3 flyttetilbud Espergærde

  • Flyttemand Espergærde - Indhent 3 bæredygtige tilbud
  • Du sparer 22 pct med 3 velegnede flyttetilbud
  • Indsend formularen på bare fem minutter

Få 3 3 flyttetilbud Espergærde tilbud

Veje i postnummer 3060

Idrætsvej
Koglevej
Agnetevej
Pilevænget
Kirsebærvej
Kongevejen
Gl Brovej
Fredensvej
Berberisvej
Mosehusvej
Kildeengen
Olgasvej
Nørremarken
Mørdrupvej
Rolighedsparken
Mellemvangsvej
Pærevej
Nørre Torv
Leddet
Kornmarken

Flyttemand Espergærde. Vi skaffer dig 3 flyttetilbud - gratis

Flytning i Espergærde? Vi tilbyder at finde 3 pålidelige og billige flyttemænd, der gerne vil byde på din opgave. Og vi gør det helt og aldeles gratis! Du skal blot udfylde kontaktformularen på ganske få minutter og sende den ind til os - så leverer vi 2-3 supergode tilbud på flytning i Espergærde i løbet af få dage.
Modtag derfor 2-3 fordelagtige tilbud på en billig og reel flyttemand fra Espergærde. Indtast din flytteopgave i skemaet online på under syv minutter og modtag 2-3 friske tilbud fra flyttefirmaer og flyttemænd fra Espergærde. Firmaerne bør ikke sammenlignes udelukkende på prisen men også på, hvordan de vil løse opgaven.
Tit foreslås et møde, hvor I taler om mulighederne for at løse din flytteopgave. Så afgives der et bindende konkret billigt tilbud, så du ved præcis, hvor meget du kommer til at betale. Indsend din flytteopgave nu og få leveret 2-3 fantastiske flyttetilbud i Espergærde inden for 24-32 timer.

Københavnere og industrigods

Endnu frem til midten af tresserne var industrigods mest noget, der interesserede flyttemændene som returlæs. Den vigtigste undtagelse er en del københavnske flyttemænd. De var i sig selv et nyt fænomen, der var kommet til efter krigen. Så længe flytningen var snævert knyttet til kød og fisk, var der ikke særligt gode forudsætninger for flyttemænd i København.
De var dårligt placeret både i forhold til godset og til kunderne i Tyskland og Vesteuropa. Men efter krigen begyndte man så småt at køre industrivarer på bil, og det blev afgørende for, at der blev plads til flyttemænd i Storkøbenhavn. Sidst i fyrrerne forsøgte en del unge københavnere at skabe sig en forretning ved at køre i udlandet.
Flere af dem havde fået smag for det ved at køre for Røde Kors lige efter krigens afslutning. Endnu i 1951 var disse forretninger så udpræget på pionerniveau.

16 flyttemænd i hovedstadsområdet

Der var det år mindst 16 flyttemænd i hovedstadsområdet, der fik køretilladelser, men hele 14 havde kun en tilladelse og dermed en bil hver. Undtagelserne var speditionsfirmaet Scandinavia-Austria - og Dansk Røde Kors!
Røde Kors trak sig ud af kørslen kort efter, da behovet for nødhjælp i Europa svandt hen, og Scandinavia-Austria fik ikke nogen lang levetid - måske fordi dets speciale, Østrig, ikke blev til det helt store marked. Derimod formåede en række nye selvstændige flyttemænd at holde ved.
Adskillige af dem lagde ud med at køre skibsproviant, for når danske skibe anløb europæisk havn, skulle besætningen have dansk proviant. Blandt dem var Karl Jørgensen , men hans firma var landsdækkende og ikke specielt københavnsk. Kun én af de øvrige flyttemænd i hovedstadsområdet, Benny Linghoff, satsede alene på fødevarer

Få 3 3 flyttetilbud Espergærde tilbud


Espergærde 3 flyttetilbud eksempler:

Espergærde Flytteforretning
Højvangen 14
3060 Espergærde
CVR: 14577238
Hjemmeside
Goliat Flyttefirma
Bjergvangen 5 A 5
3060 Espergærde
CVR: 34698341
Hjemmeside
Vognmand Bo Dons
Bakkedraget 5
3060 Espergærde
CVR: 15699043
Hjemmeside