3 flyttetilbud Dragør

  • Flyttemand Dragør - Indhent 3 fordelagtige tilbud
  • Få 25 % rabat med 3 solide flyttetilbud
  • Udfyld online skemaet på bare 4 minutter

Få 3 3 flyttetilbud Dragør tilbud

Veje 2791 Dragør

Nordvænget
Krogvej
Lundegård Strandvej
Lundeager
Møllelodden
Lundevej
Elborg Alle
Maglebytorv
Gl. Havn
Malden Alle
Gartnerstræde
Fælledvej
Doorn Alle
Agervænget
Deventergade
Musvitvej
Dragørhjørnet
Hangarvej
Lybækstræde
Englandsvej

Flyttemand Dragør? Vi finder de bedste flyttetilbud til prisen

En lille, en mellem eller en stor flytning? Vi finder 3 kvalitetssikrede flyttemænd til flytningen i Dragør - gratis og uforpligtende. Og du vælger selv frit mellem de 3 konkurrencedygtige flyttetilbud, du modtager. Få udført flytning i Dragør sikkert og hurtigt. Indsend din opgave på under 4 minutter!
Vores netværk af tilknyttede flyttemand har gennem tiden opnået stor ekspertise inden for alle slags flytteopgaver i Dragør. Uanset om det drejer sig om en mindre opgave eller en mere omfattende sag som f.eks. en virksomhedsflytning, tilbyder vi vores hjælp.
Billig-flyttemand.dk ønsker at være din foretrukne tilbudsportal og vi sikrer løbende, at vi er på forkant med de nødvendige teknologier. På den måde kan vi altid matche din flytteopgave med de bedst egnede flyttemænd i Dragør. Alle firmaer bliver naturligvis forhåndsgodkendt inden de får lov at byde på opgaverne.

Tigerspring i flyttegodstrafikken

Den vigtigste forklaring på lastbilens tigerspring frem i flyttegodstrafikken var, at hver enkelt bil nu kunne flytte væsentligt mere gods på den samme tid. Bilernes lasteevne steg fra typisk 8-10 tons før krigen til mindst det dobbelte. De blev stærkere og mere pålidelige, og de kunne køre noget hurtigere.
Samtidig blev vejene efterhånden bedre. Nu var det praktisk muligt at flytte større mængder af gods pr. bil. Nu kunne godset komme endnu hurtigere frem end før krigen, og bilerne var gode til at fordele varerne hos de stadig flere modtagere af den danske transport.
Også økonomisk blev bilerne mere konkurrencedygtige. Vel kostede de nye, store biler mere end de gamle, men de krævede stadig kun en chauffør. I samme periode kunne jernbanen ikke opvise tilsvarende resultater. Jernbanevognenes lasteevne voksede ikke på samme måde.

Branchens kapacitet

Jernbanen var stadig en langsom måde at få godset frem på, og dens evne til at fordele godset ude hos modtagerne blev snarest mindre, efterhånden som de små baner og stationer forsvandt.
Det er også påfaldende, at jernbanen kun kunne fastholde sin position i absolutte tal, men hele tiden fik en lavere andel af det samlede transportmarked. Og dets tilladelser blev endda overdraget til Kurt Baustein. Forskydningerne betød samtidig, at firmaerne med mere end 3 tilladelser forøgede deres andel af branchens kapacitet fra godt en fjerdedel i 1957 til ca. halvdelen i 1970.
Men fra 1957 til 1970 voksede antallet af store flyttemandsfirmaer fra 9 til 30, mens kun et eneste, Chr. Finderup i Struer hørte op. Ca. 5% af transporten og mindre end 1% af importen foregik med lastbiler.

Få 3 3 flyttetilbud Dragør tilbud


Eksempler på 3 flyttetilbud i 2791 Dragør

Krøll´s Flytteforretning
Militærvej 30A
2791 Dragør
CVR: 29430861
Hjemmeside
Michael Holm Transport og Flytning A/S
Strandbakken 21
2791 Dragør
CVR: 20646015
Hjemmeside
MM Flyt ApS
Grænsevænget 10
2791 Dragør
CVR: 31940680
Hjemmeside