3 flyttetilbud Hillerød

Flyttemand Hillerød - Modtag 3 eftertragtede tilbud
Få 19 procent rabat med 3 hammerfede flyttetilbud
Indsend skemaet på kun otte minutter

Flyttemand Hillerød - Få de 3 bedste billigste flyttetilbud

Behøver du assistance til at få udført en flytning i Hillerød? Her på Billig-flyttemand.dk tilbyder vi - gratis og uforpligtende - at levere dig 3 forhåndsgodkendte tilbud fra lokale kompetente flyttemænd i Hillerød. Udfyld webskemaet online nu - så er du i gang! Spar ikke mindre end 22 procent på regningen.
Undgå at betale ekstra for en prekvalificeret ekspert i 3400 Hillerød. Vi arbejder tæt sammen med faglærde og professionelle flyttemandsvirksomheder i hele kongeriget - også i Hillerød. Det kan gøres på max 7 minutter at indlægge din opgave i tekstskemaet og indsende den til videre behandling.
Uanset hvilken form for flytning du har brug for hjælp til, så kan det altid betale sig først at få 3 flyttetilbud på opgaven. Få gratis de rigtige tilbud på dit flyttemandsproblem i Hillerød hos faglærde flyttemænd. Benyt dig af vores aldeles gratis flyttemand service Billig-flyttemand.dk og spar op til cirka 30 %.

Egen bil og tilladelse

Der kom nogle nye medlemmer med i TAI. I 1962 optog man fire: Poul Thomsen, Aage Christiansen, Finn Andersen og Bent Espensen. I 1966- 67 kom yderligere tre til, nemlig H.M. Nilsson (Thermotrans), Ove Søndergaard og Christian Prisenfeldt.
Både Aage Christiansen og Christian Prisenfeldt var mangeårige TAI-chauffører, der havde fået egen bil og tilladelse. I de følgende år søgte Jørgen Søndergaard at forvalte kørselsfordelingen efter lAT´s klassiske politik med, at alt gods skulle gå gennem kontoret og fordeles solidarisk.
Det var en politik, som Christian Jensen og Karl Strand stadig stod som garanter for. Den kom imidlertid ud i stigende vanskeligheder. Når turene fordeltes solidarisk, ville det være direkte dårlig forretning for den enkelte flyttemand at investere i mere avanceret materiel end de andre - det gav kun større udgifter, men ingen særlige indtægter.

Biler med automatisk køleanlæg

TAI kom bagud med at forny vognparken. Endnu i 1963 rådede TAI ikke over en eneste bil med automatisk køleanlæg. Da havde adskillige konkurrenter brugt dem længe. Først i løbet af tresserne fandt man frem til at give de flyttemænd, der investerede i sådanne anlæg, en fortrinsret til visse ture.
Fordelingen af turene gav også anledning til stadigt mere strid. Direktøren har ofte udtalt, at han brugte det meste af sin tid på at fordele kørslen ligeligt og høre på klager. Nogle medlemmer mente, at andre udnyttede systemet ved at sørge for, at deres biler var indisponible, når de stod for tur til en dårlig fragt.
Og det blev stadigt vanskeligere at få flyttemændene til at acceptere, at alt gods skulle gå gennem kontoret. Efter krigen var lAT´s kørsel blevet mere broget, og enkelte medlemmer havde tilkæmpet sig ret til at køre for visse kunder uden om kontoret.

Få 3 tilbud på flyttemand fra flyttemænd fra Hillerød

Vi sparer dig for penge på en potentiel og 1. klasses flyttemand i 3400 Hillerød. Udnytter du webportalen Billig-flyttemand.dk, kan du score tæt på 32 procent i hurtig prisafslag på flyttemandprisen. Slip for upålidelige firmaer - Brug vores gratis flyttemandsservice i dag.
Du er endt på håndværkersiden Billig-flyttemand.dk, hvor du enkelt kan få to-tre drøngode flyttemandstilbud. Det er 100 pct uforpligtende og gratis at benytte ovennævnte prisportal og flyttemændne laver alle former for flyttemandsopgaver i hele Hillerød. Find kreative flyttemandsfirmaer her på tilbudsportalen Billig-flyttemand.dk.
I løbet af relativ kort tid skaffer vi gratis 3 gratis tilbud på smuk flyttemandsarbejde. Veletablerede og troværdige flyttemænd gør sig parate til at udarbejde tilbud på din flyttemandsopgave. En fuldstændig gratis og brugbar hjælp fra os til jer med priser, der gør godt i budgettet.

Vi opsporer de bedste Flyttemænd


Grabbe Service ApS

Hammersholt Erhvervspark 40
3400 Hillerød
CVR: 35049428
Tlf. 41249314

Engelhardt & Hansen Transport

Højager 237
3400 Hillerød
CVR: 38210904
Tlf. 81753535

Hillerød Møbeltransport A/S

Rønnekrogen 19
3400 Hillerød
CVR: 18606941
www.windum.dk

Stavnskær Fragt A/S

Lokesvej 16
3400 Hillerød
CVR: 30710266
www.fragt.dk

3 flyttetilbud Hillerød