3 flyttetilbud Korsør

Flyttemand Korsør - Få 3 tilbud
Få 35 procent rabat med 3 nyttige flyttetilbud
Udfyld skemaet på kun syv minutter

Flyttemand Korsør. Spar penge med 3 helt gratis flyttetilbud

Søger du en erfaren flyttemand i Korsør, som arbejder fleksibelt i forhold til dine ønsker? Så er Billig-flyttemand.dk det helt rigtige valg. Her for du nemlig 3 gratis tilbud på dit flytning. Uanset om du som privat, erhverv eller boligforening eller lignende har brug for flyttemandhjælp, står vores partnere til rådighed året rundt.
Du starter med at udfylde webskemaet og oplyse, hvad det er for en flytteopgave, du ønsker professionel hjælp til. Når vi modtager din sag, bliver den gennemlæst og valideret. Herefter bliver den udsendt til vores netværk af kvalificerede og kompetente flyttemænd i Korsør og omegn.
Vores helt gratis udbudsservice tilbydes i hele Korsør. I løbet af nogle dage får du 3-4 superattraktive tilbud fra pålidelige flyttemand i Korsør, der gerne vil udføre dit flytning. Sæt dig på terressen med et glas kølig Rosé og se på, mens de udfører det hårde og beskidte flytning.

Flyttefaget 1948-53

Flyttemændenes forening TAU havde ligget i dvale i det sidste krigsår, men genoptog kort efter befrielsen sit arbejde. I de næste to år beskæftigede foreningen sig mest med pris- og forsyningsspørgsmål. Freden havde ikke i sig selv løst de store problemer med vareknaphed.
For flyttemændene så det kritisk ud med både gummi og benzin, så ligesom under krigen forhandlede TAU´s ledere med myndighederne om at få forsyningerne hævet. Blot var forhandlingspartneren ikke længere de tyske myndigheder, men de danske samt de allierede besættelsesmyndigheder i Tyskland.
Men det blev kampen for at holde priserne oppe, der kom til at præge TAU´s efterkrigsår stærkest. l efteråret 1945 forsøgte man sig med en fast takst på 26 øre pr. kilometer udad og 20 øre for returlæs. I vinterens løb tog man så konkret stilling til visse større transporter, hvor man tillod en anden takst.

Priserne blev givet fri

I foråret 1946 blev presset på taksterne for hårdt, bl.a. fordi der mod TAU´s henstilling til ministeriet kom flere og flere flyttemænd. TAU måtte give priserne fri, og i sommeren 1946 faldt de mærkbart. Da medlemmerne mødtes til generalforsamling i efteråret 1946, blev mødet præget af diskussionen om at gøre TAU større.
Et kørselskontor med faste priser og turorden. Formanden N.P. Jensen stod bag forslaget. Under debatten blev de to store billige flyttefirmaer, Berlings og Kurt Verners, indstilling efterlyst, fordi de var de vigtigste enkelte Vognmænd. Kurt Verners sagde ja til en sammenslutning - Berling nej.
Trods den noget blandede holdning på generalforsamlingen tolkede bestyrelsen udfaldet som et mandat til at gå videre. Den 9. januar 1947 kunne TAU da stifte sit kørselskontor i Kolding med en betydelig opbakning, og kort efter anbefalede Jensen kontoret over for ministeriet.

På ingen tid får du 3 førsteklasses tilbud på flyttemand Korsør

Du føler nok, at det er rigtig problematisk, selv at få priser hos en lokal kvalitetsbevidst flyttemand i Korsør. Det er let at spare penge på en seriøs og robust specialist i 4220 Korsør. Det tager max 5 minutter at fortælle om opgaven i formularen og sende den ind til Billig-flyttemand.dk.
Få fremragende tilbud fra fagmænd på at ordne din flytning her på siden. Udpeg et af flyttemandstilbuddene og få mindst 16 procent i herlig rabat på din flyttemandopgave. Certificerede flyttemænd laver f.ex. disse opgaver: bortkørsel af affald, afmontering, midlertidig opbevaring og interne flytninger.
Det kan nogle gange være lidt problematisk, selv at opspore en lokal kreativ flyttemand i Korsør. Få kontakt med autoriserede flyttemandsfirmaer her på prissiden Billig-flyttemand.dk. Send tilbudsformularen med det samme og få 2-3 prisgodkendte pristilbud fra 1. klasses flyttemænd.

Eksempel på Flyttemænd i postnr. 4220


I.K.E. ApS

Bag Stadion 3
4220 Korsør
CVR: 10270642
Tlf. 58350640

Taggaard Movers ApS

Halsebyvej 68
4220 Korsør
CVR: 32773478
www.taggaardmovers.com

P. K. Justesen A/S

Lerbakken 1
4220 Korsør
CVR: 36425636
www.pkjustesen.dk

3 flyttetilbud Korsør