3 flyttetilbud Køge

  • Flyttemand Køge - Få 3 optimale tilbud
  • Få ca 14 procent i rabat med 3 fordelagtige flyttetilbud
  • Indsend skemaet online på bare fire min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på
vejnavne i 4600

Finsensvej
Egøje Byvej
Codanvej
Dorotheavej
Erantisvej
Flindtsvej
Dieselvej
Blommehaven
Fyrvej
Elmevænget
Branddamsvej
Alperosevej
Bøgevej
Gammel Køgegaard
Billesøvej
Grøndalsvænget
Elmehaven
Blåklokkevej
Engvej
Elverhøjen

Flyttemand Køge. Få 3 flyttetilbud, gratis og uforpligtende

Benyt den hurtige løsning og indhent 2-3 gratis flyttetilbud nu! Når vi har modtaget din flytteopgave og den er gennemgået, bliver den sendt ud til de flyttefirmaer i Køge, som egner sig bedst til netop din type opgave. De modtager herefter dit telefonnummer og mailadresse, så de kan kontakte dig hurtigst muligt.
En dygtig flyttemand fra Køge kan påtage sig det mere indviklede flytning mens en almindelig flyttemand påtager sig de noget mere enkle jobs. En flyttemand fra Køge er som navnet siger en person, som er ansvarlig for almindelige flytteopgaver, gerne sammen med en flyttemand eller svend.
Han har ansvaret for alle de forholdsvis nemme opgaver på en flytning. Han er faguddannet og autoriseret, og har det overordnede ansvar på opgaven. Du vil være i gode hænder hos vores samarbejdspartnere i Køge uanset hvilken flytteopgave, du ønsker at få udført.

Reguleringer efter krigen

Fra 1952 kom der en refusionsordning, der blev administreret af VDL - vel både fordi EDF næppe kunne magte det, og fordi VDL var den reelle drivkraft i at få den politisk igennem. Det kom til at dreje sig om ganske store penge. I 1952-53 drejede det sig om ca. en kvart million, 1955-56 om 650.000 og 1957-58 nåede man millionen.
Tallet fortsatte med at stige gennem tresserne. Året 1951 bragte endelig branchens grundlov, Loven om flyttetransport. Den var en naturlig følge af de dansk-tyske forhandlinger, der førte frem til den første forvaltningsoverenskomst.
Loven fastslog nemlig, at det både krævede tilladelse for danske lastvogne at køre i udlandet og for udenlandske at køre i Danmark. Det første gav under alle omstændigheder sig selv, men det sidste var så at sige grundlaget for, at man havde noget at handle med over for de andre lande, da deres biler hidtil havde kunnet køre frit i Danmark.

Loven om flyttetransport

Loven kan ses som et stykke vellykket lobbyarbejde fra EDF og VDL. VDL udarbejdede et længere notat om vilkårene for flytningen sydpå, og det kom med som ministerens eneste bilag til lovforslaget. Kun på et punkt fik organisationerne ikke deres vilje. VDL's direktør havde kæmpet for, at flyttemandsorganisationerne skulle have en formel ret til at blive hørt ved alle tilladelsesuddelinger, men det fik Bing Søndergaard forhindret.
Valget af Ejnar Andersen hænger måske også sammen med, at man nu mente, at det gjaldt mere om at have en formand med kontakter i København end en, der havde forbindelser i Tyskland. l hvert fald flyttede EDF efter en kort periode i en af Ejnar Andersens garager ind hos moderorganisationen. Her sad i de næste år EDF”s eneste medarbejder, Donna Fuus. Hun var 22 år, da hun blev ansat, men fik fra begyndelsen overladt det meste af ansvaret for foreningens daglige drift.

Pålidelige flyttemænd i postnummer 4600

Tic ApS
Valdemarshaab 6
4600 Køge
CVR: 34581401
Flyt & Montage-Vikar IVS
Engblommevej 7
4600 Køge
CVR: 36201223
Tlf. 50290982
M/Nielsen Flyt Dk
Nylandsvej 169
4600 Køge
CVR: 32423450