3 flyttetilbud Hørsholm

  • Flyttemand Hørsholm - Indhent 3 gavmilde tilbud
  • Spar ca 22 % med 3 optimale flyttetilbud
  • Udfyld formularen online på mindre end 3 min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på
2970 vejnavne

Fredensvej
Isterødvej
Holmetoften
Frennehave
Hartvig-Møllers Vej
Mågevej
Johannevej
Firhusvej
Hejrevej
Isterød Byvej
Frennehøj
Grønnegadevej
Mariehøj Alle
Gammel Venlighedsvej
Breeltevej
Allikevej
Blishønevej
Ambolten
Bybjergvej
Mikkelborg Park

Billig flyttemand Hørsholm - Modtag 3 gratis flyttetilbud

Du søger professionel hjælp fra en flyttemand i Hørsholm og hjælpen er nær - du skal bare indtaste din flytteopgave i webformularen og det tager under 6½ minut. Du kan ganske kvit og frit indsende din flytteopgave til en erfaren flyttemand i Hørsholm her på siden, uanset omfanget af din flytteopgave.
Find nemt fleksible flyttemænd her på sitet Billig-flyttemand.dk. Vi leverer 100% gratis og hurtigt tre pragtfulde flyttemandstilbud i Hørsholm kommune fra kreative flyttemænd. Det kan gøres på under 8 minutter at beskrive din flytteopgave i flytteformularen og indsende den her til.
Slip for useriøse firmaer - Benyt denne velegnede flyttemandsservice i dag. Bestil engageret bistand til udførelse af dine nødvendige flyttemandsopgaver til yderst prisfaste priser. Veletablerede flyttemænd udfører for eksempel disse opgaver: kontorflytninger, opsætning, flytterengøring og midlertidig opbevaring.

Opkøb af flyttefirmaer

Takket være opkøb af nogle af de firmaer, der tidligere havde kørt som flyttefirmaer for Engelbrecht, stod firmaet ved halvtredsernes begyndelse med 15 A-tilladelser - det tredobbelte af de nærmeste konkurrenter! I 1951 afgav man ganske vist 2 biler og 2 tilladelser til firmaets hidtidige førstemand, R.V. Christiansen.
Har startede for sig selv, men med 13-14 tilladelser og biler havde Engelbrecht stadig dobbelt så mange kølebiler som nogen anden indtil tressernes slutning. Denne enestående kapacitet var med til allerede i 1946 at sikre N.E. Engelbrecht en kontrakt, der i to årtier blev bærende for virksomheden:
Kørsel med mælk for mejerikontoret til de amerikanske tropper i Tyskland. I de første år kørte Engelbrechts biler 15-20 læs mælk om dagen til Flensborg godsbanegàrd, hvor ca. 35 mand var beskæftiget med at sortere flasker og læsse mælken om i et mælketog, der kørte den videre sydpå.

Transport efter krigen

Først i halvtredserne gik man over til at tappe mælken på papkartoner, og for at få den frisk frem kom Engelbrechts biler til at køre hele vejen ned til de mange amerikanske forlægninger. l 1954 kørte Engelbrechts biler 15.000 tons mælk til amerikanerne, og det steg gennem de næste tre år til 31.000 tons i både 1956 og 1957.
Denne trafik omfattede i 1957-58 godt halvdelen af den samlede kørsel for N.T. Engelbrechts egen vognpark, og den blev efterhånden suppleret med, at man også kørte kød i små partier til de forskellige amerikanske forlægninger.
Til kørslen til de amerikanske tropper kom imidlertid både baconkørslen og kørsel for en række andre kunder, som fra midten af halvtredserne gik gennem Spedition Engelbrecht, der både beskæftigede biler fra husets egen flyttemandsvirksomhed og fremmede biler.

Flyttemænd Hørsholm eksempel:

V.I.P. Kurerservice
Rungstedvej 73
2970 Hørsholm
CVR: 26169380
Tlf. 27144545
Hjort Olsen Flytteforretning
Agiltevej 1
2970 Hørsholm
CVR: 33928173
www.hjort-olsen.dk
Nicoles hjemmeservice
Syrenvej 6 B
2970 Hørsholm
CVR: 29255636
Tlf. 22507865