3 flyttetilbud Dragør

  • Flyttemand Dragør - Bestil 3 knippelgode tilbud
  • Du sparer 26 pct med 3 bundsolide flyttetilbud
  • Indsend online skemaet på bare 3 min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Postnummer 2791
vejnavne

Hangarvej
Bodestræde
Mortel Alle
Rosenengen
Apeldoorn Alle
Løkkestien
Dortheasmindevej
Dortrecht Alle
Doorn Alle
Alkmaar Alle
Nordvænget
Maglevænget
Hallumvej
Nøragersmindevej
Ankerstien
Drogdensvej
Hollændervej
Parkvej
Langstien
Dragørhjørnet

Flyttemand Dragør? Vi finder de bedste flyttetilbud til prisen

Leder du efter en dygtig og professionel flyttemand i postnr 2791 Dragør?. Udse et af flyttemandbuddene og få ca 24 % i fortræffelig rabat på din flyttemandopgave. Vi leverer 100% gratis og enkelt op til 3 nyttige specialtilbud i Dragør fra rutinerede flyttemænd.
Vi arbejder tæt sammen med grundige og potentielle flyttemandsfirmaer i hele det ganske land - også i Dragør. En 100% gratis og førsteklasses flyttemands hjælp fra Billig-flyttemand.dk til jer til priser, som varmer i dit budget. Du har opdaget tilbudssiden Billig-flyttemand.dk, hvor du på få minutter kan indhente to-tre prisvenlige flyttemandstilbud.
En lille, en mellem eller en stor flytning? Vi finder 3 kvalitetssikrede flyttemænd til flytningen i Dragør - gratis og uforpligtende. Og du vælger selv frit mellem de 3 konkurrencedygtige flyttetilbud, du modtager. Få udført flytning i Dragør sikkert og hurtigt. Indsend din opgave på under 4 minutter!

Tigerspring i flyttegodstrafikken

Den vigtigste forklaring på lastbilens tigerspring frem i flyttegodstrafikken var, at hver enkelt bil nu kunne flytte væsentligt mere gods på den samme tid. Bilernes lasteevne steg fra typisk 8-10 tons før krigen til mindst det dobbelte. De blev stærkere og mere pålidelige, og de kunne køre noget hurtigere.
Samtidig blev vejene efterhånden bedre. Nu var det praktisk muligt at flytte større mængder af gods pr. bil. Nu kunne godset komme endnu hurtigere frem end før krigen, og bilerne var gode til at fordele varerne hos de stadig flere modtagere af den danske transport.
Også økonomisk blev bilerne mere konkurrencedygtige. Vel kostede de nye, store biler mere end de gamle, men de krævede stadig kun en chauffør. I samme periode kunne jernbanen ikke opvise tilsvarende resultater. Jernbanevognenes lasteevne voksede ikke på samme måde.

Branchens kapacitet

Jernbanen var stadig en langsom måde at få godset frem på, og dens evne til at fordele godset ude hos modtagerne blev snarest mindre, efterhånden som de små baner og stationer forsvandt.
Det er også påfaldende, at jernbanen kun kunne fastholde sin position i absolutte tal, men hele tiden fik en lavere andel af det samlede transportmarked. Og dets tilladelser blev endda overdraget til Kurt Baustein. Forskydningerne betød samtidig, at firmaerne med mere end 3 tilladelser forøgede deres andel af branchens kapacitet fra godt en fjerdedel i 1957 til ca. halvdelen i 1970.
Men fra 1957 til 1970 voksede antallet af store flyttemandsfirmaer fra 9 til 30, mens kun et eneste, Chr. Finderup i Struer hørte op. Ca. 5% af transporten og mindre end 1% af importen foregik med lastbiler.

Dragør flyttemænd eksempler:

MM Flyt ApS
Grænsevænget 10
2791 Dragør
CVR: 31940680
www.mmflyt.dk
Michael Holm Transport og Flytning A/S
Strandbakken 21
2791 Dragør
CVR: 20646015
Mpong ApS
A.P. Møllers Allé 39
2791 Dragør
CVR: 39451794