3 flyttetilbud Næstved

  • Flyttemand Næstved - Få 3 førsteklasses tilbud
  • Spar ca 13 % med 3 fine flyttetilbud
  • Indsend online formularen på mindre end fem min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Veje 4700 Næstved

Skovstjernevej
Vestre Mellemkaj
Præstø Landevej
Smedevej
Skolevej
Søvej
Ved Åsen
Værkstedsvej
Thit Jensens Vej
Yrsavej
Spjellerup Bygade
Skydebanevej
Smedevangen
Toldbuen
Susåvej
Præstemarken
Smallegade
Skallegårdsvej
Rislevvej
Ved Skoven

Billig flyttemand Næstved. Få 3 flyttetilbud helt gratis

Det er let at anvende denne flyttemandservice og flyttemandne arbejder med alle typer af flyttemandsopgaver overalt i Næstved - og i resten af landet. Beskriv din flyttemandsopgave i detaljer så flyttemandsfirmaerne nemt kan vurdere, om de har lyst til at lægge billet ind på flyttemandsopgaven. På to-fire arbejdsdage kontakter de 3 udvalgte flyttemandsvirksomheder dig.
Lad faglærde og pålidelige firmaer i Næstved ordne din flyttemandsopgave. En aldeles gratis og let flyttemands tilbudstjeneste fra os til jer med priser, der luner i dit budget. Slip for udygtige håndværkere - Brug denne gratis tjeneste i dag.
Vi opsporer gratis 3 prisgodkendte tilbud på flyttemands opgaven i Næstved fra veletablerede flyttemænd. Inden for to-fire arbejdsdage kontakter de 3 bedst egnede flyttemandsfirmaer dig med deres fair pristilbud. Bestil kompetent bistand til udførelse af dine udsatte flyttemandsopgaver til yderst fantastiske priser.

Dansk Møbeltransport Forening

Danske Vognmænd ville i 1950erne købe et areal af staten, som ikke måtte sælges til en privat virksomhed, men nok til et projekt, der ville gavne alle flyttemænd. Tre af de repræsentantskabsmedlemmer, der mest udpræget tilhørte den gamle garde, P.T. Jensen, Axel. Festersen og Lars Pederen, var imod og mente, at foreningen var på vej ud, hvor den ikke kunne bunde.
De øvrige 11 bakkede imidlertid formanden op. VDL's direktør Mads Andersen var som sædvanligt med ved repræsentantskabsmødet. Kort efter gik initiativet over til ham. Syldahl Laursen havde ikke talt om, at andre end EDF skulle stå bag projektet.
Meget hurtigt blev det imidlertid til, at det skulle være et fællesprojekt for EDF, VDL og Dansk Møbeltransport Forening (DMF), der var VDL's andet specialforbund. Når VDL kom med, skyldes det muligvis, at det ville have været svært for EDF at magte projektet alene

Et center for biltransporterne

Dansk Møbeltransport Forening's interesse i projektet var ringe og foreningens forhold til EDF ikke særligt tæt. Men i fællesskab ville VDL og DMF, der altid var loyal mod Mads Andersen, kunne stemme EDF ned. Det blev hurtigt klart for Syldahl Laursen.
I foråret 1954 søgte han at tilbageerobre kontrollen over projektet ved at kræve 55% af aktierne til EDF i stedet for de aftalte 40%. Det ville de andre foreninger dog ikke bøje sig for, og EDF's egne medlemmer af bestyrelsen for det nye projekt Benny Lynghoff, H.P. Oksenholm og N.T. Jensen mente, at det var mindre vigtigt.
Magtfordelingen forblev den, Mads Andersen havde skitseret. Man arbejdede videre i 1954. Veterinærkontrol og toldvæsen erklærede sig villige til at lægge deres bygninger i tilknytning til det nye projekt, så det for alvor kunne blive et center for biltransporterne sydpå.

Anerkendte flyttemænd fra postnr. 4700

Næstved Møbeltransport
Holløse Mølle Vej 7
4700 Næstved
CVR: 72846656
www.kj-hansson.dk
FlytteSpecialisten Syd
Smedevænget 11
4700 Næstved
CVR: 29697892
www.flytte-specialisten.dk
Vognmand Søren Larsen
Abrikosvej 64
4700 Næstved
CVR: 31313430
www.facebook.com/518036124898858