3 flyttetilbud Hjørring

Flyttemand Hjørring - Indhent 3 optimale tilbud
Få ca 22 % i rabat med 3 prisgodkendte flyttetilbud
Udfyld formularen online på bare fire min.

Flyttemand Hjørring. Her får du gratis 3 flyttetilbud

Velegnede flyttemænd udfører blandt andet disse opgaver: monteringsopgaver, opsætning, rydning af konkursbo og langdistanceflytninger. Lad arbejdsvillige og potentielle firmaer i Hjørring klare din flyttemands opgave. Styr uden om fusker firmaer - Benyt dig af vores professionelle tjeneste i dag.
Faglærde flyttemænd løser bl.a. disse opgaver: nedpakning, rydning af konkursbo, møbeltransport og tømning af dødsbo. Vi leverer aldeles gratis og let 2-3 liflige pristilbud i Hjørring fra energiske flyttemænd. Vi arbejder tæt sammen med billige og ansvarsbevidste flyttemandsfirmaer over det ganske land - selv i Hjørring ;-)
Har du behov for en professionel og prekvalificeret flyttemand i postnr 9800 Hjørring? Få let kontakt med faglærde flyttemandsfirmaer her på siden Billig-flyttemand.dk. Vi skaffer kun tilbud ved kompetente flyttemandsvirksomheder, og derfor garanterer vi for seriøst flyttemandsarbejde fra A til Z.

En transportdatabase

For at ruste flyttebranchen i konkurrencen med speditører, transportkøbere og udenlandske flyttemænd gik EDF i 1987 i gang med at opbygge en transportdatabase. Forbilledet hentede man hos Europas mest succesrige flyttemandsbranche, den hollandske.
Den havde siden 1984 haft en database, der kunne fodre medlemmerne med allehånde oplysninger, og som desuden rummede en transportbørs, hvor man kunne lægge ledigt gods eller ledige biler ind, og lade kunder komme med flyttetilbud. Flere lande var i 1987 gået i gang med at forberede sådanne databaser, og EDF satte store ressourcer ind på at være med i forreste række.
I løbet af vinterhalvåret 1987-88 voksede antallet af medarbejdere på databaseprojektet fra 1 til 3. EDF gjorde sig klar til at kunne præsentere databasen for medlemmer og offentligheden ved fyrreårs-jubilæet, så man kunne fejre fortiden med et projekt, der pegede mod fremtiden.

Et øget organisationsapparat

Forholdet til andre flyttemandsorganisationer EDF havde igennem firserne en hektisk stigning i sine aktiviteter, der kun kan sammenlignes med udviklingen midt i tresserne, men endda langt overgik denne.
Når EDF tidligere havde udvidet sine aktiviteter som i tilfældet omkring Transitgården i halvtredserne eller i årene med direktør Lindevang i tresserne, så havde det givet konflikt med hovedorganisationen VDL. Et øget organisationsapparat hos EDF førte næsten nødvendigvis til en ændret rollefordeling i forhold til VDL, og det gik ikke af sig uden problemer. Langt op i firserne undgik man sådanne konflikter.
Så længe EDF´s aktiviteter dels var helt nye tilbud, som ingen havde taget sig af før, og dels var rettet indad mod foreningens egne medlemmer, begav man sig ikke ind på de felter, moderorganisationen regnede for sit domæne.

Du kan få 2-3 tilbud på flyttemand Hjørring - En gratis tjeneste

Udvælg et af flyttemandsbuddene og få tæt på 12 procent i frisk rabat på din flyttemandsopgave. Betal ikke mere end nødvendigt for en udvalgt fagmand i 9800 Hjørring. Få hurtigt den rigtige pris på din flyttemands opgave her - ydermere med super god rabat.
Med vores fantastiske online flyttemandsservice kan vi tilbyde, at lokalisere tre gavnlige flyttemand tilbud fra potentielle billige flyttemænd nær dig. Du kan indhente flyttemandassistance uanset hvor i Hjørring kommune du bor eksempelvis:
  • Sindal
  • Lønstrup
  • Linderum
  • Skibsby
Undgå udygtige håndværkere - Benyt dig af vores seriøse flyttemandstjeneste i stedet.
Står du og mangler en veletableret og robust flyttemand i 9800 Hjørring?. Modtag professionel hjælp til løsning af dine udskudte flyttemandsopgaver til yderst knaldgode priser. Skaf en kreativ flyttemand til at ordne en flytning her på hjemmesiden.

Erfarne Flyttemænd i postnr. 9800


Flemming´s Flytteforretning ApS

Ilbro Byvej 102
9800 Hjørring
CVR: 31856590
www.flem-flyt.dk

Hjørring Flytteforretning ApS

Farøvej 70 B
9800 Hjørring
CVR: 35655247
Tlf. 98920094

Nordjysk Flytning & Transport

Spangkærparken 21
9800 Hjørring
CVR: 31756855
Tlf. 98901449

Vognmand Carsten Billy Jensen

Skagen Landevej 849
9800 Hjørring
CVR: 18307332
Tlf. 20141442


Oletra Holding ApS

Frederikshavnsvej 555
9800 Hjørring
CVR: 30245601
Tlf. 24241459

Ung Flyt - Fra Dør Til Dør

Korsnæbvej 2
9800 Hjørring
CVR: 38817507

3 flyttetilbud Hjørring