3 flyttetilbud Høje-taastrup

  • Flyttemand Høje-taastrup - Bestil 3 fede tilbud
  • Få 26 pct rabat med 3 fede flyttetilbud
  • Udfyld onlineformularen på bare seks min.

Få 3 3 flyttetilbud Høje-taastrup tilbud

Vejnavne i
postnummer 2630

Enebærkrattet
Rosenhegnet
Klintehaven
Bregneholmen
Hakkemosevej
Løvsangervej
Bygaden
Frøvænget
Lervangen
Firkanten F
Galgebakkevej
Hørsvinget
Femkanten A
Jernbane Alle
Leen G
Cathrinebergvej
Frederiksholms Sidevej
Elverdalsvej
Knudsensvej
Mosekilen

Flyttemand Høje-Taastrup - Få 3 flyttetilbud og spar let 20%

Vi har her på Billig-flyttemand.dk samlet en hel række forhåndsgodkendte flyttemand. Du vil derfor udelukkende blive kontaktet af flyttemænd fra Høje-Taastrup med stor kompetence indenfor netop det område, som dit flytning hører ind under. Mange flyttemænd er specialister indenfor bestemte områder.
Hvis du indtaster din flytteopgave i webskemaet, så påtager vi os at matche din sag med de relevante lokale flyttemænd, vi har i vores system. De 3 første flyttemænd fra Høje-Taastrup der reagerer, får lov at byde på din flytteopgave, De modtager dine kontaktoplysninger med det formål at levere et godt og billigt tilbud til dig.
Herefter diskuterer du priser og andre emner direkte med de pågældende firmaer. I løbet af et par dage modtager du 3 henvendelser fra flyttemænd fra Høje-Taastrup og omegn, der gerne vil udarbejde et favorabelt og troværdigt flyttetilbud. Spar samtidig op til 20% på flytteregningen.

Fortsat var arbejde til flyttemændene

Da spørgsmålet om tyske andenchauffører var forsvundet fra TAU's dagsorden, blev det i stedet bl.a. valutaspørgsmål, der kom til at udfylde tiden. Det hænger sammen med tredivernes almindelige tendens til at begrænse import mest muligt.
De tyske importører af danske fisk og slagterivarer måtte kun købe for et vist beløb, men det var dog stort nok til, at der fortsat var arbejde til flyttemændene. Og for flyttemændene var det kun en fordel, at der efter tidens byttehandelsmetode også til tider skulle gods med tilbage - f.eks. fliser fra Meissen.
Derimod var det et stort problem, at tyskerne ikke ville acceptere, at også selve transporten skulle betales i udenlandsk valuta. Efter en del forhandlinger kom man frem til, at flyttemændene måtte tage 2/3 af betalingen for fragten med hjem til Danmark, mens den sidste tredjedel skulle blive i Tyskland.

De danske flyttemænd beholdt kørslen

For at finde anvendelse for disse penge opbyggede både Lars Larsen, Hugo Larsen og Engelbrecht små afdelinger i Flensborg med tysk indregistrerede biler. Disse måtte dog også kun køre international kørsel. Der kom til at stå en ganske stærk diskussion mellem TAU og de tyske myndigheder om valuta til de danske flyttemænds benzinindkøb i Tyskland.
Vognmændenes repræsentanter var flere gange i Berlin for at forhandle med myndighederne der, men de måtte acceptere, at der skulle veksles dansk valuta til at dække i hvert fald noget af benzinudgiften.
I grunden kan man undre sig over, at tyskerne overhovedet tillod de danske flyttemænd at beholde kørslen - ikke mindst med de slagterivarer, der kom med tog fra f.eks. Randers til Flensborg og først der blev ladet om på de danske flyttelastbiler.

Få 3 3 flyttetilbud Høje-taastrup tilbud


Udvalgt 3 flyttetilbud fra 2630

3x34 Transport
Dybendalsvænget 4
2630 Taastrup
CVR: 35649581
Hjemmeside
Flyttemanden K-Bach
Sekskanten E 2
2630 Taastrup
CVR: 32708463
Hjemmeside
J. Nørgaard Petersen A/S
Letland Alle 3
2630 Taastrup
CVR: 28448112
Hjemmeside