3 flyttetilbud Holbæk

Flyttemand Holbæk - Bestil 3 relevante tilbud
Få ca 34 pct i rabat med 3 faste flyttetilbud
Indsend formularen online på under syv minutter

Få 3 dejlige flyttetilbud på flyttemand i Holbæk. Spar 15%

Du har brug for professionel hjælp fra en erfaren flyttemand i Holbæk og assistancen er lige her - du skal blot indtaste din opgave online og det tager mindre end 7 minutter. Du kan kvit og frit indtaste en opgave til en kompetent flyttemand i eller i nærheden af Holbæk her på sitet, uanset typen af din flytteopgave.
Beskriv dine flyttemandønsker på under syv min. Når du har indsendt din flytteopgave til Billig-flyttemand.dk, formidler vi opgaven videre i vores netværk. Vi garanterer, at du får kontakt med erfarne og effektive flyttemænd i Holbæk.
Max. 3 flyttemænd får dine kontaktoplysninger så de herefter kan kontakte dig med et godt tilbud eller et ønske om et møde. Hos Billig-flyttemand.dk bestræber vi os på at levere en service af meget høj kvalitet. De udførte flytteopgaver i Holbæk bliver derfor fulgt op for at sikre, at alle firmaerne lever op til deres aftale, således at vi får den bedst mulige kundetilfredshed.

Landsdækkende specialforeninger

Fra begyndelsen blev Landsforeningen Danske Vognmænd´s net af medlemsorganisationer tostrenget. Ved siden af de lokale foreninger kom der nemlig landsdækkende specialforeninger. Det betød, at en del flyttemænd både kom til at stå i en sådan og i en lokalforening.
Én af de to første specialforeninger henvendte sig netop til flyttemændene. Initiativet kom dels fra VDL og dels fra gamle TAU-folk, men i selve initiativfasen trådte TAU´s gamle ledere dog til side, vel nok for at det ikke skulle hedde, at den nye organisation blot var TAU i ny forklædning.
Det blev i stedet de tre flyttemænd Martin Østergaard, Hvalpsund, Chr. Andersen, Vinderup og Søren Andersen, Varde, der kom til at indbyde til stiftende generalforsamling for den nye forening. Foreningen af Danske Flyttemænd (EDF) blev stiftet på en generalforsamling i Fredericia den 19. juni 1948.

Den stiftende generalforsamling

Kriteriet for at blive medlem af Danske Vognmænd, at man havde tilladelse til at køre i Danmark. Med de mange tilladelser, der endnu var i omløb i 1948 trods inddragelserne i det forløbne àr, er det forklarligt, at der ifølge referaterne var hele 250 flyttemænd samlet ved den stiftende generalforsamling.
Hver kreds valgte ét medlem til bestyrelsen, og kun formanden blev valgt direkte på generalforsamlingen. Både dér og ved valgene i kredsene havde hvert medlem en stemme uanset hans virksomheds størrelse.
Ved siden af bestyrelsen var der et repræsentantskab med 15 medlemmer (inklusive bestyrelsen), som var valgt kredsvis i forhold til kredsenes medlemstal. Repræsentantskabets rolle var dog meget lille. Med den fordeling, flyttemændene nu engang havde, kunne kredsene ikke være lige vigtige.

Du sparer både tid og penge på flyttemand Holbæk med 3 specialtilbud

En 100 procent gratis og kontant tilbudstjeneste fra Billig-flyttemand.dk til dig til priser, som varmer i budgettet. Indhent let den rigtige pris på din flyttemandsopgave på ingen tid - oveni med utrolig god rabat. Du synes også, at det er temmelig besværligt, selv at få kontakt til en lokal anerkendt flyttemand i Holbæk.
Robuste flyttemænd modtager ordrer fra hele Holbæk for eks.: Knabstrup, Mørkøv, Regstrup og Stigs Bjergby. Søger du efter en certificeret og certificeret flyttemand i postnr 4300 Holbæk?. Udbudsportalen Billig-flyttemand.dk er en fuldstændig let og innovativ internet flyttemandstjeneste, som garanterer at skaffe de ypperste tilbud på flyttemandsarbejde.
Benyt vores 100% gratis service Billig-flyttemand.dk lige her og spar nemt ca 27 %. Det er let og hurtigt at bruge herværende netside og flyttemændne arbejder med alle former for flyttemandsopgaver overalt i Holbæk. Det varer maks 3½ minut at beskrive opgaven i onlineformularen og sende den ind til os.

Få kontakt til de bedste Flyttemænd


Den Lille Grønne

Parallelvej 50
4300 Holbæk
CVR: 10553091
www.den-lille-groenne.dk

Mesterflyt ApS

Rørvangsvej 43
4300 Holbæk
CVR: 38662619
www.mesterflyt.dk

Move it Better

Østre Skolegade 1
4300 Holbæk
CVR: 38912496
www.moveitbetter.dk


RH Flyt & Transport

Højvang 2
4300 Holbæk
CVR: 21590673
www.rh-flyt.dk

3 flyttetilbud Holbæk