3 flyttetilbud Helsingør

  • Flyttemand Helsingør - Indhent 3 gennemarbejdede tilbud
  • Du sparer 17 % med 3 idelle flyttetilbud
  • Udfyld formularen online på kun ni minutter

Få 3 3 flyttetilbud Helsingør tilbud

Lokale vejnavne
Helsingør

Tårnhøjvej
Strandgade
Sct Knuds Vej
Ribevej
Skjoldsvej
Æblehaven
Vinkelvej
Rønnedalen
Wesselsvej
Kongensgade
Kærsangervej
Jasminvej
Møllevænget
Morelvej
Sigurd Swanes Vej
Hovedvagtsstræde
Peder Skrams Vej
Sct Anna Gade
Højstrupvej
Sundtoldvej

Den kan være svært at finde dygtig flyttemand Helsingør

Du er landet på den rigtige side for at få den rigtige pris, på veludført effektiv flytning i Helsingør. Du får helt gratis 3 fabelagtige gode tilbud. Du skal bare udføre tre trin. Du beskriver i vores nemme webformular din flytteopgave. Du udvælger selv de firmaer, du ønsker skal afgive tilbud på opgaven.
Du udvælger det flyttetilbud der som du synes bedst om. Billig-flyttemand.dk hjælper gratis med at indhente tilbud fra flere flyttemænd i Helsingør, så du nemmere kan overskue markedet. Det er også klogt at kontrollere flyttemandens referencer online. Dog skal du være opmærksom på, at flyttemænd på deres hjemmesider som regel kun viser de positive referencer frem mens de ofte glemmer de dårlige. Spar op til 19 % på et knaldgodt flyttetilbud i Helsingør. Indsend din flytteopgave til os allerede i dag!

Flyttemænd ved spidsbelastninger

Kredsen af faste flyttefirmaer var fortsat snarest svagt stigende, så Knud Jørgensens fast tilknyttede flåde omfattede skønsmæssigt 10-15% af hele branchen. Hertil kom så yderligere, at firmaet også i stor målestok beskæftigede andre flyttemænd ved spidsbelastninger - især når der skulle hentes frugt fra store skibe i Rotterdam eller Antwerpen.
Så kunne der være brug for 30 eller 40 biler på en gang, og det var ligefrem nødvendigt at sende nogle af dem tomme derhen. Som N.A. Engelbrecht var H.P. Oksenholm i Kruså en rum tid mest beskæftiget med at køre for en enkelt offentlig kunde: den danske brigade i Tyskland.
Fra 1947 og ca. ti år frem forsynede Oksenholms biler brigaden med fødevarer. Straks fra begyndelsen gik der en bil af sted hver eneste dag, og et par år senere voksede trafikken til ca. 40 læs om måneden.

Lange køer af danske lastbiler

Det var denne kontrakt, der fik H.P. Thermansen ind på det internationale marked, hvor man ellers kun havde kørt nogle få læs fisk i 1941 og nogle flyttelæs mellem Danmark og Nordtyskland efter krigen. Det gjorde firmaet stort. Omkring 1950 havde det 3 kølebiler 100% beskæftiget med at køre for brigaden.
Hele firmaet omfattede da 5 eksportkølebiler. Denne opbygning af kapacitet og ekspertise var vel med til at sikre firmaet andel i de store kontrakter med slagterierne. Til at begynde med tog man sig af ret små mængder af både svinekød til udlandet og bacon til Esbjerg, men det voksede.
Og ved nogle havnearbejderstrejker i Esbjerg sidst i halvtredserne blev al dansk bacon omladet hos Thermansen i Kruså. Lange køer af danske lastbiler kørte baconen til Kruså, hvor Thermansen formidlede videretransport på både danske og udenlandske flyttebiler.

Få 3 3 flyttetilbud Helsingør tilbud


Eksempler på lokal Helsingør 3 flyttetilbud

Flyttilbud
Nordvej 13
3000 Helsingør
CVR: 38395769
Hjemmeside
Adams Transport Co. ApS
H P Christensens Vej 1
3000 Helsingør
CVR: 87654321
Hjemmeside
Multiflyt A/S
Ole Rømersvej 4
3000 Helsingør
CVR: 26292158
Hjemmeside