3 flyttetilbud København

  • Flyttemand København - Modtag 3 økonomiske tilbud
  • Du sparer 28 pct med 3 profitable flyttetilbud
  • Udfyld formularen på ca otte min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på
vejnavne i 2400

Vestergårdsporten
Skovstjernevej
Sadelmagervej
Degnestavnen
Moseskellet
Vagtmestervej
Musvågevej
Harespringet
Rønningsvej
Sporemagervej
Tornsangervej
Hvidkildevej
Granlien
Rytterbakken
Mirabellevej
Lundebakken
Engsvinget
Sokkelundsvej
Bøllegård Allé
Hillerødgade

Spar tid og penge på en flyttemand København - Få 3 tilbud

Du er havnet på internetportalen Billig-flyttemand.dk - onlinetjenesten hvor man i dag kan indhente 3 hammerfede flyttemandstilbud. Benyt dig af denne 100% gratis service Billig-flyttemand.dk og spar let omkring 22 pct. Leder du efter en professionel og seriøs flyttemand i København?.
Bestil hurtigt den bedste pris på en flyttemandsopgave på cirka 42 timer - desuden med mega god rabat. Det er tidsbesparende at anvende vor flyttemandservice og flyttemandne udfører alle slags flyttemandsopgaver overalt i København - og i resten af dannevang. Du er havnet på prissiden Billig-flyttemand.dk - stedet hvor man med det samme kan bestille to-tre skæppeskønne flyttemandstilbud.
Ingen skjulte gebyrer, eller skrift med småt. Vores service er gratis! Også i København! Så udnyt den - allerede i dag - og få dine 3 fordelagtige flyttetilbud!

Flyttefirmaerne i Esbjerg

TAI havde en særdeles fast kerne på en halv snes flyttemænd, og heriblandt var bl.a. indehaverne af Esbjergs to største flyttemandsforretninger: N.Th. Jensen, der var lAT's formand i gennem trediverne, og Karl Strand, der sad i bestyrelsen i hele perioden. Ellers var det flyttemænd med 1-2 biler, der prægede TAI.
Blandt de mest markante var Jørgen Andersen, brødrene Kirkefeldt, Jørgen Dahl og Sven Erik Søndergaard. Disse flyttemænd havde skabt TAI og oplevet, at de faktisk havde kunnet undgå et truende fald i fragtraterne ved at stå sammen. Blandt andet fordi de tilsammen tegnede sig for ca. 30 biler og derved en fjerdedel af hele Danmarks vognpark.
Livet igennem skulle de bevare troen på, at lAT's principper var rigtige. Den solidariske fordeling af turene var desuden mulig, fordi turene var så forholdsvis ensartede: til Tyskland med fisk og så hjem med tomme fiskekasser eller helt tom vogn.

Fra grossist til flyttemand

Lars Larsen og N.D. Engelbrecht blandt de største. N.D. Engelbrecht i Haderslev var oprindeligt ikke et flyttemandsfirma, men i stedet en grossistvirksomhed, der bl.a. flyttede slagteriaffald til Tyskland og importerede frugt derfra.
Til at besørge denne transport opbyggede Engelbrecht sin egen flyttemandsvirksomhed, og selv om den var nået op på 6 lastbiler i 1937, havde han endda også et par mindre flyttemænd i sit brød. Engelbrecht specialiserede sig en del i kørsel til Leipzig og Dresden, og det hænger måske også sammen med, at han kunne skaffe returgods i form af frugt eller fliser fra Meissen inden for samme del af Tyskland.
Denne transport var fortsat stigende frem til 1932, så måske har flyttemændenes hurtige transport været med til at bane muligheden for en transport, vel især til steder uden for den normale dansk-tyske godstogstrafik.

Bundsolide flyttemænd fra postnr. 2400

Det Kongelige Flytte & Transport
Højmosevej 1
2400 København NV
CVR: 39388081
Tlf. 27820123
Mochizuki Group
Vibevej 65
2400 København NV
CVR: 31337887
Tlf. 61363849
Sikker Flytning IVS
Magistervej 62
2400 København NV
CVR: 39973790
Tlf. 71478578