3 flyttetilbud København

  • Flyttemand København - Indhent 3 skarpe tilbud
  • Få ca 29 procent i rabat med 3 eftertragtede flyttetilbud
  • Udfyld skemaet online på bare to min.

Få 3 3 flyttetilbud København tilbud

Eksempler på
vejnavne i 2400

Toldskrivervej
Pragtstjernevej
Ebba Lunds Vej
Gørtlervej
Gransangervej
Bogfinkevej
Vestergårdsporten
Tøndebindervej
Degnestavnen
Møntmestervej
Tingskrivervej
Smedetoften
Brombærvej
Orgelbyggervej
Tuborgvej
Hjortholms Allé
Glasvej
Møllerlodden
Blåmejsevej
Enemærket

Spar tid og penge på en flyttemand København - Få 3 tilbud

Ingen skjulte gebyrer, eller skrift med småt. Vores service er gratis! Også i København! Så udnyt den - allerede i dag - og få dine 3 fordelagtige flyttetilbud! Her på siden kan du forklare, hvilke flytteopgaver du har brug for hjælp til, hvorefter relevante flyttemænd i København selv kontakter dig.
Det er gratis og helt uforpligtende for dig som opgaveopretter at benytte vores internet portal. Udfyld webskemaet online på under 6 minutter og modtag 3 gode flyttetilbud i København - gratis! Spar samtidig nemt op til 23 procent på regningen. På denne måde slipper du nemt og bekvemt udenom flytningen.
Husk - Du bliver kun kontaktet af anerkendte og godkendte flyttemænd i København. Benyt vores gratis onlineservice og spar både penge og tid ved at lade os indhente gode tilbud til dig. Har du ikke mulighed netop nu, så lav et bogmærke til denne webside, så du kan indtaste din flytteopgave, når du får tid - husk det nu!

Flyttefirmaerne i Esbjerg

TAI havde en særdeles fast kerne på en halv snes flyttemænd, og heriblandt var bl.a. indehaverne af Esbjergs to største flyttemandsforretninger: N.Th. Jensen, der var lAT's formand i gennem trediverne, og Karl Strand, der sad i bestyrelsen i hele perioden. Ellers var det flyttemænd med 1-2 biler, der prægede TAI.
Blandt de mest markante var Jørgen Andersen, brødrene Kirkefeldt, Jørgen Dahl og Sven Erik Søndergaard. Disse flyttemænd havde skabt TAI og oplevet, at de faktisk havde kunnet undgå et truende fald i fragtraterne ved at stå sammen. Blandt andet fordi de tilsammen tegnede sig for ca. 30 biler og derved en fjerdedel af hele Danmarks vognpark.
Livet igennem skulle de bevare troen på, at lAT's principper var rigtige. Den solidariske fordeling af turene var desuden mulig, fordi turene var så forholdsvis ensartede: til Tyskland med fisk og så hjem med tomme fiskekasser eller helt tom vogn.

Fra grossist til flyttemand

Lars Larsen og N.D. Engelbrecht blandt de største. N.D. Engelbrecht i Haderslev var oprindeligt ikke et flyttemandsfirma, men i stedet en grossistvirksomhed, der bl.a. flyttede slagteriaffald til Tyskland og importerede frugt derfra.
Til at besørge denne transport opbyggede Engelbrecht sin egen flyttemandsvirksomhed, og selv om den var nået op på 6 lastbiler i 1937, havde han endda også et par mindre flyttemænd i sit brød. Engelbrecht specialiserede sig en del i kørsel til Leipzig og Dresden, og det hænger måske også sammen med, at han kunne skaffe returgods i form af frugt eller fliser fra Meissen inden for samme del af Tyskland.
Denne transport var fortsat stigende frem til 1932, så måske har flyttemændenes hurtige transport været med til at bane muligheden for en transport, vel især til steder uden for den normale dansk-tyske godstogstrafik.

Få 3 3 flyttetilbud København tilbud


Eksempler på 3 flyttetilbud København

Brdr. Krogsbøll Flytteforretning
Brombærvej 8
2400 København NV
CVR: 27348262
Hjemmeside
Danmarks Flyttefirma
Birkedommervej 77
2400 København NV
CVR: 31561221
Hjemmeside
Mochizuki Group
Vibevej 65
2400 København NV
CVR: 31337887
Hjemmeside