3 flyttetilbud Furesø

  • Flyttemand Furesø - Få 3 lokale tilbud
  • Få rabat (22 procent) med 3 herlige flyttetilbud
  • Udfyld webskemaet på bare 4 minutter

Få 3 3 flyttetilbud Furesø tilbud

Eksempler på
vejnavne Furesø

Rønnebakken
Solbakken
Damhøjvej
Lynge Møllevej
Blåkærvej
Vassingerødvej
Industriskellet
Nymøllevej
Lynghøjvej
Maglevangen
Egevangen
Gl Vassingerødvej
Hybenbakken
Snoghøjvej
Ryttervænget
Gl Nøglegårdsvej
Mørdrupvej
Lyngeparken
Rosenlundvej
Lynge Stationsvej

Flyttemand Furesø kommune - Vi skaffer dig 3 gratis tilbud

Har du brug for professionel hjælp til få udført flytning i Furesø kommune, så kan du her få 3 gratis tilbud fra lokale fleksible flyttemænd. Vores samarbejdspartnere udføre alt inden for flytning - f.eks. Lejligheder, villaer, rækkehuse, institutioner og erhvervskontorer.
Du skal blot bruge nogle få minutter på at beskrive din flytteopgave i Furesø kommune i vores webformular. Vi sætter derefter din flytteopgave i udbud, og du vil i løbet af meget kort tid modtage 3 prisbillige attraktive flyttemand tilbud, som du herefter kan sammenligne i ro og mag.
Du sparer mange penge samt en masse tid, ved at lade os gøre det hårde arbejde med at finde det helt rigtige flyttemand i Furesø kommune til din opgave. Opret din flytteopgave i formularen på mindre end 8 minutter og send den ind til os på Billig-flyttemand.dk. Så kan du let spare 10-15 procent.

Vejen ind i flytteerhvervet

Vejen ind i erhvervet var for de fleste gået gennem praktisk arbejde og ikke mindst chaufførfaget. Som nævnt var mange selv flyttemandssønner, og de var tidligt med deres fædre rundt og hjalp til på forskellig vis. Adskillige klarede sig i deres ungdom med vekslende jobs som arbejdsmænd og chauffører.
Det krævede heller ikke dengang en uddannelse at blive chauffør, og chauffører og arbejdsmænd arbejdede ved siden af hinanden i havne og entreprenørvirksomheder. De senere flyttemænd kom som regel hurtigt til at køre bil det meste af tiden, og almindeligvis stiftede de allerede efter få år egen forretning.
En anden vej til flyttemandsfaget har været forsvaret. Ikke mindst i den generation, der blev soldater lige efter krigen, er der adskillige, der kom til at køre bil i soldatertiden, og så blev chauffører eller flyttemænd bagefter. Rasmus Larsen er et godt eksempel.

Flyttemand Rasmus Larsen

Som søn af en flyttemand og handelsmand var han tidligt med til at køre hestevogn for sin far og med i arbejdet i øvrigt. Da han blev voksen, kom han på Esbjerg havn og var i et par år skiftevis chauffør og havnearbejder. Han var blandt dem, der var chauffør i sin soldatertid, og forholdsvis kort efter hjemsendelsen begyndte han som billig flyttemand.
Palle Redstens historie begyndte anderledes, da han først blev udlært i sin fars fag - som mejerist. Det var arbejdsløsheden, der førte ham til en flyttemand og entreprenør, hvor han blev chauffør. Også han blev tidligt selvstændig. Anders Christiansen kom ud at tjene på landet, da han var 9.
Men hans far var chauffør, og så snart han fyldte 18, tog Anders Christiansen sit kørekort og begyndte at køre som chauffør hos forskellige flyttemænd. Han hører til de få, der først blev selvstændig efter at have kørt som chauffør i over 20 år.

Få 3 3 flyttetilbud Furesø tilbud


Eksempel på lokal 3 flyttetilbud i 3540 Furesø

J D Transport
Slangerupvej 22
3540 Lynge
CVR: 20189576
Hjemmeside
Ole Jensen Transport A/S
Vildroseparken 34
3540 Lynge
CVR: 25333543
Hjemmeside
Vognmand Kai Nielsen
Bastrupvej 18
3540 Lynge
CVR: 49063415
Hjemmeside