3 flyttetilbud Hørsholm

Flyttemand Hørsholm - Få 3 fornemme tilbud
Spar ca 30 % med 3 hammerfede flyttetilbud
Udfyld kontaktskemaet på mindre end 7 minutter

Billig flyttemand Hørsholm - Modtag 3 gratis flyttetilbud

Du søger professionel hjælp fra en flyttemand i Hørsholm og hjælpen er nær - du skal bare indtaste din flytteopgave i webformularen og det tager under 6½ minut. Du kan ganske kvit og frit indsende din flytteopgave til en erfaren flyttemand i Hørsholm her på siden, uanset omfanget af din flytteopgave.
Find nemt fleksible flyttemænd her på sitet Billig-flyttemand.dk. Vi leverer 100% gratis og hurtigt tre pragtfulde flyttemandstilbud i Hørsholm kommune fra kreative flyttemænd. Det kan gøres på under 8 minutter at beskrive din flytteopgave i flytteformularen og indsende den her til.
Slip for useriøse firmaer - Benyt denne velegnede flyttemandsservice i dag. Bestil engageret bistand til udførelse af dine nødvendige flyttemandsopgaver til yderst prisfaste priser. Veletablerede flyttemænd udfører for eksempel disse opgaver: kontorflytninger, opsætning, flytterengøring og midlertidig opbevaring.

Opkøb af flyttefirmaer

Takket være opkøb af nogle af de firmaer, der tidligere havde kørt som flyttefirmaer for Engelbrecht, stod firmaet ved halvtredsernes begyndelse med 15 A-tilladelser - det tredobbelte af de nærmeste konkurrenter! I 1951 afgav man ganske vist 2 biler og 2 tilladelser til firmaets hidtidige førstemand, R.V. Christiansen.
Har startede for sig selv, men med 13-14 tilladelser og biler havde Engelbrecht stadig dobbelt så mange kølebiler som nogen anden indtil tressernes slutning. Denne enestående kapacitet var med til allerede i 1946 at sikre N.E. Engelbrecht en kontrakt, der i to årtier blev bærende for virksomheden:
Kørsel med mælk for mejerikontoret til de amerikanske tropper i Tyskland. I de første år kørte Engelbrechts biler 15-20 læs mælk om dagen til Flensborg godsbanegàrd, hvor ca. 35 mand var beskæftiget med at sortere flasker og læsse mælken om i et mælketog, der kørte den videre sydpå.

Transport efter krigen

Først i halvtredserne gik man over til at tappe mælken på papkartoner, og for at få den frisk frem kom Engelbrechts biler til at køre hele vejen ned til de mange amerikanske forlægninger. l 1954 kørte Engelbrechts biler 15.000 tons mælk til amerikanerne, og det steg gennem de næste tre år til 31.000 tons i både 1956 og 1957.
Denne trafik omfattede i 1957-58 godt halvdelen af den samlede kørsel for N.T. Engelbrechts egen vognpark, og den blev efterhånden suppleret med, at man også kørte kød i små partier til de forskellige amerikanske forlægninger.
Til kørslen til de amerikanske tropper kom imidlertid både baconkørslen og kørsel for en række andre kunder, som fra midten af halvtredserne gik gennem Spedition Engelbrecht, der både beskæftigede biler fra husets egen flyttemandsvirksomhed og fremmede biler.

Indhent 3 tilbud på flyttemand fra flyttemænd fra Hørsholm

Fortæl os om din opgave i onlineskemaet så flyttemandsfirmaerne nemt kan vurdere, om de har mulighed for at lægge billet ind på din flyttemandsopgave. Hjemme kan du helt uden pres vurdere flyttemandsbuddene og siden udpege det allerbedste. Her sparer du mange penge (mindst 26 %) med 3 ypperlige fantastiske tilbud.
Udvælg et af tilbuddene og få op til 26 % i fortræffelig rabat på din flyttemandsopgave. Robuste robuste flyttemænd kan flytte her på siden. Internetsiden Billig-flyttemand.dk er en fuldstændig uforpligtende og brugbar internet flyttemandsservice, som lover at opsnuse de ypperste tilbud på flyttemandsarbejde.
Bestil faguddannet bistand til udførelse af dine nødvendige flyttemandsopgaver til yderst knippelgode priser. Vi tilbyder at opspore gratis 3 drøngode tilbud på dit flyttemandsproblem i Hørsholm ved kvalitetssikrede flyttemænd. Inden for rigtig kort tid leverer vi gratis 3 fordelagtige tilbud på professionel flyttemandsarbejde.

Hørsholm Flyttemænd eksempel:


Nicoles hjemmeservice

Syrenvej 6 B
2970 Hørsholm
CVR: 29255636
Tlf. 22507865

Bergmann Service

Bloustrødvej 5 A
2970 Hørsholm
CVR: 31835798
Tlf. 60628921

V.I.P. Kurerservice

Rungstedvej 73
2970 Hørsholm
CVR: 26169380
Tlf. 27144545

3 flyttetilbud Hørsholm