3 flyttetilbud Nærum

Flyttemand Nærum - Indhent 3 tiltalende tilbud
Få 21 procent rabat med 3 nyttige flyttetilbud
Indsend online skemaet på mindre end syv min.

Vi giver 3 velegnede flyttetilbud på god flyttemand i Nærum

Her får du gratis det billigste tilbud på dit flyttemandsproblem i Nærum fra professionelle flyttemænd. På få hverdage kontakter de tre udvalgte flyttemandsfirmaer dig med deres sikre flyttemandstilbud. Vore tilknyttede håndværkere går ikke på kompromis og nøgleordene er bl.a håndelag og grundig rådgivning.
Udpeg et af flyttemandtilbuddene og få i nærheden af 34 procent i attraktiv rabat på din flyttemandopgave. Modtag 3 monster gode flyttemandtilbud på fx udpakning, internationale flytninger, flytning af tunge ting eller interne flytninger. Få nemt den stærkeste pris på en flyttemands opgave her - med usædvanlig god rabat.
Anvender du håndværkerportalen Billig-flyttemand.dk, opnår du mindst 34% i solid bonus på flyttemandregningen. I ro og mag kan du bedømme alle de modtagne flyttemandstilbud og derpå udvælge et af dem. Oplys om opgaven i opgaveformularen på kort tid og modtag 2-3 1. klasses tilbud fra anerkendte flyttemænd.

Enkelte firmaer og deres specialer

Da kød, mælk og industrivarer begyndte at konkurrere med fiskene om at være den dominerende vare på ladet af de danske flyttelastbiler fra omkring 1950, skete der samtidig betydelige forskydninger i branchen. Tilladelsessystemet satte ganske vist sine snævre grænser.
Det låste i nogen grad branchen fast i en struktur, der lignede landbrugets: en række mindre familiefirmaer, der kun havde ganske begrænsede muligheder for at vokse sig store. Man kunne ikke blot udvide sin bilpark, som man havde kapital og gods til. Men ved siden af tilladelserne kom de enkelte firmaers adgang til godset til at spille en stor rolle.
Selv om de godt kunne have lige mange biler, blev der en stadigt stærkere forskel på den billig flyttemand, der selv formidlede en større mængde gods og havde andre flyttemænd til at køre for sig, og på ham, der kørte for en anden transportformidler.

A-tilladelser til flyttemandsbranchen

Endnu i 1951, da de første A-tilladelser kom, var flyttemandsbranchen på mange måder først og fremmest indrettet på at køre med fisk. Det fremgik alene af, hvor flyttemændene fandtes. 39 af dem eller lige knap hver fjerde fandtes i Esbjerg, yderligere knap en snes i de nørrejyske fiskerihavne med Hirtshals som den vigtigste og en god håndfuld i fynske havne, heraf fire i Kerteminde.
Af branchens 8 største flyttemænd (med 5 eller flere biler) var de 4 orienteret mod fisk: P.C. Sperling i Kolding samt Aksel Vernersen, H.C. Jensen og Jørgen Andersen i Esbjerg. En betydelig del af flyttemændene i fiskerihavnene var i øvrigt flyttefirmaer, der faktisk udelukkende kørte med egne varer.
De havde ca. 15% af alle tilladelser i 1951. Fisketransportørernes rolle var imidlertid vigende. l Esbjerg kunne man se det på flere måder. Der blev færre flyttemænd med færre tilladelser i byen gennem halvtredserne.

3 tilbud på Nærum flyttemand - Indtast opgaven i tekstformularen

Betal ikke en skyhøj pris for en erfaren specialist i 2850 Nærum. Reelle flyttemænd yder hjælp overalt i Nærum for eks.: Egebækvej, Vangebo, Wesselsmindevej og Nærum Hovedgade. Vi skaffer udelukkende tilbud ved veletablerede flyttemandsvirksomheder, og derfor garanterer vi for grundig flyttemandsarbejde fra A til Z.
Bestil en specialist, som er villig til at stå for din flytning i 2850 Nærum. Vores seriøse flyttemandnetværk omfatter solide og solide flyttemandsvirksomheder i hele det ganske land - også i Nærum. Det er let og hurtigt at bruge vores håndværkerportal og flyttemændne laver alle slags flyttemandsopgaver i hele Nærum.
Vi sender helt gratis og hurtigt 3 personlige pristilbud i Nærum fra energiske flyttemænd. På ganske kort tid modtager du gratis 3 prægtige tilbud på ordentlig flyttemandsarbejde. Find gratis 3 bedre tilbud på flyttemandsopgaven i Nærum fra bundsolide flyttemænd.

Bundsolide Flyttemænd i postnr. 2850


Grøn Flyt & Transport

Bøgevejen 8
2850 Nærum
CVR: 33694792
Tlf. 53385857

Skodsborg Gruppen

Egehegnet 28
2850 Nærum
CVR: 36116927
Tlf. 41813377

Aujla Transport

Nærum Vænge 37
2850 Nærum
CVR: 32506283
Tlf. 28140683

Kriss kan alt ude & hjemme

Nærum Hovedgade 21
2850 Nærum
CVR: 35066934
Tlf. 61977701

3 flyttetilbud Nærum