3 flyttetilbud Helsingør

  • Flyttemand Helsingør - Få 3 eventyrlige tilbud
  • Få 17 pct rabat med 3 hammerfede flyttetilbud
  • Indsend formularen online på kun 4 minutter

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på
vejnavne i 3000

Victoriavej
Lærkevej
Liljevej
Solvænget
Ydunsvej
Stationspladsen
Mads Holms Vej
Mariagervej
Nordlandsvej
Thorsvænget
Nybovej
Kronborgvej
Kongedammen
Olaf Rudes Vej
Stengade
Søstræde
Højvænget
Klostermosevej
Kærsangervej
Nordlysvænget

Den kan være svært at finde dygtig flyttemand Helsingør

Inden for få dage kontakter de tre bedst egnede flyttemandsfirmaer dig med deres uovertrufne specialtilbud. Skal du finde en robust og grundig flyttemand i 3000 Helsingør?. Bruger du internetportalen Billig-flyttemand.dk, får du rundt regnet 34 procent i fortræffelig reduktion på flyttemandopgaven.
Du har opdaget tilbudssiden Billig-flyttemand.dk - onlinetjenesten hvor man uforpligtende kan modtage 3 ideelle flyttemandstilbud. Vores professionelle firmanetværk rummer ansvarsbevidste og ansvarsbevidste flyttemandsvirksomheder i hele det ganske land - også i Helsingør. Indsend flyttemandskemaet på bare 5 min og få 2-3 lokale pristilbud.
Brug vores fuldstændig gratis tjeneste Billig-flyttemand.dk her og spar op til 34 pct. Udnytter du udbudsportalen Billig-flyttemand.dk, kan du få op til 34 pct. i god reduktion på flyttemandarbejdet. Indtast opgaven i flyttemandskemaet i dag og modtag 3 strålende tilbud fra 1. klasses flyttemænd.

Flyttemænd ved spidsbelastninger

Kredsen af faste flyttefirmaer var fortsat snarest svagt stigende, så Knud Jørgensens fast tilknyttede flåde omfattede skønsmæssigt 10-15% af hele branchen. Hertil kom så yderligere, at firmaet også i stor målestok beskæftigede andre flyttemænd ved spidsbelastninger - især når der skulle hentes frugt fra store skibe i Rotterdam eller Antwerpen.
Så kunne der være brug for 30 eller 40 biler på en gang, og det var ligefrem nødvendigt at sende nogle af dem tomme derhen. Som N.A. Engelbrecht var H.P. Oksenholm i Kruså en rum tid mest beskæftiget med at køre for en enkelt offentlig kunde: den danske brigade i Tyskland.
Fra 1947 og ca. ti år frem forsynede Oksenholms biler brigaden med fødevarer. Straks fra begyndelsen gik der en bil af sted hver eneste dag, og et par år senere voksede trafikken til ca. 40 læs om måneden.

Lange køer af danske lastbiler

Det var denne kontrakt, der fik H.P. Thermansen ind på det internationale marked, hvor man ellers kun havde kørt nogle få læs fisk i 1941 og nogle flyttelæs mellem Danmark og Nordtyskland efter krigen. Det gjorde firmaet stort. Omkring 1950 havde det 3 kølebiler 100% beskæftiget med at køre for brigaden.
Hele firmaet omfattede da 5 eksportkølebiler. Denne opbygning af kapacitet og ekspertise var vel med til at sikre firmaet andel i de store kontrakter med slagterierne. Til at begynde med tog man sig af ret små mængder af både svinekød til udlandet og bacon til Esbjerg, men det voksede.
Og ved nogle havnearbejderstrejker i Esbjerg sidst i halvtredserne blev al dansk bacon omladet hos Thermansen i Kruså. Lange køer af danske lastbiler kørte baconen til Kruså, hvor Thermansen formidlede videretransport på både danske og udenlandske flyttebiler.

Eksempler på flyttemænd i postnummer 3000

Nicolai Grebel Hansen
Tordenskjoldsvej 1
3000 Helsingør
CVR: 27281176
Tlf. 29881880
Multiflyt A/S
Ole Rømersvej 4
3000 Helsingør
CVR: 26292158
www.multiflyt.dk
Byg & Flyt
Tordenskjoldsvej 10
3000 Helsingør
CVR: 12915241
Tlf. 40962127