3 flyttetilbud Næstved

Flyttemand Næstved - Modtag 3 enestående tilbud
Få rabat (36 pct) med 3 gavnlige flyttetilbud
Indsend skemaet online på bare otte minutter

Billig flyttemand Næstved. Få 3 flyttetilbud helt gratis

Det er let at anvende denne flyttemandservice og flyttemandne arbejder med alle typer af flyttemandsopgaver overalt i Næstved - og i resten af landet. Beskriv din flyttemandsopgave i detaljer så flyttemandsfirmaerne nemt kan vurdere, om de har lyst til at lægge billet ind på flyttemandsopgaven. På to-fire arbejdsdage kontakter de 3 udvalgte flyttemandsvirksomheder dig.
Lad faglærde og pålidelige firmaer i Næstved ordne din flyttemandsopgave. En aldeles gratis og let flyttemands tilbudstjeneste fra os til jer med priser, der luner i dit budget. Slip for udygtige håndværkere - Brug denne gratis tjeneste i dag.
Vi opsporer gratis 3 prisgodkendte tilbud på flyttemands opgaven i Næstved fra veletablerede flyttemænd. Inden for to-fire arbejdsdage kontakter de 3 bedst egnede flyttemandsfirmaer dig med deres fair pristilbud. Bestil kompetent bistand til udførelse af dine udsatte flyttemandsopgaver til yderst fantastiske priser.

Dansk Møbeltransport Forening

Danske Vognmænd ville i 1950erne købe et areal af staten, som ikke måtte sælges til en privat virksomhed, men nok til et projekt, der ville gavne alle flyttemænd. Tre af de repræsentantskabsmedlemmer, der mest udpræget tilhørte den gamle garde, P.T. Jensen, Axel. Festersen og Lars Pederen, var imod og mente, at foreningen var på vej ud, hvor den ikke kunne bunde.
De øvrige 11 bakkede imidlertid formanden op. VDL´s direktør Mads Andersen var som sædvanligt med ved repræsentantskabsmødet. Kort efter gik initiativet over til ham. Syldahl Laursen havde ikke talt om, at andre end EDF skulle stå bag projektet.
Meget hurtigt blev det imidlertid til, at det skulle være et fællesprojekt for EDF, VDL og Dansk Møbeltransport Forening (DMF), der var VDL´s andet specialforbund. Når VDL kom med, skyldes det muligvis, at det ville have været svært for EDF at magte projektet alene

Et center for biltransporterne

Dansk Møbeltransport Forening´s interesse i projektet var ringe og foreningens forhold til EDF ikke særligt tæt. Men i fællesskab ville VDL og DMF, der altid var loyal mod Mads Andersen, kunne stemme EDF ned. Det blev hurtigt klart for Syldahl Laursen.
I foråret 1954 søgte han at tilbageerobre kontrollen over projektet ved at kræve 55% af aktierne til EDF i stedet for de aftalte 40%. Det ville de andre foreninger dog ikke bøje sig for, og EDF´s egne medlemmer af bestyrelsen for det nye projekt Benny Lynghoff, H.P. Oksenholm og N.T. Jensen mente, at det var mindre vigtigt.
Magtfordelingen forblev den, Mads Andersen havde skitseret. Man arbejdede videre i 1954. Veterinærkontrol og toldvæsen erklærede sig villige til at lægge deres bygninger i tilknytning til det nye projekt, så det for alvor kunne blive et center for biltransporterne sydpå.

3 tilbud på billig flyttemand Næstved - En gratis service

Tit ønsker du ikke selv at tage sig af din flytning - Løsningen er er indhente to-tre pragtfulde flyttemandtilbud. Undgå uegnede firmaer - Benyt denne seriøse tjeneste i stedet. Modtag professionel bistand til udførelse af dine udskudte flyttemandsopgaver til yderst bekvemme priser.
Undgå at betale en skyhøj pris for en effektiv fagmand i 4700 Næstved. Der kan let spares penge (mindst 20 procent) med 3 ypperlige gode flyttemands tilbud. 1. klasses flyttemænd løser bl.a. disse opgaver: monteringsopgaver, flytning af ejendele, flytning af pengeskab og butiksflytninger.
Vore tilknyttede fagfolk tilbyder den rette løsning med nøgleord som kvalitet, grundig rådgivning og knaldgod service. Du mener sikkert, at det er temmelig tidskrævende, selv at bestille priser ved en lokal lokal flyttemand i Næstved. Vi skaffer dig lynhurtigt den laveste pris på en flyttemandsopgave på rigtig kort tid - ydermere med super godt nedslag.

Erfarne Flyttemænd fra 4700 Næstved


Vognmand Tom Reimer

Hasselvej 8
4700 Næstved
CVR: 20545984
Tlf. 28264108

Vognmand Elyoussef

Bogensevej 39
4700 Næstved
CVR: 21653039

Dansk Total Flytning

Hvedevænget 35
4700 Næstved
CVR: 32071740
Tlf. 40688777


Svend Aages Varetrans ApS

Smedevænget 11
4700 Næstved
CVR: 14256407
www.varetrans.dk

Næstved Møbeltransport

Holløse Mølle Vej 7
4700 Næstved
CVR: 72846656
www.kj-hansson.dk

3 flyttetilbud Næstved