3 flyttetilbud Nørrebro

  • Flyttemand Nørrebro - Bestil 3 gavnlige tilbud
  • Få rabat (13 pct) med 3 prisfaste flyttetilbud
  • Udfyld skemaet på under to minutter

Billig flyttefirma flytte tilbud

Vi dækker også disse
veje i Nørrebro

Guldbergs Plads
Heimdalsgade
Hans Kirks Vej
Vingelodden
Hyltebro
Nordbanegade
Borups Plads
Hiort Lorenzens Gade
Skrivergangen
Skotterupgade
Udbygade
Kronborggade
Refsnæsgade
Valkyriegade
Brynhildegade
Nivågade
Skyttegade
Dagmarsgade
Ravnsborg Tværgade
Baldersgade

Få kontakt til flyttemand Nørrebro med 3 gratis flyttetilbud

Der er mange penge at spare på en billigt og reel flyttemand på Nørrebro. Vi sender 100 % gratis og uforpligtende 3 optimale flyttemandstilbud på Nørrebro fra fleksible flyttemænd. Med vores smarte online flyttemandsportal tilbyder vi, at finde to-tre fantastiske flyttemand tilbud fra professionelle billige flyttemandfirmaer i dit område.
Efterspørger du en lokal og 1. klasses flyttemand på Nørrebro? IPå meget kort tid finder vi helt gratis 3 kanontilbud på reelt flyttearbejde. Det kan overstås på maks 3½ minut at fortælle om din opgave i flyttemandskemaet og indsende den til videre behandling.
Benyt vores 100 pct gratis flyttemand tjeneste Billig-flyttemand.dk og spar hurtigt 33 pct. På 2-3 arbejdsdage kontakter de 3 allerbedste flytteforretninger på Nørrebro dig med deres liflige flyttemandstilbud. Vore partnere går ikke på kompromis og nøgleordene er bl.a håndelag, attraktive priser og god service.

Transport af gods til Tyskland

Flyttemændenes tredje speciale blev transporten af gods til Tyskland. Den kom først i gang i 1931-32 og nåede straks et niveau på 2.000 tons om året. Fra begyndelsen blev dette fjerkræ kørt på bil. Efter alt at dømme var det den første transport, der så at sige fulgte med som en anhænger efter lastbilerne.
Det var som antydet i sidste øjeblik, at flyttemændene var kommet ud på Europas landeveje. I 1929 satte den store verdenskrise ind i USA, og i 1930-31 ramte den Europa og ikke mindst Tyskland med vældig styrke. Det førte til en drastisk faldende international handel.
Og ondt blev værre, da landene begyndte at forsvare sig med høje toldmure og rationering af importen. For de varer, flyttemændene kørte med, betød det også faldende transport. Møbeltransporten til Tyskland faldt fra ca. 20.000 tons om året først i trediverne til ca. 15.000 tons.

Den nye transportmulighed

Der er ingen statistik, der oplyser, hvor meget gods der blev kørt ud af landet på lastbil. Det kan måske give et fingerpeg, at den sydgående transport af fisk, slagteriaffald og fjerkræ de varer, der i størst udstrækning gik på bil - i alt omfattede ca. 30-35.000 tons om året i begyndelsen af trediverne.
En mindre del af dette er muligvis fortsat gået af sted pr. bane, men til gengæld har der også været et vist mål af gods på bilerne. Derimod er det meget påfaldende, at transporten af fisk til Holland og Belgien fra 1930 til 1932 voksede fra næsten intet til ca. 3.000 tons om året.
Det er nærliggende at se den nye transportmulighed som en afgørende faktor. Næsten lige så hurtigt som transporten til Tyskland til at køre på bil, i hvert fald fra Padborg og videre sydpå. Det var atter hensynet til at få godset frem, der var afgørende.

Eksempler på flyttemænd i 2200 Nørrebro

Scandic Flyt & Transport
Tagensvej 23
2200 København N
CVR: 38463152
Tlf. 71590910
MultiQuick
Jagtvej 141
2200 København N
CVR: 37875996
www.multi-quick.dk
Mouritsen Flyttefirma
Lundtoftegade 52
2200 København N
CVR: 37791539
Tlf. 71717157