3 flyttetilbud Nørresundby

  • Flyttemand Nørresundby - Modtag 3 uimodståelige tilbud
  • Få ca 29 procent i rabat med 3 prima flyttetilbud
  • Indsend opgave formularen på bare 7 min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Veje i postnummer 9400

Peder P. Hedegårds Vej
Trænvej
Kapelvej
Ane Dams Gade
Torvegade
Foldageren
Rødkælkevej
Amalienborgvej
Elverhøj
Dalen
Løvbakken
Bjerggade
Jens Bangs Vej
Skansehøj
Nyborgvej
Laurits Hauges Vej
Morgenfruevej
Holger Trydes Vej
Kirke Alle
Skelvej

Flyttemand Nørresundby - Bestil 3 gratis flyttetilbud

Inden for relativ kort tid leverer vi gratis 3 prisgodkendte tilbud på smuk flyttemandsarbejde. Lad reelle og kreative specialister i Nørresundby klare din flyttemands opgave. Hjemme kan du ganske roligt gennemgå alle de leverede flyttemandsbud og så beslutte dig for det, du bedst kan lide.
Vi tilbyder at indhente gratis 3 gavnlige tilbud på dit flyttemands problem i Nørresundby ved erfarne flyttemænd. Vi skaffer absolut gratis og hurtigt 3 gratis flyttemandstilbud i Nørresundby fra anerkendte flyttemænd. Solide og dygtige fagfolk vil være klar til at løse din flyttemandsopgave.
Potentielle flyttemænd udfører blandt andet disse opgaver: tømning af dødsbo, opbevaring på lagerhotel, transport af farligt gods og udlån af flyttekasser. Udse et af flyttemandtilbuddene og få rundt regnet 14 pct i attraktiv rabat på din flyttemandsopgave. Inden for meget kort tid modtager du gratis 3 konkrete tilbud på smuk flyttemandsarbejde.

Ingen strejker i flyttefaget

Få erhverv har været så lidt ramt af strejker som flyttemændene. Under de store, regelmæssigt tilbagevendende havnearbejderstrejker i halvtredserne og tresserne var flyttebilerne blevet ved med at køre, ja de havde kørt store mængder fødevarer uden om de strejkeramte havne og til f.eks. Hamburg i stedet.
Det skyldes ikke, at flyttechaufførerne var uorganiserede. I en årrække var de imidlertid delt mellem SID og chaufførforbundet, der stod uden for LO. Det gjorde det vanskeligere at koordinere en konflikt, men desuden havde chaufførforbundet ingen forpligtelser til sympatistrejker eller blokader.
Samtidig holdt flyttemændene sig uden for Dansk Arbejdsgiverforening, så de heller ikke blev draget med ind i en konflikt, de ikke var direkte part i. I stedet optrådte organisationen Danske Vognmænds Arbejdsgiversammenslutning (DVA) som flyttemændenes arbejdsgiverorganisation.

Et stort ansvar for arbejdet

Der er andre grunde til, at det ikke kom til konflikt. Det betyder mindst, at det ville være vanskeligt at få fat på alle chaufførerne og få en strejke arrangeret. Det var mere afgørende, at der var et personligt forhold mellem flyttemænd og chauffører, hvor man kendte hinandens vilkår, og hvor chaufførerne både var ret frit stillede og følte et stort ansvar for deres arbejde.
Og flyttechaufførerne tjente godt, ikke mindst i kraft af et akkordlønsystem. Desuden var flyttemændene meget sårbare over for strejker og gav sig derfor, før det kom til konflikt. Da der for første gang i mange år kom en faglig aktion fra flyttechaufførerne, var den da heller ikke rettet mod flyttemændene.
Chaufførerne var utilfredse med forholdene ved den dansk-tyske grænse. De følte, at de spildte alt for lang tid i tolden, og deres akkordlønsystem betød, at de også økonomisk mærkede ventetiden.

Vi opsporer de bedste flyttemænd

Exprestransporten
Voerbjergvej 100
9400 Nørresundby
CVR: 71601110
Tlf. 98173940
Vognmand Lindy Jensen
Engholmen 10
9400 Nørresundby
CVR: 34744513
Tlf. 98172600
Vognmand Chano Brix
Fredensvej 7
9400 Nørresundby
CVR: 30758544
Tlf. 20651746