3 flyttetilbud Nordsjælland

  • Flyttemand Nordsjælland - Bestil 3 uimodståelige tilbud
  • Få ca 11 % i rabat med 3 lokale flyttetilbud
  • Udfyld formularen online på kun ni min.

Få 3 3 flyttetilbud Nordsjælland tilbud

Nordsjælland
vejnavne eksempler

Stillidsvej
Petersborgvej
Uglevej
Kærsangervej
Møllevænget
Spurvevænget
Slåenvangen
Sneppevej
Nordkrogen
Slåenvej
Park Alle
Vagtelvej
Skovvænget
Svalevej
Liebmanns Have
Bakkevangen
Vænget
Grøndahlsvej
Dalsvinget
Gøgevej

Flyttetilbud Nordsjælland. Service fra Billig-flyttemand.dk

Vores tilknyttede flyttemænd og flyttefirmaer i Nordsjælland giver gerne deres bud på flytning i hele Nordsjælland. Du opretter dit udbud helt gratis hos os! Flyttemændene er i konkurrence om at vinde din flytteopgave. Derfor er du sikker på, at få nogle meget attraktive tilbud på udførelsen af din flytning.
Brug nogle minutter i online skemaet på at fortælle, hvad det er for en flytteopgave, du har brug for i Nordsjælland. Beskriv gerne opgaverne detaljeret. På den måde kan vi bedre hjælpe dig og nemmere identificere de helt rigtige flyttemænd til at kontakte dig med tilbud på opgaven.
Vores tjeneste er 100 procent gratis og uforpligtende - enklere bliver det ikke. Det er muligt at spare op til 17 % i forhold til den pris, du kunne opnå, hvis du selv skulle ud og indhente priser hos forskellige flyttemænd i Nordsjælland. Indtast din flytteopgave og få 3 gode tilbud på en hurtig og sikker flytning nu!

Benny Linghoffs forretning

Flyttemand Olsen fik blandt andet andel i baconkørslerne til de danske eksporthavne. Det var med til at gøre ham til en af de store billige flyttefirmaer, der havde andre til at køre for sig. For de andre københavnere gik vejen fra skibsproviant til maskiner, kemiske produkter og andre industrivarer.
Den mest eventyrlige vækst fik Viggo Jørgensen. Han specialiserede sig i industrigods, og det med så stort held, at hans firma næst efter Karl Jørgensens oplevede den største tilladelsesfremgang af alle i branchen. I 1953-54 fik han de første tre tilladelser og 1957- 67 yderligere fire.
I 1964 hævdede han, at han betjente hele 200 kunder inden for transport af maskingods og skibsproviant. Blandt hans mere kendte kunder var B&W, landets største arbejdsplads, som endnu på dette tidspunkt var i fremgang. Både Viggo Jørgensens og Benny Linghoffs forretninger omfattede også biler, der kun kørte østpå.

Ekspanderende transport

I 1962 havde Viggo Jørgensen 2 østzonebiler og Benny Linghoff hele 5. Linghoff kendte Østeuropa fra årene efter krigen, hvor han bl.a. havde arbejdet for amerikanerne i Ungarn, og han opbyggede et transportnet til de vestlige ambassader i Østeuropa, som fortsatte med at ekspandere gennem tresserne.
Lars Werner Christiansen stod med en enkelt tilladelse i 1951 og fik nr. 2 allerede i 1953. På dette niveau blev firmaet stående i mere end ti år. Det fik et afgørende gennembrud, da det sidst i tresserne fik hele 4 specialtilladelser til kørsel af øl til Belgien for Tuborg.
Det er endnu et eksempel på, hvor vigtigt det var at få kontakt med en god fast kunde med ekspanderende transport. Lars Werner Christiansen havde i en periode en enkelt fast underflyttemandi brødrene Müller i Vordingborg. Åge Majgaard og Åge Jørgensen havde kørt sammen for Røde Kors lige efter krigen.

Få 3 3 flyttetilbud Nordsjælland tilbud


Eksempler på 3 flyttetilbud Nordsjælland

Mikael Lohmann Jørgensen
Ibisvej 7
3120 Dronningmølle
CVR: 72037928
Hjemmeside
Rebo Transport
Munkerup Strandvej 55
3120 Dronningmølle
CVR: 32696813
Hjemmeside
Vognmand Finn Gylden
Hindsehovgården 10
3120 Dronningmølle
CVR: 15776358
Hjemmeside