3 flyttetilbud Hjørring

  • Flyttemand Hjørring - Modtag 3 eventyrlige tilbud
  • Spar ca 19 procent med 3 gode flyttetilbud
  • Udfyld tilbuds skemaet på bare 8 min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Postnummer 9800
vejnavne

Thiruplundvej
Rosvangsvej
Sjællandsgade
Rugvænget
Sct Hans Vej
Tirsbækvej
Snevre Hedevej
Øster Hedevej
Sæbyvej
Tolstrupvej
Snespurvevej
Svendsvej
Rundmarken
Vinstrupvej
Skovsangervej
Tannisbugtvej
Skallerup Skolevej
Rønvej
Vellingshøjhedevej
Strandgårdsvej

Flyttemand Hjørring. Her får du gratis 3 flyttetilbud

Velegnede flyttemænd udfører blandt andet disse opgaver: monteringsopgaver, opsætning, rydning af konkursbo og langdistanceflytninger. Lad arbejdsvillige og potentielle firmaer i Hjørring klare din flyttemands opgave. Styr uden om fusker firmaer - Benyt dig af vores professionelle tjeneste i dag.
Faglærde flyttemænd løser bl.a. disse opgaver: nedpakning, rydning af konkursbo, møbeltransport og tømning af dødsbo. Vi leverer aldeles gratis og let 2-3 liflige pristilbud i Hjørring fra energiske flyttemænd. Vi arbejder tæt sammen med billige og ansvarsbevidste flyttemandsfirmaer over det ganske land - selv i Hjørring ;-)
Har du behov for en professionel og prekvalificeret flyttemand i postnr 9800 Hjørring? Få let kontakt med faglærde flyttemandsfirmaer her på siden Billig-flyttemand.dk. Vi skaffer kun tilbud ved kompetente flyttemandsvirksomheder, og derfor garanterer vi for seriøst flyttemandsarbejde fra A til Z.

En transportdatabase

For at ruste flyttebranchen i konkurrencen med speditører, transportkøbere og udenlandske flyttemænd gik EDF i 1987 i gang med at opbygge en transportdatabase. Forbilledet hentede man hos Europas mest succesrige flyttemandsbranche, den hollandske.
Den havde siden 1984 haft en database, der kunne fodre medlemmerne med allehånde oplysninger, og som desuden rummede en transportbørs, hvor man kunne lægge ledigt gods eller ledige biler ind, og lade kunder komme med flyttetilbud. Flere lande var i 1987 gået i gang med at forberede sådanne databaser, og EDF satte store ressourcer ind på at være med i forreste række.
I løbet af vinterhalvåret 1987-88 voksede antallet af medarbejdere på databaseprojektet fra 1 til 3. EDF gjorde sig klar til at kunne præsentere databasen for medlemmer og offentligheden ved fyrreårs-jubilæet, så man kunne fejre fortiden med et projekt, der pegede mod fremtiden.

Et øget organisationsapparat

Forholdet til andre flyttemandsorganisationer \ EDF havde igennem firserne en hektisk stigning i sine aktiviteter, der kun kan sammenlignes med udviklingen midt i tresserne, men endda langt overgik denne.
Når EDF tidligere havde udvidet sine aktiviteter som i tilfældet omkring Transitgården i halvtredserne eller i årene med direktør Lindevang i tresserne, så havde det givet konflikt med hovedorganisationen VDL. Et øget organisationsapparat hos EDF førte næsten nødvendigvis til en ændret rollefordeling i forhold til VDL, og det gik ikke af sig uden problemer. Langt op i firserne undgik man sådanne konflikter.
Så længe EDF's aktiviteter dels var helt nye tilbud, som ingen havde taget sig af før, og dels var rettet indad mod foreningens egne medlemmer, begav man sig ikke ind på de felter, moderorganisationen regnede for sit domæne.

Flyttemænd Hjørring eksempler:

Vognmand Carsten Billy Jensen
Skagen Landevej 849
9800 Hjørring
CVR: 18307332
Tlf. 20141442
Oletra Holding ApS
Frederikshavnsvej 555
9800 Hjørring
CVR: 30245601
Tlf. 24241459
Nordjysk Flytning & Transport
Spangkærparken 21
9800 Hjørring
CVR: 31756855
Tlf. 98901449