3 flyttetilbud Næstved

  • Flyttemand Næstved - Bestil 3 eminente tilbud
  • Spar ca 12 % med 3 skræddersyede flyttetilbud
  • Indsend formularen på ca fem min.

Få 3 3 flyttetilbud Næstved tilbud

Eksempler på
vejnavne Næstved

Rønneparken
Snoghøjen
Ved Skolen
Sjællandsvej
Troldehøjen
Ågade
Trettenstykkerne
Slettevej
Rosenvej
Ringstedgade
Rislevvej
Tropavænget
Stivej
Østergade
Åtoften
Vester Egesborgvej
Vestergårdsvej
Vestre Kærvej
Skyttestræde
Ved Dæmningen

Billig flyttemand Næstved. Få 3 flyttetilbud helt gratis

Vi finder 3 tilbud til dig, på alle typer af flytning i Næstved. Vores service er landsdækkende og helt gratis for privatpersoner at bruge! Indtast din opgave på ca 6 min. Med vores gratis webtjeneste er det nemt at komme i kontakt med dygtige og billige flyttemænd uanset hvor i Næstved du bor.
Konkurrencen i flyttemandfaget er øget betragteligt, fordi internettet har gjort det nemmere at indhente tilbud og sammenligne priser på flytning. Ved at benytte Billig-flyttemand.dk får du mulighed for at modtage 3 let sammenlignelige tilbud fra flyttemænd i Næstved - 100% gratis og uforpligtende.
God flytning handler om kvalitet, sikkerhed og pris. Vores partnere har masser af erfaring og rutine med både større og mindre flyttemandjobs. Du kan derfor trygt læne dig tilbage i stolen og benytte vores gratis webservice. Med 3 gode tilbud i din indbakke, er det helt op til dig, at vælge det flyttetilbud, du synes bedst om.

Dansk Møbeltransport Forening

Danske Vognmænd ville i 1950erne købe et areal af staten, som ikke måtte sælges til en privat virksomhed, men nok til et projekt, der ville gavne alle flyttemænd. Tre af de repræsentantskabsmedlemmer, der mest udpræget tilhørte den gamle garde, P.T. Jensen, Axel. Festersen og Lars Pederen, var imod og mente, at foreningen var på vej ud, hvor den ikke kunne bunde.
De øvrige 11 bakkede imidlertid formanden op. VDL's direktør Mads Andersen var som sædvanligt med ved repræsentantskabsmødet. Kort efter gik initiativet over til ham. Syldahl Laursen havde ikke talt om, at andre end EDF skulle stå bag projektet.
Meget hurtigt blev det imidlertid til, at det skulle være et fællesprojekt for EDF, VDL og Dansk Møbeltransport Forening (DMF), der var VDL's andet specialforbund. Når VDL kom med, skyldes det muligvis, at det ville have været svært for EDF at magte projektet alene

Et center for biltransporterne

Dansk Møbeltransport Forening's interesse i projektet var ringe og foreningens forhold til EDF ikke særligt tæt. Men i fællesskab ville VDL og DMF, der altid var loyal mod Mads Andersen, kunne stemme EDF ned. Det blev hurtigt klart for Syldahl Laursen.
I foråret 1954 søgte han at tilbageerobre kontrollen over projektet ved at kræve 55% af aktierne til EDF i stedet for de aftalte 40%. Det ville de andre foreninger dog ikke bøje sig for, og EDF's egne medlemmer af bestyrelsen for det nye projekt Benny Lynghoff, H.P. Oksenholm og N.T. Jensen mente, at det var mindre vigtigt.
Magtfordelingen forblev den, Mads Andersen havde skitseret. Man arbejdede videre i 1954. Veterinærkontrol og toldvæsen erklærede sig villige til at lægge deres bygninger i tilknytning til det nye projekt, så det for alvor kunne blive et center for biltransporterne sydpå.

Få 3 3 flyttetilbud Næstved tilbud


Lokal 3 flyttetilbud fra postnummer 4700

Vognmand Søren Larsen
Abrikosvej 64
4700 Næstved
CVR: 31313430
Hjemmeside
Næstved Møbeltransport
Holløse Mølle Vej 7
4700 Næstved
CVR: 72846656
Hjemmeside
Svend Aages Varetrans ApS
Smedevænget 11
4700 Næstved
CVR: 14256407
Hjemmeside