✔️3 flyttetilbud Nørresundby

Flyttemand Nørresundby - Vælg 2- 3 fabelagtige tilbud

Få ca 24 pct i rabat med gratis flyttetilbud

Send formularen online på under 4 min

✔️Flyttemand Nørresundby - Bestil 3 gratis flyttetilbud

3 tilbud: I Nørresundby kappes udvalgte flyttemænd om at få din opgave
Inden for relativ kort tid leverer vi gratis 3 prisgodkendte tilbud på smuk flyttemandsarbejde. Lad reelle og kreative specialister i Nørresundby klare din flyttemands opgave. Hjemme kan du ganske roligt gennemgå alle de leverede flyttemandsbud og så beslutte dig for det, du bedst kan lide.
Vi tilbyder at indhente gratis 3 gavnlige tilbud på dit flyttemands problem i Nørresundby ved erfarne flyttemænd. Vi skaffer absolut gratis og hurtigt 3 gratis flyttemandstilbud i Nørresundby fra anerkendte flyttemænd. Solide og dygtige fagfolk er fuldstændig parate til at løse din flytteopgave.
Potentielle flyttemænd udfører blandt andet disse opgaver: tømning af dødsbo, opbevaring på lagerhotel, transport af farligt gods og udlån af flyttekasser. Udse et af flyttemandtilbuddene og få rundt regnet 14 pct i attraktiv rabat på din flyttemandsopgave. Inden for meget kort tid modtager du gratis 3 konkrete tilbud på smuk flyttemandsarbejde.

✔️Disse håndværkere kæmper om at løse din opgave

Gratis tilbud: Vi opstøver i dag 3 tilbud uden beregning
Onlineportalen billig-flyttemand.dk er i spidsen online, når man ønsker overbevisende overslag på suverænt flyttemandservice. Vi indhenter hele 3 enestående flyttemandtilbud i hele landet, hvorefter du kan udpege det, du finder mest fordelagtigt. Går du med planer om at få udført en opgave vedr. tømning af konkursbo? Start altid med 3 prisgodkendte gratis tilbud.
I 9400 Nørresundby kan du sikre dig den laveste pris på 1-2 hverdage, hvis relevante fagfolk beregner tilbud på sagen. Her kan du sammeligne fordelagtige tilbud og priser i al slags vejr, og husk at vor flyttemandtjeneste er 100 procent gratis. I Nørresundby konkurrerer virksomheder om at få løst din flyttemandopgave, og det er absolut gratis, at anvende dette specialistværktøj.
3 håndværkere modtager dine kontaktinformationer og inden for et par hverdage, modtager du 3 raffinerede gratis tilbud. Det er en flyttemand side, hvor det ikke er besværligt, og vi har specialiseret os i at formidle flyttemandservice. Her ses et par eksempler på områder i Nørresundby, hvor vi leverer to-tre eftertragtede tilbud.

Ingen strejker i flyttefaget

Flyttemand Nørresundby tilbud: Firmaerne kan fremsende gangbare flyttemandtilbud
Få erhverv har været så lidt ramt af strejker som flyttemændene. Under de store, regelmæssigt tilbagevendende havnearbejderstrejker i halvtredserne og tresserne var flyttebilerne blevet ved med at køre, ja de havde kørt store mængder fødevarer uden om de strejkeramte havne og til f.eks. Hamburg i stedet.
Det skyldes ikke, at flyttechaufførerne var uorganiserede. I en årrække var de imidlertid delt mellem SID og chaufførforbundet, der stod uden for LO. Det gjorde det vanskeligere at koordinere en konflikt, men desuden havde chaufførforbundet ingen forpligtelser til sympatistrejker eller blokader.
Samtidig holdt flyttemændene sig uden for Dansk Arbejdsgiverforening, så de heller ikke blev draget med ind i en konflikt, de ikke var direkte part i. I stedet optrådte organisationen Danske Vognmænds Arbejdsgiversammenslutning (DVA) som flyttemændenes arbejdsgiverorganisation.

Et stort ansvar for arbejdet

Der er andre grunde til, at det ikke kom til konflikt. Det betyder mindst, at det ville være vanskeligt at få fat på alle chaufførerne og få en strejke arrangeret. Det var mere afgørende, at der var et personligt forhold mellem flyttemænd og chauffører, hvor man kendte hinandens vilkår, og hvor chaufførerne både var ret frit stillede og følte et stort ansvar for deres arbejde.
Og flyttechaufførerne tjente godt, ikke mindst i kraft af et akkordlønsystem. Desuden var flyttemændene meget sårbare over for strejker og gav sig derfor, før det kom til konflikt. Da der for første gang i mange år kom en faglig aktion fra flyttechaufførerne, var den da heller ikke rettet mod flyttemændene.
Chaufførerne var utilfredse med forholdene ved den dansk-tyske grænse. De følte, at de spildte alt for lang tid i tolden, og deres akkordlønsystem betød, at de også økonomisk mærkede ventetiden.

 ✔️  

Status den 4. december 2023 er mere end 52.000 ekspederede tilbud siden starten af 2014.


✔️3 flyttetilbud Nørresundby