3 flyttetilbud Hjørring

  • Flyttemand Hjørring - Bestil 3 reelle tilbud
  • Spar ca 13 pct med 3 førsteklasses flyttetilbud
  • Indsend skemaet online på bare seks min.

Få 3 3 flyttetilbud Hjørring tilbud

9800 Hjørring
vejnavne

Aage Holms Vej
Vagthøjvej
Rytteragervej
Rælingen
Ålholmvej
Spangkærparken
Vildsundvej
Rærupmarken
Vester Dammenvej
Sct Olafs Vej
Stavangervej
Svalerodsvej
Rugvænget
Stejlbjergvej
Skovtoften
Tulipanvej
Østre Alle
Skælrodvej
Sæbyvej
Villerupvej

Flyttemand Hjørring. Her får du gratis 3 flyttetilbud

Når du har brug for en billig flyttemand i Hjørring, er Billig-flyttemand.dk svaret. Vi tilbyder at indhente 3 fordelagtige tilbud fra de bedste flyttefirmaer til din flytteopgave i Hjørring. Opret din opgave online - det tager ikke meget mere end 5-6 minutter.
På få dage modtager du 3 superseriøse lokale tilbud - helt gratis. Udfordringen med at finde en seriøs, dygtig og ikke mindst billig flyttemand i Hjørring kan virke uoverskuelig - der er så mange muligheder og mange spørgsmål - hvad koster det, hvor lang tid tager det, hvordan bliver resultatet osv.
Løsningen på dette tilsyneladende store problem er dog nær! Indsend din Hjørring flytteopgave til Billig-flyttemand.dk. Når vi modtager din flytteopgave, bliver den checket igennem og godkendt af folk med forstand på flytning. De 3 mest kvalificerede flyttemænd fra Hjørring egnen får herefter lov at byde på din opgave og kort efter får du 3 flyttetilbud som du kan vælge mellem.

En transportdatabase

For at ruste flyttebranchen i konkurrencen med speditører, transportkøbere og udenlandske flyttemænd gik EDF i 1987 i gang med at opbygge en transportdatabase. Forbilledet hentede man hos Europas mest succesrige flyttemandsbranche, den hollandske.
Den havde siden 1984 haft en database, der kunne fodre medlemmerne med allehånde oplysninger, og som desuden rummede en transportbørs, hvor man kunne lægge ledigt gods eller ledige biler ind, og lade kunder komme med flyttetilbud. Flere lande var i 1987 gået i gang med at forberede sådanne databaser, og EDF satte store ressourcer ind på at være med i forreste række.
I løbet af vinterhalvåret 1987-88 voksede antallet af medarbejdere på databaseprojektet fra 1 til 3. EDF gjorde sig klar til at kunne præsentere databasen for medlemmer og offentligheden ved fyrreårs-jubilæet, så man kunne fejre fortiden med et projekt, der pegede mod fremtiden.

Et øget organisationsapparat

Forholdet til andre flyttemandsorganisationer \ EDF havde igennem firserne en hektisk stigning i sine aktiviteter, der kun kan sammenlignes med udviklingen midt i tresserne, men endda langt overgik denne.
Når EDF tidligere havde udvidet sine aktiviteter som i tilfældet omkring Transitgården i halvtredserne eller i årene med direktør Lindevang i tresserne, så havde det givet konflikt med hovedorganisationen VDL. Et øget organisationsapparat hos EDF førte næsten nødvendigvis til en ændret rollefordeling i forhold til VDL, og det gik ikke af sig uden problemer. Langt op i firserne undgik man sådanne konflikter.
Så længe EDF's aktiviteter dels var helt nye tilbud, som ingen havde taget sig af før, og dels var rettet indad mod foreningens egne medlemmer, begav man sig ikke ind på de felter, moderorganisationen regnede for sit domæne.

Få 3 3 flyttetilbud Hjørring tilbud


Eksempler på lokal 3 flyttetilbud i Hjørring

Nordjysk Flytning & Transport
Spangkærparken 21
9800 Hjørring
CVR: 31756855
Hjemmeside
Flemming's Flytteforretning ApS
Ilbro Byvej 102
9800 Hjørring
CVR: 31856590
Hjemmeside
Hjørring Flytteforretning ApS
Farøvej 70 B
9800 Hjørring
CVR: 35655247
Hjemmeside