✔️3 flyttetilbud Nivå

Flyttemand Nivå - Find 2- 3 prisfaste tilbud

Få ca 51 % i rabat med gratis flyttetilbud

Opdater flyttemandskemaet på mindre end 5 minutter

✔️Tilbud på flyttemand Nivå. Få 3 gratis lokale flyttetilbud

3 tilbud: Servicemindede fagfolk vil være til din disposition i region Hovedstaden
Få gratis kontakt til effektive flyttemandsfirmaer her på onlinesiden Billig-flyttemand.dk. Det er let at spare penge på en anerkendt og billigt flyttemand i 2990 Nivå. Brug vores service og spar penge (henved 12 pct) på 3 konkurrencedygtige fortrinlige tilbud.
Beskriv flyttemandsopgaven i webskemaet så flyttemandsfirmaerne hurtigere kan beslutte, om de vælger at afgive personlige tilbud på din flyttemandsopgave. Inden for ganske kort tid får gratis 3 gavmilde tilbud på effektiv flyttemandsarbejde. Opret din flyttemandsopgave i flyttemandskemaet (det gør du på maks 3 min).
Anvender du siden Billig-flyttemand.dk, opnår du i nærheden af 12 procent i god reduktion på flyttemandprisen. Vi indhenter kun tilbud hos ansvarsbevidste flyttemandsvirksomheder, og derfor garanterer vi for ordentligt flyttemandsarbejde fra start til slut. Bestil anerkendt hjælp til udførelse af de udestående flyttemandsopgaver til yderst hurtige priser.

✔️Vi indhenter 3 relevante tilbud på en kanongod løsning

Gratis tilbud: Op til tre fagfolk vil tage kontakt med dig
Vi lokaliserer hurtigt dine 3 gratis distinkte flyttemand tilbud i Nivå i dag, så du sparer tid - brug vores tilbudstjeneste. Lad proaktive flyttemandeksperter i Nivå (f.eks. MS Service) håndtere den oprettede flyttemandopgave. Firmaerne anslår en kontant pris på den stillede flyttemandopgave, hvorefter du frit kan udse dig et tilbud.
Vi opsnuser op til 3 gratis tilbud på flyttemandassistance og uanset hvor i region Hovedstaden du bor, er vores flyttemandservice til rådighed. I postnummer 2990 Nivå kan vi tilbyde dig den laveste pris på 37 timer, hvis topmotiverede flyttemænd skriver nogle velegnede tilbud sammen til sagen. Det er en gratis og lynhurtig innovativ starthjælp, og vi ser hen til dit flyttemandprojekt, så fortæl os gerne om det problem, du har brug for flyttemandservice til.
Vi har tilknyttede flyttemænd med omdrejningspunkt i Nivå, og vi står meget gerne for at skaffe op til 3 flyttemandtilbud sommer og vinter. Gør brug af vor anerkendte platform nu og få overlegen kvalitet fra start til slut - så kan mange penge spares: mindst 1/3 af standardprisen. Hele vores netværk af håndværkere slås om at påtage sig ansvaret for dit presserende flyttemandarbejde, så modtag 3 gratis tilbud på den smarte løsning - billig-flyttemand.dk holder åbent døgnet rundt.

Et af branchens største firmaer

Flyttemand Nivå tilbud: Bestil 3 gratis tilbud på dine flyttemandproblemer
Knud Jørgensen, Nivå satsede på at kunne garantere en transport under sikre temperaturforhold, snarere end at tilbyde den laveste pris - en politik, der svarede til de store landbrugsorganisationers krav i denne periode. På ganske få år skabte Knud Jørgensen et net på ca. 15 flyttefirmaer med 20-30 biler, som hans firma disponerede over på linie med hans egne.

Et stort antal små flyttemænd
Det vigtigste enkelte led i kæden var som antydet Syldahl Lartzen, et af branchens største firmaer. Ellers var der tale om et stort antal små flyttemænd med 1-2 biler hver, spredt ud over hele landet. Nogle af dem kørte selv, mens andre havde chauffører på bilerne.
Under alle omstændigheder tog Knud Jørgensen s kontorer i København og Kruså sig af kørselsdisponeringen og papirarbejdet. Kravet om sikre temperaturforhold betød, at Knud Jørgensen kun beskæftigede kølevogne.

Flyttefirmaer med moderne vogne

Knud Jørgensen, Nivå gik tidligt i gang med at sikre, at også hans flyttefirmaer havde moderne vogne med automatisk køleanlæg. Og lige som han havde været med til at finansiere den første bil, der kørte for ham, var han ofte med til at finansiere flyttefirmaerenes kølebiler.

Store udsving i tab og gevinst
Vognmændene var garanteret minimumspriser og kørte i det hele taget for ret faste takster, mens Knud Jørgensen selv fik de store udsving i tab og gevinst. Det blev en særdeles givtig forretning, som ekspanderede voldsomt. Knud Jørgensen var det firma, der blev tildelt flest nye tilladelser mellem 1952 og 1970.
Det begyndte med to i 1957, og der fulgte så en tredje aret efter, to mere i 1960, en sjette i 1962 og nr. 7 og 8 henholdsvis i 1965 og 1967. Tildelingen skete med stadig kraftig opbakning fra landbrugets repræsentant i flyttekørselsudvalget, og den var altså noget mere effektiv end den, Anders Jørgensen fik.

 ✔️  

Mere end 56.000 tilbudsjægere havde den 15. april 2024 fået afsluttet deres flyttemandopgaver.


Friske flyttemænd fra 2990 Nivå

Søren Rosvall ApS

Skovparken 35
2990 Nivå
CVR: 69239218
Tlf. 49141566

Grand Transport A/S

Smedebakken 8
2990 Nivå
CVR: 30706005
Tlf. 27385323

Multigroup

Langelunden 8
2990 Nivå
CVR: 37201499
Tlf. 53883343

MS Service

Mariehøj 249
2990 Nivå
CVR: 37839647
Tlf. 53342279

C&F Transport

Margerittens Kvarter 3
2990 Nivå
CVR: 41288515
www.cheapfasttransport.dk✔️3 flyttetilbud Nivå