3 flyttetilbud Humlebæk

  • Flyttemand Humlebæk - Indhent 3 velegnede tilbud
  • Du sparer 16 pct med 3 uimodståelige flyttetilbud
  • Indsend skemaet online på mindre end tre min.

Få 3 3 flyttetilbud Humlebæk tilbud

Humlebæk
vejnavne eksempler

Lille Mosevej
Laveskov Alle
Ejlersvej
Hejreskov Alle
Blommestien
Stillekrog
Kystvej
Kromosevej
Strædet
Bakkegårdsvej
Skovvej
Torpenvej
Strandvænget
Torphusene
Sandvejen
Harestien
Sørens Alle
Strand Alle
Storemosen
Holtedam

Flyttemand Humlebæk. Spar mindst 15% på 3 flyttetilbud

På denne helt unikke online portal tilbyder vi at finde 3 erfarne flyttemænd i Humlebæk til din flytteopgave. Du bruger vores nemme online tekstformular, hvor du kan beskrive, hvad det er for flytning, du skal have udført i Humlebæk. Derefter sender du med et klik beskrivelsen til os på Billig-flyttemand.dk.
Vi matcher din beskrivelse med vores samling af professionelle flyttemænd i Humlebæk og omegn. De 3 mest kvalificerede firmaer til netop din flytteopgave får lov til at byde på opgaven. Du slipper dermed for at blive kontaktet af useriøse fuskere og amatører, som der som bekendt er en del af - selv i flyttemandfaget.
Beskriv den flytteopgave, du ønsker hjælp til i onlineskemaet på under 6 minutter. Jo mere præcis, du er, jo mere konkret vil flyttemændene være i deres tilbud. Det er fuldstændigt gratis at bruge vores portal og du forpligter dig ikke til noget som helst. Få 3 gratis tilbud på flytning i Humlebæk allerede i dag.

De større flyttemænd

Sidst i halvtredserne kom flyttefirmaerne i virkelig stor stil til at benytte sig af andre flyttemænd. Som regel var det aftaler fra gang til gang, som også kunne omfatte udenlandske flyttemænd. De større flyttemænd gjorde sig ikke gældende som speditører med tilknyttede mindre flyttemænd.
De var ikke selv tilknyttet en anden billig flyttemand og var også for en stor dels vedkommende knyttet til møbeltransporten. Det gjaldt firmaer som Lars Larsen i Bov og P.T. Hum Østergaard (en søn af Martin Østergaard) i Hvalpsund. Han satsede på at fastholde sin profil fra før krigen med kødtransporter til Berlin som det klare speciale.
Det lykkedes, og firmaet blev omtrent enerådende på dette marked. P.H. Hulm Østergaard gik i højere grad nye veje. Firmaets speciale blev oksekødeksporten, og da den i høj grad gik til Sydeuropa, kom Hulm Østergaards biler forholdsvis tidligt på langfart.

De mindre flyttemænd

Oksekødeksporten var i det hele taget mindre centraliseret end svinekødeksporten, og derfor gik den også gennem flere forskellige flyttemænd. Også visse mindre flyttemænd kørte med kød for egne kunder bl.a. B.W. Feddersen i Kliplev, der i mange år opretholdt en blandet flyttefirma- og flyttemandsforretning.
Firmaet R.l. Madsen i Haderslev, der altså var en aflægger af Engelbrecht, fulgte den linie, Madsen havde kendt fra Engelbrecht. Han kom ligesom Engelbrecht til at køre mælk for mejerikontoret - blot til de britiske styrker i stedet for de amerikanske. Frem til begyndelsen af halvfjerdserne var det hans firmas grundvold.
Det var af stor betydning for, at det tidligt kom med i de stores kreds. Mellem 1957 og 1963 fik det tilladelse nr. 3 og 4. Fødevaretransporterne var især de store billige flyttefirmaers område, men der fandtes også rene speditører, der opererede her.

Få 3 3 flyttetilbud Humlebæk tilbud


Eksempler på Humlebæk 3 flyttetilbud

Kristoff Transport
Kronborg Ladegårds Vej 2
3000 Helsingør
CVR: 29698651
Hjemmeside
J. H. Transport
Sauntevænget 12
3100 Hornbæk
CVR: 99893559
Hjemmeside
Adams Transport Co. ApS
H P Christensens Vej 1
3000 Helsingør
CVR: 87654321
Hjemmeside