3 flyttetilbud Nørresundby

Flyttemand Nørresundby - Indhent 3 fine tilbud
Du sparer 28 % med 3 hurtige flyttetilbud
Udfyld tekstformularen på mindre end otte min.

Flyttemand Nørresundby - Bestil 3 gratis flyttetilbud

Inden for relativ kort tid leverer vi gratis 3 prisgodkendte tilbud på smuk flyttemandsarbejde. Lad reelle og kreative specialister i Nørresundby klare din flyttemands opgave. Hjemme kan du ganske roligt gennemgå alle de leverede flyttemandsbud og så beslutte dig for det, du bedst kan lide.
Vi tilbyder at indhente gratis 3 gavnlige tilbud på dit flyttemands problem i Nørresundby ved erfarne flyttemænd. Vi skaffer absolut gratis og hurtigt 3 gratis flyttemandstilbud i Nørresundby fra anerkendte flyttemænd. Solide og dygtige fagfolk vil være klar til at løse din flyttemandsopgave.
Potentielle flyttemænd udfører blandt andet disse opgaver: tømning af dødsbo, opbevaring på lagerhotel, transport af farligt gods og udlån af flyttekasser. Udse et af flyttemandtilbuddene og få rundt regnet 14 pct i attraktiv rabat på din flyttemandsopgave. Inden for meget kort tid modtager du gratis 3 konkrete tilbud på smuk flyttemandsarbejde.

Ingen strejker i flyttefaget

Få erhverv har været så lidt ramt af strejker som flyttemændene. Under de store, regelmæssigt tilbagevendende havnearbejderstrejker i halvtredserne og tresserne var flyttebilerne blevet ved med at køre, ja de havde kørt store mængder fødevarer uden om de strejkeramte havne og til f.eks. Hamburg i stedet.
Det skyldes ikke, at flyttechaufførerne var uorganiserede. I en årrække var de imidlertid delt mellem SID og chaufførforbundet, der stod uden for LO. Det gjorde det vanskeligere at koordinere en konflikt, men desuden havde chaufførforbundet ingen forpligtelser til sympatistrejker eller blokader.
Samtidig holdt flyttemændene sig uden for Dansk Arbejdsgiverforening, så de heller ikke blev draget med ind i en konflikt, de ikke var direkte part i. I stedet optrådte organisationen Danske Vognmænds Arbejdsgiversammenslutning (DVA) som flyttemændenes arbejdsgiverorganisation.

Et stort ansvar for arbejdet

Der er andre grunde til, at det ikke kom til konflikt. Det betyder mindst, at det ville være vanskeligt at få fat på alle chaufførerne og få en strejke arrangeret. Det var mere afgørende, at der var et personligt forhold mellem flyttemænd og chauffører, hvor man kendte hinandens vilkår, og hvor chaufførerne både var ret frit stillede og følte et stort ansvar for deres arbejde.
Og flyttechaufførerne tjente godt, ikke mindst i kraft af et akkordlønsystem. Desuden var flyttemændene meget sårbare over for strejker og gav sig derfor, før det kom til konflikt. Da der for første gang i mange år kom en faglig aktion fra flyttechaufførerne, var den da heller ikke rettet mod flyttemændene.
Chaufførerne var utilfredse med forholdene ved den dansk-tyske grænse. De følte, at de spildte alt for lang tid i tolden, og deres akkordlønsystem betød, at de også økonomisk mærkede ventetiden.

Det er nemt at bestille 3 flyttemands tilbud i Nørresundby

En potentiel fagmand kan klare din flytning på ingen tid. Det er lidt svært at flytte selv - indhent i stedet tre gavnlige tilbud. Styr uden om useriøse håndværkere - Benyt dig af vores fleksible prisside Billig-flyttemand.dk i stedet.
Brug vores tjeneste og spar penge (omkring 29%) på 3 solide herlige flyttemandstilbud. Prekvalificerede og erfarne specialister gør sig klar til at udarbejde bæredygtige tilbud på din flyttemandsopgave. Billig-flyttemand.dk er det rette valg i Danmark når det gælder kontante tilbud på alle typer af håndværkerjobs, f.eks. advokat, gartner og maler.
Det er tidsbesparende at benytte denne flyttemand tjeneste og flyttemændne løser alle slags flyttemandsopgaver hvor som helst i Nørresundby. Lad kreative og billige specialister i Nørresundby løse din flyttemands opgave. Få kontakt med certificerede flyttemandsfirmaer her på onlineportalen Billig-flyttemand.dk.

Flyttemænd Nørresundby eksempel:


Vognmand Chano Brix

Fredensvej 7
9400 Nørresundby
CVR: 30758544
Tlf. 20651746

Vognmand Lindy Jensen

Engholmen 10
9400 Nørresundby
CVR: 34744513
Tlf. 98172600

C.M. Transport A/S

Sundsholmen 6
9400 Nørresundby
CVR: 85502913
www.cm-transport.dk

Exprestransporten

Voerbjergvej 100
9400 Nørresundby
CVR: 71601110
Tlf. 98173940


Dan Service

Kammerdal 10
9400 Nørresundby
CVR: 12641346
Tlf. 98193940

John Jensen Multiservice

Øster Strandvej 23
9400 Nørresundby
CVR: 33209533
Tlf. 22290641

3 flyttetilbud Nørresundby