3 flyttetilbud Holbæk

  • Flyttemand Holbæk - Indhent 3 udmærkede tilbud
  • Få ca 31 pct i rabat med 3 personlige flyttetilbud
  • Udfyld formularen online på mindre end syv minutter

Billig flyttefirma flytte tilbud

Veje 4300 Holbæk

Birke Alle
Skydebanevej
Absalonsvej
Gl Stenhusvej
Holbergs Have
Ahornstien
Smutvej
Tuse Næs Vej
Rørsangervej
Strandgade
Skelbækvej
Tjørne Alle
Gammelbrovej
Finsings Plads
Trehøjvænge
H.E. Flemmers Have
Oldbakken
Omfartsvejen
Søagervej
Audebo Skolevej

Få 3 dejlige flyttetilbud på flyttemand i Holbæk. Spar 15%

Du har brug for professionel hjælp fra en erfaren flyttemand i Holbæk og assistancen er lige her - du skal blot indtaste din opgave online og det tager mindre end 7 minutter. Du kan kvit og frit indtaste en opgave til en kompetent flyttemand i eller i nærheden af Holbæk her på sitet, uanset typen af din flytteopgave.
Beskriv dine flyttemandønsker på under syv min. Når du har indsendt din flytteopgave til Billig-flyttemand.dk, formidler vi opgaven videre i vores netværk. Vi garanterer, at du får kontakt med erfarne og effektive flyttemænd i Holbæk.
Max. 3 flyttemænd får dine kontaktoplysninger så de herefter kan kontakte dig med et godt tilbud eller et ønske om et møde. Hos Billig-flyttemand.dk bestræber vi os på at levere en service af meget høj kvalitet. De udførte flytteopgaver i Holbæk bliver derfor fulgt op for at sikre, at alle firmaerne lever op til deres aftale, således at vi får den bedst mulige kundetilfredshed.

Landsdækkende specialforeninger

Fra begyndelsen blev Landsforeningen Danske Vognmænd's net af medlemsorganisationer tostrenget. Ved siden af de lokale foreninger kom der nemlig landsdækkende specialforeninger. Det betød, at en del flyttemænd både kom til at stå i en sådan og i en lokalforening.
Én af de to første specialforeninger henvendte sig netop til flyttemændene. Initiativet kom dels fra VDL og dels fra gamle TAU-folk, men i selve initiativfasen trådte TAU's gamle ledere dog til side, vel nok for at det ikke skulle hedde, at den nye organisation blot var TAU i ny forklædning.
Det blev i stedet de tre flyttemænd Martin Østergaard, Hvalpsund, Chr. Andersen, Vinderup og Søren Andersen, Varde, der kom til at indbyde til stiftende generalforsamling for den nye forening. Foreningen af Danske Flyttemænd (EDF) blev stiftet på en generalforsamling i Fredericia den 19. juni 1948.

Den stiftende generalforsamling

Kriteriet for at blive medlem af Danske Vognmænd, at man havde tilladelse til at køre i Danmark. Med de mange tilladelser, der endnu var i omløb i 1948 trods inddragelserne i det forløbne àr, er det forklarligt, at der ifølge referaterne var hele 250 flyttemænd samlet ved den stiftende generalforsamling.
Hver kreds valgte ét medlem til bestyrelsen, og kun formanden blev valgt direkte på generalforsamlingen. Både dér og ved valgene i kredsene havde hvert medlem en stemme uanset hans virksomheds størrelse.
Ved siden af bestyrelsen var der et repræsentantskab med 15 medlemmer (inklusive bestyrelsen), som var valgt kredsvis i forhold til kredsenes medlemstal. Repræsentantskabets rolle var dog meget lille. Med den fordeling, flyttemændene nu engang havde, kunne kredsene ikke være lige vigtige.

Find de bedste flyttemænd

Mesterflyt ApS
Rørvangsvej 43
4300 Holbæk
CVR: 38662619
www.mesterflyt.dk
Flyttemand Olsen
Højvang 2
4300 Holbæk
CVR: 34093598
www.flyttemandvagnolsen.dk
RH Flyt & Transport
Højvang 2
4300 Holbæk
CVR: 21590673
www.rh-flyt.dk