3 flyttetilbud Espergærde

  • Flyttemand Espergærde - Bestil 3 solide tilbud
  • Få rabat (24 %) med 3 bundsolide flyttetilbud
  • Udfyld skemaet online på bare syv min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Vi dækker også disse
veje i Espergærde

Kastanie Alle
Havremarken
Ritavej
Opalvej
Fredensvej
Gammel Skovvej
Leddet
Rosmarinvej
Hostrupsvej
Dyremosevej
Kløvermarken
Bakkegårdsvej
Bybjergvej
Bentevej
Jettevej
Gartnervej
Dalen
Marievej
Ametystvej
Hovvej

Flyttemand Espergærde. Vi skaffer dig 3 flyttetilbud - gratis

Flytning i Espergærde? Vi tilbyder at skaffe 3 pålidelige og billige flyttemænd, der gerne vil byde på din opgave. Og vi gør det helt og aldeles gratis! Du skal blot udfylde kontaktformularen på ganske få minutter og fremsende den til os - så leverer vi 2-3 supergode tilbud på flytning i Espergærde i løbet af få dage.
Modtag derfor 2-3 fordelagtige pristilbud på en billig og reel flyttemand fra Espergærde. Indtast din flytteopgave i skemaet online på under syv minutter og modtag 2-3 friske tilbud fra flyttefirmaer og flyttemænd fra Espergærde. Firmaerne bør ikke kun sammenlignes på prisen men også på, hvordan de vil løse opgaven.
Tit foreslås et møde, hvor I taler om mulighederne for at løse din flytteopgave. Så afgives der et bindende konkret billigt tilbud, så du ved præcis, hvor meget du kommer til at betale. Indsend din flytteopgave nu og få leveret 2-3 fantastiske flyttetilbud i Espergærde inden for 24-32 timer.

Københavnere og industrigods

Endnu frem til midten af tresserne var industrigods mest noget, der interesserede flyttemændene som returlæs. Den vigtigste undtagelse er en del københavnske flyttemænd. De var i sig selv et nyt fænomen, der var kommet til efter krigen. Så længe flytningen var snævert knyttet til kød og fisk, var der ikke særligt gode forudsætninger for flyttemænd i København.
De var dårligt placeret både i forhold til godset og til kunderne i Tyskland og Vesteuropa. Men efter krigen begyndte man så småt at køre industrivarer på bil, og det blev afgørende for, at der blev plads til flyttemænd i Storkøbenhavn. Sidst i fyrrerne forsøgte en del unge københavnere at skabe sig en forretning ved at køre i udlandet.
Flere af dem havde fået smag for det ved at køre for Røde Kors lige efter krigens afslutning. Endnu i 1951 var disse forretninger så udpræget på pionerniveau.

16 flyttemænd i hovedstadsområdet

Der var det år mindst 16 flyttemænd i hovedstadsområdet, der fik køretilladelser, men hele 14 havde kun en tilladelse og dermed en bil hver. Undtagelserne var speditionsfirmaet Scandinavia-Austria - og Dansk Røde Kors!
Røde Kors trak sig ud af kørslen kort efter, da behovet for nødhjælp i Europa svandt hen, og Scandinavia-Austria fik ikke nogen lang levetid - måske fordi dets speciale, Østrig, ikke blev til det helt store marked. Derimod formåede en række nye selvstændige flyttemænd at holde ved.
Adskillige af dem lagde ud med at køre skibsproviant, for når danske skibe anløb europæisk havn, skulle besætningen have dansk proviant. Blandt dem var Karl Jørgensen , men hans firma var landsdækkende og ikke specielt københavnsk. Kun én af de øvrige flyttemænd i hovedstadsområdet, Benny Linghoff, satsede alene på fødevarer

Eksempler på flyttemænd i postnr. 3060

Vognmand Bo Dons
Bakkedraget 5
3060 Espergærde
CVR: 15699043
Tlf. 49136918
Ring Transport
Gl Tibberupvej 12
3060 Espergærde
CVR: 37298786
Tlf. 42431144
Espergærde Flytteforretning
Højvangen 14
3060 Espergærde
CVR: 14577238
www.espergaerdeflyt.dk