3 flyttetilbud Humlebæk

Flyttemand Humlebæk - Få 3 holdbare tilbud
Spar ca 11 procent med 3 super flyttetilbud
Udfyld skemaet online på kun fire minutter

Flyttemand Humlebæk. Spar mindst 15% på 3 flyttetilbud

På denne helt unikke online portal tilbyder vi at finde 3 erfarne flyttemænd i Humlebæk til din flytteopgave. Du bruger vores nemme online tekstformular, hvor du kan beskrive, hvad det er for flytning, du skal have udført i Humlebæk og omegn. Derefter sender du med et klik beskrivelsen til os på Billig-flyttemand.dk.
Beskriv sagen detaljeret så flyttemandsfirmaerne nemt kan afgøre, om de har lyst til at afgive godkendte tilbud på din flyttemandsopgave. På relativ kort tid får gratis 3 lokale tilbud på reel flyttemandsarbejde. Lokale flyttemænd løser for eks. disse opgaver: udlån af flyttekasser, opsætning, midlertidig opbevaring og flytning af møbler.
Beskriv opgaven detaljeret så flyttemandsfirmaerne bedre kan bestemme sig for, om de har lyst til at lægge billet ind på din flyttemandsopgave. Arbejdsvillige og effektive fagfolk vil være klar til at ordne din flyttemandsopgave. Undgå dårlige firmaer - Brug denne solide tjeneste i dag.

De større flyttemænd

Sidst i halvtredserne kom flyttefirmaerne i virkelig stor stil til at benytte sig af andre flyttemænd. Som regel var det aftaler fra gang til gang, som også kunne omfatte udenlandske flyttemænd. De større flyttemænd gjorde sig ikke gældende som speditører med tilknyttede mindre flyttemænd.
De var ikke selv tilknyttet en anden billig flyttemand og var også for en stor dels vedkommende knyttet til møbeltransporten. Det gjaldt firmaer som Lars Larsen i Bov og P.T. Hum Østergaard (en søn af Martin Østergaard) i Hvalpsund. Han satsede på at fastholde sin profil fra før krigen med kødtransporter til Berlin som det klare speciale.
Det lykkedes, og firmaet blev omtrent enerådende på dette marked. P.H. Hulm Østergaard gik i højere grad nye veje. Firmaets speciale blev oksekødeksporten, og da den i høj grad gik til Sydeuropa, kom Hulm Østergaards biler forholdsvis tidligt på langfart.

De mindre flyttemænd

Oksekødeksporten var i det hele taget mindre centraliseret end svinekødeksporten, og derfor gik den også gennem flere forskellige flyttemænd. Også visse mindre flyttemænd kørte med kød for egne kunder bl.a. B.W. Feddersen i Kliplev, der i mange år opretholdt en blandet flyttefirma- og flyttemandsforretning.
Firmaet R.l. Madsen i Haderslev, der altså var en aflægger af Engelbrecht, fulgte den linie, Madsen havde kendt fra Engelbrecht. Han kom ligesom Engelbrecht til at køre mælk for mejerikontoret - blot til de britiske styrker i stedet for de amerikanske. Frem til begyndelsen af halvfjerdserne var det hans firmas grundvold.
Det var af stor betydning for, at det tidligt kom med i de stores kreds. Mellem 1957 og 1963 fik det tilladelse nr. 3 og 4. Fødevaretransporterne var især de store billige flyttefirmaers område, men der fandtes også rene speditører, der opererede her.

Bestil 3 tilbud på Humlebæk flyttemand - Betal ikke ekstra

Bestil en bundsolid ekspert til at tage sig af flytningen på relativ kort tid. Det kan tit og ofte være relativt tidskrævende, selv at få kontakt til en lokal energisk flyttemand i Humlebæk. Opdatér flyttemandskemaet med det samme og modtag 3 gedigne pristilbud fra erfarne flyttemænd.
På meget kort tid får du gratis 3 ypperlige tilbud på veludført flyttemandsarbejde. Få gratis det flotteste tilbud på dit flyttemandsproblem i Humlebæk hos lokale flyttemænd. Spar både besværet og penge (henved 33 %) med 3 knaldgode 1. klasses tilbud.
Få let den bedste pris på en flyttemandsopgave her på Billig-flyttemand.dk - tilmed med absolut godt nedslag. Find en fagmand, der har tid til at tage sig af flytningen her på sitet. Beskriv din opgave i detaljer så flyttemandsfirmaerne med det samme kan beslutte, om de vælger at byde på flyttemandsopgaven.

Flyttemænd Humlebæk eksempler:


PM Trans

Bogårdsvej 520
3050 Humlebæk
CVR: 13674248

Avannaa Logistics ApS

Ved Hegnet 3
3050 Humlebæk
CVR: 31285259
Tlf. 26253529

Frederikssund Flyt ApS

Gl Strandvej 216
3050 Humlebæk
CVR: 34578958
www.hjort-olsen.dk

3 flyttetilbud Humlebæk