Flyttemand Høng - Bestil 3 prægtige tilbud
Få 37 pct rabat med 3 eventyrlige flyttetilbud
Udfyld formularen på kun 7 min.

Flyttemand Høng. Få 3 gratis tilbud. Spar tid og penge (24%)

Hvis du har brug for professionel hjælp til flytning i Høng, så er hjælpen lige her. Du skal blot bruge ca. 7 minutter på at indtaste din flytteopgave i skemaet. Du kan ganske kvit og frit oprette en opgave til en professionel flyttemand i Høng her på denne side, uanset størrelse og omfang af din opgave.
Du skal blot oplyse, hvad din flytteopgave handler om. Så formidler vi sagen videre til vores netværk af firmaer på Vestsjælland, så du kan finde den rette flyttemand med det helt rigtige tilbud. I løbet af et par dage modtager du 3 stjernegode tilbud fra potentielle firmaer, der gerne vil hjælpe med at flytte.
Det er så nemt, helt gratis og hurtigt. Vi har flyttemænd i hele Danmark (også i Høng), klar til at løse din opgave. Udfyld online formularen på 5-7 minutter med hvad det er du har brug for hjælp til. Jo flere detaljer du medtager i din beskrivelse af dine ønsker, jo skarpere flyttetilbud vil du modtage.

Fri prisdannelse efter krigen

På intet andet tidspunkt før eller siden i flyttemandsbranchens historie er man kommet så langt mod at virkeliggøre tanken om et centralt kontor, der fordeler kørslen og sikrer faste priser. Og så gik det alligevel ikke. Muligvis gjorde de mange nye flyttemænd uden for TAU kontorets prisstyring umulig.
Derudover var de engelske besættelsesmyndigheder imod. Det er ikke lykkedes at finde frem til grunden, men der kan være tale om en modvilje mod et system, der skulle sikre danskerne højere priser, som pá den ene eller anden vis skulle betales af englænderne og deres besættelseszone.
En del flyttemænd ville nemlig gerne markere, at de hørte til det bedre borgerskab i deres byer. Ikke mindst i den generation, der kom frem efter krigen, gjorde nogle det med store villaer, sommerhuse og lystgårde, hvor man både kunne se ægte tæpper, antikviteter, dyre radioer og svømmepøle.

Landsforeningen Danske Vognmænd

Næppe var TAU blevet opløst, før en kreds af folk, der havde været knyttet til den, gik i gang med at danne en ny forening. Den blev et led i den nyorganisering af hele flyttemandserhvervet, der skete efter krigen. lndtil krigen havde de danske flyttemænd som én af de sidste brancher i landet været helt uden samlende erhvervsorganisation.
Men i 1947 stiftedes Landsforeningen Danske Vognmænd (VDL) som en hovedorganisation for ca. 100 lokale flyttemandsforeninger. VDL ansatte Mads Andersen som direktør, og han skabte hurtigt et sekretariat i København, der bl.a. fik særdeles gode forbindelser til Ministeriet for offentlige Arbejder.
VDL og især Mads Andersen spillede en aktiv rolle i den videre organisering af branchen. l forvejen var de fleste flyttemænd medlemmer af lokale flyttemandsforeninger rundt om i landet. Det var disse, der nu blev samlet i VDL.

Vi påtager os at fremsende de skønneste tilbud på Høng flyttemand

Du kan få gratis det skønneste tilbud på dit flyttemands problem i Høng hos grundige flyttemænd. Det er nemt og hurtigt at benytte førnævnte flyttemandservice og flyttemændne udfører alle slags flyttemandsopgaver overalt i Høng. Indtast flyttemandsopgaven i flyttemandformularen på bare 9 min i dag.
Billig-flyttemand.dk er den førende service online når man har brug for prisgodkendte tilbud på alle typer af håndværkeropgaver, f.ex. blikkenslager, forsikring og træfældning. Styr uden om udygtige firmaer - Anvend vores effektive prisportal Billig-flyttemand.dk i dag. Bestil en veletableret flyttemand til at ordne flytteopgaven på rimelig kort tid.
I fred og ro kan du gennemgå alle de modtagne flyttemandstilbud og herpå udpege et af dem. Du har fundet flyttemandssiden Billig-flyttemand.dk - stedet hvor man på bare 9 minutter kan modtage 2-3 prisgodkendte flyttemandstilbud. Lad pålidelige og robuste specialister i Høng byde på din flyttemands opgave.

Her er de bedste Flyttemænd


Vognmand Lars Bejerholm

Tjørnelundevej 4
4270 Høng
CVR: 16018937
Tlf. 40420160

BG Logistik ApS

Helenevej 5
4270 Høng
CVR: 36682507

P.L. Transport K/S

Charlottevej 18
4270 Høng
CVR: 16210471
Tlf. 58262932