønderslev - Her får du 3 lokale flyttetilbud

Her på Billig-flyttemand.dk kan du gratis og hurtigt få skræddersyede tilbud fra 3 forskellige faguddannede flyttemænd i eller i nærheden af Brønderslev. Derefter kan du selv beslutte, hvilket af de to-tre konkrete flyttetilbud, du helst vil gøre brug af.
Fortæl bare, hvad hvad du skal have flyttet i Brønderslev og hvornår du ønsker opgaven udført. Når vi modtager din flytteopgave, formidler vi den videre til vores godkendte partnere, så du kan kontaktes af den rigtige dygtige flyttemand med det mest attraktive flyttetilbud.
Flyttefirmaerne er meget bevidste omkring de opgaver, der forventes af et flyttefirma. Når du har pakket hele dit liv ned i flyttekasser, er det os, der har ansvaret for dine ting. Derfor får du gennem vores flytteforretninger tillid fra start til slut, hvor vores uddannede medarbejdere er kvalitetsbevidste hele vejen igennem.

Den rivende udvikling i branchen

Informationen til Flyttebranchens medlemmer skete på flere måder. Hver dag besvarede man et stort antal henvendelser fra medlemmerne om konkrete spørgsmål. Desuden udsendte man langt mere trykt materiale end før: de velkendte cirkulærer fik fra 1984 følgeskab af en vifte af håndbøger og hefter om forskellige emner.
Endelig gav man en omfattende orientering ved årlige medlemsmøder rundt om i landet og ved et stigende antal kurser. Kursusvirksomhed var et af de initiativer, den gule rapport havde efterlyst stærkest.
Den rivende udvikling i branchen, der ændrede flyttemandsfirmaernes hovedsæde fra et skrivebord med en telefon til store disponeringsafdelinger, stillede betydelige krav til efteruddannelse. Det gik EDF kraftigt ind i fra begyndelsen af firserne, og i de følgende år afholdt foreningen et stort antal kurser for sine medlemmer.

Trafikminister Arne Melchior

Denne enorme aktivitetsudvidelse krævede større rammer og større personale. EDF's gamle administrationsbygning i Nykøbing Falster var både blevet for lille og havde fået en forkert beliggenhed, da tolden flyttede til Padborg. Transitgården og EDF fulgtes ad til Padborg, og rykkede begge ind i nye bygninger, der lå ved siden af hinanden, som de gamle havde gjort i Nykøbing Falster.
EDF kunne indvie den nye administrationsbygning i 1981. Sekretariatet voksede imidlertid så hurtigt, at den snart blev for lille. Blot fem år senere var man rede til at lade trafikminister Arne Melchior indvie en udvidelse af bygningen. Og personalet voksede fra 6 i 1980 til 13 allerede i 1982, 17 i 1985 og 27 i 1988.

Få 3 3 flyttetilbud Brønderslev tilbud


Eksempel på lokal 3 flyttetilbud i 9700 Brønderslev

Lejenspand.dk
Bjergbakvej 142
9700 Brønderslev
CVR: 32130437
Hjemmeside
Brønderslev Flytteforretning A/S
Erhvervsparken 31
9700 Brønderslev
CVR: 27197779
Hjemmeside
Krudt Bilen
Olufsgade 43
9700 Brønderslev
CVR: 32967450
Hjemmeside