3 flyttetilbud Furesø

  • Flyttemand Furesø - Modtag 3 fantastiske tilbud
  • Få rabat (21 pct) med 3 idelle flyttetilbud
  • Udfyld formularen på under otte min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Veje 3540 Furesø

Poppelalle
Rugmarken
Humlehaven
Kollerødvej
Ryttervænget
Hybenbakken
Egevangen
Degneholmen
Kirkevangen
Lyngeparken
Stensøvej
Mejeribakken
Rosenlundvej
Solbakken
Nøglegårdsvej
Gl Vassingerødvej
Æblebakken
Gladgårdsvænge
Slangerupvej
Ved Gadekæret

Flyttemand Furesø kommune - Vi skaffer dig 3 gratis tilbud

Spar nemt mange penge på en fleksibel og arbejdsvillig flyttemand i Furesø kommune. Kvalitetsbevidste og robuste fagfolk gør sig klar til at påtage sig flyttemandsopgaven. Beskriv din flyttemandsopgave i kontaktskemaet (det kan du gøre på bare 5½ minut).
Udnytter du denne 100 procent gratis flyttemandsservice, kan du score omkring 23 pct. i fast reduktion på en flytning. Du har fundet siden Billig-flyttemand.dk - onlinetjenesten hvor du på ingen tid kan indhente to-tre udmærkede flyttemandstilbud. Betal ikke en himmelhøj pris for en fleksibel flyttemand i Furesø kommune.
Vi leverer 100 procent gratis og uforpligtende tre super flyttemands tilbud i Furesø kommune fra robuste flyttemænd. Indtast opgaven i flyttemandskemaet på under 5 minutter og modtag 2-3 skæppeskønne pristilbud fra billige flyttemænd. Websiden Billig-flyttemand.dk er en både let og supersmart internet flyttemandstjeneste.

Vejen ind i flytteerhvervet

Vejen ind i erhvervet var for de fleste gået gennem praktisk arbejde og ikke mindst chaufførfaget. Som nævnt var mange selv flyttemandssønner, og de var tidligt med deres fædre rundt og hjalp til på forskellig vis. Adskillige klarede sig i deres ungdom med vekslende jobs som arbejdsmænd og chauffører.
Det krævede heller ikke dengang en uddannelse at blive chauffør, og chauffører og arbejdsmænd arbejdede ved siden af hinanden i havne og entreprenørvirksomheder. De senere flyttemænd kom som regel hurtigt til at køre bil det meste af tiden, og almindeligvis stiftede de allerede efter få år egen forretning.
En anden vej til flyttemandsfaget har været forsvaret. Ikke mindst i den generation, der blev soldater lige efter krigen, er der adskillige, der kom til at køre bil i soldatertiden, og så blev chauffører eller flyttemænd bagefter. Rasmus Larsen er et godt eksempel.

Flyttemand Rasmus Larsen

Som søn af en flyttemand og handelsmand var han tidligt med til at køre hestevogn for sin far og med i arbejdet i øvrigt. Da han blev voksen, kom han på Esbjerg havn og var i et par år skiftevis chauffør og havnearbejder. Han var blandt dem, der var chauffør i sin soldatertid, og forholdsvis kort efter hjemsendelsen begyndte han som billig flyttemand.
Palle Redstens historie begyndte anderledes, da han først blev udlært i sin fars fag - som mejerist. Det var arbejdsløsheden, der førte ham til en flyttemand og entreprenør, hvor han blev chauffør. Også han blev tidligt selvstændig. Anders Christiansen kom ud at tjene på landet, da han var 9.
Men hans far var chauffør, og så snart han fyldte 18, tog Anders Christiansen sit kørekort og begyndte at køre som chauffør hos forskellige flyttemænd. Han hører til de få, der først blev selvstændig efter at have kørt som chauffør i over 20 år.

Flyttemænd Furesø eksempel:

Ole Jensen Transport A/S
Vildroseparken 34
3540 Lynge
CVR: 25333543
www.ojt.dk
N.E.K ApS
Vassingerød Bygade 8
3540 Lynge
CVR: 38583913
Vognmand Kai Nielsen
Bastrupvej 18
3540 Lynge
CVR: 49063415
Tlf. 48188119