Flyttemand Nivå - Få 3 økonomiske tilbud
Få rabat (36 pct) med 3 friske flyttetilbud
Indsend formularen online på bare tre minutter

Tilbud på flyttemand Nivå. Få 3 gratis lokale flyttetilbud

Få gratis kontakt til effektive flyttemandsfirmaer her på onlinesiden Billig-flyttemand.dk. Det er let at spare penge på en anerkendt og billigt flyttemand i 2990 Nivå. Brug vores service og spar penge (henved 12 pct) på 3 konkurrencedygtige fortrinlige tilbud.
Beskriv flyttemandsopgaven i webskemaet så flyttemandsfirmaerne hurtigere kan beslutte, om de vælger at afgive personlige tilbud på din flyttemandsopgave. Inden for ganske kort tid får gratis 3 gavmilde tilbud på effektiv flyttemandsarbejde. Opret din flyttemandsopgave i flyttemandskemaet (det gør du på maks 3 min).
Anvender du siden Billig-flyttemand.dk, opnår du i nærheden af 12 procent i god reduktion på flyttemandprisen. Vi indhenter kun tilbud hos ansvarsbevidste flyttemandsvirksomheder, og derfor garanterer vi for ordentligt flyttemandsarbejde fra start til slut. Bestil anerkendt hjælp til udførelse af de udestående flyttemandsopgaver til yderst hurtige priser.

Et af branchens største firmaer

Knud Jørgensen, Nivå satsede på at kunne garantere en transport under sikre temperaturforhold, snarere end at tilbyde den laveste pris - en politik, der svarede til de store landbrugsorganisationers krav i denne periode. På ganske få år skabte Knud Jørgensen et net på ca. 15 flyttefirmaer med 20-30 biler, som hans firma disponerede over på linie med hans egne.
Det vigtigste enkelte led i kæden var som antydet Syldahl Lartzen, et af branchens største firmaer. Ellers var der tale om et stort antal små flyttemænd med 1-2 biler hver, spredt ud over hele landet. Nogle af dem kørte selv, mens andre havde chauffører på bilerne.
Under alle omstændigheder tog Knud Jørgensen s kontorer i København og Kruså sig af kørselsdisponeringen og papirarbejdet. Kravet om sikre temperaturforhold betød, at Knud Jørgensen kun beskæftigede kølevogne.

Flyttefirmaer med moderne vogne

Knud Jørgensen, Nivå gik tidligt i gang med at sikre, at også hans flyttefirmaer havde moderne vogne med automatisk køleanlæg. Og lige som han havde været med til at finansiere den første bil, der kørte for ham, var han ofte med til at finansiere flyttefirmaerenes kølebiler.
Vognmændene var garanteret minimumspriser og kørte i det hele taget for ret faste takster, mens Knud Jørgensen selv fik de store udsving i tab og gevinst. Det blev en særdeles givtig forretning, som ekspanderede voldsomt. Knud Jørgensen var det firma, der blev tildelt flest nye tilladelser mellem 1952 og 1970.
Det begyndte med to i 1957, og der fulgte så en tredje aret efter, to mere i 1960, en sjette i 1962 og nr. 7 og 8 henholdsvis i 1965 og 1967. Tildelingen skete med stadig kraftig opbakning fra landbrugets repræsentant i flyttekørselsudvalget, og den var altså noget mere effektiv end den, Anders Jørgensen fik.

Indhent de billigste tilbud på pålidelig flyttemand Nivå

Vore partnere sætter servicen i højsædet med nøgleord som håndelag, kundedialog og suveræn service. Udnytter du vor helt uforpligtende flyttemandstjeneste, opnår du op omkring 24 pct. i hurtig rabat på flyttemandregningen. Af og til er man ikke i stemning til selv at klare flytningen - Få i stedet tre optimale pristilbud.
Vi finder gratis 3 hammerfede tilbud på dit flyttemandsproblem i Nivå fra faglærde flyttemænd. Undgå at betale i dyre domme for en rutineret flyttemand i 2990 Nivå. En 100 % gratis og førsteklasses tilbudstjeneste fra os til dig til priser, der gør godt i dit budget.
På rigtig kort tid finder vi gratis 3 solide tilbud på professionel flyttemandsarbejde. En helt gratis og favorabel flyttemandstjeneste fra os til jer til priser, som varmer i budgettet. Det er relativt bøvlet at tage sig af en flytning selv - få i stedet 2-3 økonomiske tilbud.

Lokale Flyttemænd fra 2990 Nivå


Søren Rosvall ApS

Skovparken 35
2990 Nivå
CVR: 69239218
Tlf. 49141566

Grand Transport A/S

Smedebakken 8
2990 Nivå
CVR: 30706005
Tlf. 27385323

Vibegaard Service

Løberen 11
2990 Nivå
CVR: 36288159