3 flyttetilbud Korsør

  • Flyttemand Korsør - Indhent 3 gennemarbejdede tilbud
  • Få ca 20 % i rabat med 3 gennemarbejdede flyttetilbud
  • Indsend formularen online på kun 5 minutter

Få 3 3 flyttetilbud Korsør tilbud

Veje 4220 Korsør

Engpiberdraget
Mælkevej
Havnepladsen
Jørgensgade
Baggade
Baadehavnsvej
Bildsøvej
Amerikakajen
Klarskovvej
Fasanhaven
Gl. Banegårdsplads
Grevsensgade
Frølundevej
Kulgårdsvej
Egevej
Dyrehaven
Halsskovhaven
Magleøgade
Korsør Landevej
Nic Rumps Vej

Flyttemand Korsør. Spar penge med 3 helt gratis flyttetilbud

Søger du en erfaren flyttemand i Korsør, som arbejder fleksibelt i forhold til dine ønsker? Så er Billig-flyttemand.dk det helt rigtige valg. Her for du nemlig 3 gratis tilbud på dit flytning. Uanset om du som privat, erhverv eller boligforening eller lignende har brug for flyttemandhjælp, står vores partnere til rådighed året rundt.
Du starter med at udfylde webskemaet og oplyse, hvad det er for en flytteopgave, du ønsker professionel hjælp til. Når vi modtager din sag, bliver den gennemlæst og valideret. Herefter bliver den udsendt til vores netværk af kvalificerede og kompetente flyttemænd i Korsør og omegn.
Vores helt gratis udbudsservice tilbydes i hele Korsør. I løbet af nogle dage får du 3-4 superattraktive tilbud fra pålidelige flyttemand i Korsør, der gerne vil udføre dit flytning. Sæt dig på terressen med et glas kølig Rosé og se på, mens de udfører det hårde og beskidte flytning.

Flyttefaget 1948-53

Flyttemændenes forening TAU havde ligget i dvale i det sidste krigsår, men genoptog kort efter befrielsen sit arbejde. I de næste to år beskæftigede foreningen sig mest med pris- og forsyningsspørgsmål. Freden havde ikke i sig selv løst de store problemer med vareknaphed.
For flyttemændene så det kritisk ud med både gummi og benzin, så ligesom under krigen forhandlede TAU's ledere med myndighederne om at få forsyningerne hævet. Blot var forhandlingspartneren ikke længere de tyske myndigheder, men de danske samt de allierede besættelsesmyndigheder i Tyskland.
Men det blev kampen for at holde priserne oppe, der kom til at præge TAU's efterkrigsår stærkest. l efteråret 1945 forsøgte man sig med en fast takst på 26 øre pr. kilometer udad og 20 øre for returlæs. I vinterens løb tog man så konkret stilling til visse større transporter, hvor man tillod en anden takst.

Priserne blev givet fri

I foråret 1946 blev presset på taksterne for hårdt, bl.a. fordi der mod TAU's henstilling til ministeriet kom flere og flere flyttemænd. TAU måtte give priserne fri, og i sommeren 1946 faldt de mærkbart. Da medlemmerne mødtes til generalforsamling i efteråret 1946, blev mødet præget af diskussionen om at gøre TAU større.
Et kørselskontor med faste priser og turorden. Formanden N.P. Jensen stod bag forslaget. Under debatten blev de to store billige flyttefirmaer, Berlings og Kurt Verners, indstilling efterlyst, fordi de var de vigtigste enkelte Vognmænd. Kurt Verners sagde ja til en sammenslutning - Berling nej.
Trods den noget blandede holdning på generalforsamlingen tolkede bestyrelsen udfaldet som et mandat til at gå videre. Den 9. januar 1947 kunne TAU da stifte sit kørselskontor i Kolding med en betydelig opbakning, og kort efter anbefalede Jensen kontoret over for ministeriet.

Få 3 3 flyttetilbud Korsør tilbud


Eksempel på Korsør 3 flyttetilbud

Korsør Flytteforretning A/S
Tårnborgvej 140
4220 Korsør
CVR: 26097363
Hjemmeside
P. K. Justesen A/S
Lerbakken 1
4220 Korsør
CVR: 36425636
Hjemmeside
Taggaard Movers ApS
Halsebyvej 68
4220 Korsør
CVR: 32773478
Hjemmeside