3 flyttetilbud Frederiksværk

  • Flyttemand Frederiksværk - Indhent 3 rundhåndede tilbud
  • Du sparer 30 % med 3 fine flyttetilbud
  • Indsend tekst skemaet på kun 5 minutter

Billig flyttefirma flytte tilbud

Postnummer 3300
vejnavne

Skovhøjen
Troldebakken
Trinevænget
Torvet
Slåenvej
Ringerbakken
Rævlingestien
Tækkemandensvej
Skovvej
Tinsoldaten
Tømmerpladsvej
Strandvejen
Solsortesti
Sandlyngen
Søtoften
Stjernevej
Søfrydvej
Privatvej
Åkandestien
Skjalm Hvidesvej

Få 3 flyttetilbud på flyttemand Frederiksværk 100% gratis

Vores gratis service om at finde 3 flyttetilbud gælder selvfølgelig også i Frederiksværk! Udfyld skemaet på kun 4 minutter og fortæl, hvad det er, du ønsker at få flyttet i Frederiksværk. Vores gratis internetservice er den suverænt letteste og billigste måde at få 3 flyttetilbud i Frederiksværk på.
Der er en del, der vælger at flytte selv men er du som de fleste, så er du sikkert helst fri og vil hellere bruge din tid på noget mere spændende. Derfor anbefaler vi, at du hyrer en effektiv og billig flyttemand fra Frederiksværk. En professionel flyttemand udfører også flytningen på betydelige kortere tid end du selv kan.
Ved at benytte fagfolk til arbejdet, er du sikker på, at flytningen bliver udført professionelt og sikkert. Billig-flyttemand.dk´s mission er at gøre markedet for flytning gennemskueligt for alle. Dette gør vi via vores gratis portal, som stiller dig i den mest gunstige position, når du skal finde en billig flyttemand.

Forsøg på samarbejde

De danske flyttemænd har været folk med en stærk selvstændighedstrang. I de fleste firmaer er den ældre generation begyndt på bar bund - hvad enten firmaet så var grundlagt før eller efter krigen. Disse folk fandt det oftest svært at samarbejde alt for snævert med andre.
Det stred for meget mod deres trang til at være uafhængige. Det betyder ikke, at der har manglet tanker om et vidtgående samarbejde. Gentagne gange er der blevet talt for, at et fælles kørselskontor for alle flyttemænd skulle sikre faste priser, og de allermest ambitiøse ideer har nærmet sig dannelse af ét fælles flyttemandsfirma, et Transportselskabet Danmark.
Når sådanne tanker blev ved at dukke op, skyldes det, at det kunne være svært at være en lille uafhængig billig flyttemand. Nu var det ingenlunde noget særkende for flyttemændene, at de små firmaer dominerede i halvtredserne og tresserne.

Oliekørsel fra Hamburg

En særlig trafik sidst i halvtredserne var kørsel med olie til Danmark fra raffinaderiet ved Hamburg i Nordtyskland. Denne kørsel var fordelt på 2 firmaer: S.Chr. Sørensen i Skodborg og H.L. Oksenholm i Kruså. For S.Chr. Sørensen var det stort set firmaets livsgrundlag, da man i 1957 havde 6 tankbiler med særtilladelse og kun en presenningeksportvogn.
Men også for H.L. Oksenholm var oliekørslen vigtig. Ganske vist var firmaet som skildret først og fremmest en stor levnedsmiddeltransportør, men i 1957 havde man faktisk hele 6 tankbiler med særtilladelse over for 5 kølebiler med A-tilladelser.
Olietilladelserne blev imidlertid inddraget omkring 1960. Opførelsen af raffinaderier i Danmark gjorde det mindre nødvendigt at hente olie sydpå, og desuden var flyttekørselsudvalget stadig mindre tilfreds med at skulle afse et dusin af Danmarks sparsomme tilladelser til ren import-kørsel

Her er de bedste flyttemænd

Lars Stampe Møller
Sørupvang 15
3300 Frederiksværk
CVR: 50855457
Tlf. 47720320
Frederiksværk Flytteforretning
Hundestedvej 184
3300 Melby
CVR: 82994017
Tlf. 47725633
Holger Frederiksen ApS
Frederiksværkvej 168
3300 Frederiksværk
CVR: 75167911
Tlf. 48712121