3 flyttetilbud Nørrebro

  • Flyttemand Nørrebro - Få 3 gedigne tilbud
  • Du sparer 19 procent med 3 prima flyttetilbud
  • Udfyld formularen online på bare 4 minutter

Få 3 3 flyttetilbud Nørrebro tilbud

Vi dækker også disse
veje i Nørrebro

Holtegade
Valhalsgade
Heimdalsgade
Titangade
Nørrebros Runddel
Kronborggade
Tibirkegade
Griffenfeldsgade
Sorgenfrigade
Stefansgade
Rådmandsgade
Uffesgade
Hothers Plads
Ole Jørgensens Gade
Ravnsborg Tværgade
P.D. Løvs Allé
Borups Allé
Ørholmgade
Vulkangade
Smedegade

Få kontakt til flyttemand Nørrebro med 3 gratis flyttetilbud

Udfyld webskemaet online på mindre end 6 minutter og send den ind til os. Det er vigtigt, at du har beskrevet flytteopgaven på Nørrebro så godt som muligt - så får du de skarpeste flyttetilbud. På denne nemme måde slipper du for selv at skulle kontakte flyttemænd over det meste af Nørrebro for at få en god pris.
Vores samarbejdspartnere her på Billig-flyttemand.dk kan løse alle former for flytteopgaver på Nørrebro - eksempelvis almindeligt indbo, pengeskabe, klaverer, flyttekasser og dødsboer. Med en god blanding af rutinerede flyttemænd og ungt gåpåmod, udføres flytningt efter god håndværksmæssig skik og tradition.
Hvad enten du står over for en større eller en mindre flytning på Nørrebro, er vores flyttefirmaer altid rede til at rådgive og vejlede dig til at finde den rigtige løsning. Indtast din opgave i skemaet bag den grønne knap på få minutter. Så leverer vi dig 3 solide gratis flyttetilbud du kan vælge imellem.

Transport af gods til Tyskland

Flyttemændenes tredje speciale blev transporten af gods til Tyskland. Den kom først i gang i 1931-32 og nåede straks et niveau på 2.000 tons om året. Fra begyndelsen blev dette fjerkræ kørt på bil. Efter alt at dømme var det den første transport, der så at sige fulgte med som en anhænger efter lastbilerne.
Det var som antydet i sidste øjeblik, at flyttemændene var kommet ud på Europas landeveje. I 1929 satte den store verdenskrise ind i USA, og i 1930-31 ramte den Europa og ikke mindst Tyskland med vældig styrke. Det førte til en drastisk faldende international handel.
Og ondt blev værre, da landene begyndte at forsvare sig med høje toldmure og rationering af importen. For de varer, flyttemændene kørte med, betød det også faldende transport. Møbeltransporten til Tyskland faldt fra ca. 20.000 tons om året først i trediverne til ca. 15.000 tons.

Den nye transportmulighed

Der er ingen statistik, der oplyser, hvor meget gods der blev kørt ud af landet på lastbil. Det kan måske give et fingerpeg, at den sydgående transport af fisk, slagteriaffald og fjerkræ de varer, der i størst udstrækning gik på bil - i alt omfattede ca. 30-35.000 tons om året i begyndelsen af trediverne.
En mindre del af dette er muligvis fortsat gået af sted pr. bane, men til gengæld har der også været et vist mål af gods på bilerne. Derimod er det meget påfaldende, at transporten af fisk til Holland og Belgien fra 1930 til 1932 voksede fra næsten intet til ca. 3.000 tons om året.
Det er nærliggende at se den nye transportmulighed som en afgørende faktor. Næsten lige så hurtigt som transporten til Tyskland til at køre på bil, i hvert fald fra Padborg og videre sydpå. Det var atter hensynet til at få godset frem, der var afgørende.

Få 3 3 flyttetilbud Nørrebro tilbud


Eksempler på lokal 3 flyttetilbud i 2200 Nørrebro

Veile Transport og Flytning IVS
Blågårdsgade 9 A
2200 København N
CVR: 37145432
Hjemmeside
Flyttemand Olsen
Jesper Brochmands Gade 9
2200 København N
CVR: 27721338
Hjemmeside
HB Flyt
Nannasgade 5A 3 tv.
2200 København N
CVR: 35074414
Hjemmeside