3 flyttetilbud Nordsjælland

  • Flyttemand Nordsjælland - Få 3 flotte tilbud
  • Spar ca 29 % med 3 brugbare flyttetilbud
  • Udfyld opgave skemaet på under 2 min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Vi dækker også
postnummer 3120

Vipstjertvej
Slåenvej
Møllevænget
Hellebjergvej
Blåmunkevej
Pandehavevej
Solsortevej
Rypevej
Munkerupvej
Uglevej
Storkevej
Tornsangervej
Hindsehovgården
Drosselvej
Kragevej
Slåenvangen
Ved Skellet
Kærsangervej
Rødkildevej
Vænget

Flyttetilbud Nordsjælland. Service fra Billig-flyttemand.dk

I løbet af ganske kort tid leverer vi gratis 3 superbillige tilbud på grundig flyttemandsarbejde. Inden for 2-4 dage kontakter de 3 mest egnede flyttemandsfirmaer dig med deres flotte flyttemandstilbud. Lad velrenommerede og bundsolide fagfolk i Nordsjælland byde på flyttemandsopgaven.
Det er 100 pct gratis at hente flyttemands tilbud på vores flyttemand tjeneste og flyttemandne afgiver tilbud på alle typer af flyttemandsopgaver hvor som helst i Nordsjælland - og i det øvrige land. Beskriv opgaven i detaljer så flyttemandsfirmaerne med det samme kan vurdere, om de har mulighed for at byde på flyttemandsopgaven. Hjemme i privaten kan du bedømme alle de fremsendte bud.
Beskriv flyttemandsopgaven i flyttemandskemaet (det gør du på cirka 7½ minut). Vi mailer dig gratis 3 knaldgode tilbud på flyttemandsopgaven i Nordsjælland hos arbejdsvillige flyttemænd. Betal ikke for meget for en kvalitetssikret flyttemand i Nordsjælland.

Benny Linghoffs forretning

Flyttemand Olsen fik blandt andet andel i baconkørslerne til de danske eksporthavne. Det var med til at gøre ham til en af de store billige flyttefirmaer, der havde andre til at køre for sig. For de andre københavnere gik vejen fra skibsproviant til maskiner, kemiske produkter og andre industrivarer.
Den mest eventyrlige vækst fik Viggo Jørgensen. Han specialiserede sig i industrigods, og det med så stort held, at hans firma næst efter Karl Jørgensens oplevede den største tilladelsesfremgang af alle i branchen. I 1953-54 fik han de første tre tilladelser og 1957- 67 yderligere fire.
I 1964 hævdede han, at han betjente hele 200 kunder inden for transport af maskingods og skibsproviant. Blandt hans mere kendte kunder var B&W, landets største arbejdsplads, som endnu på dette tidspunkt var i fremgang. Både Viggo Jørgensens og Benny Linghoffs forretninger omfattede også biler, der kun kørte østpå.

Ekspanderende transport

I 1962 havde Viggo Jørgensen 2 østzonebiler og Benny Linghoff hele 5. Linghoff kendte Østeuropa fra årene efter krigen, hvor han bl.a. havde arbejdet for amerikanerne i Ungarn, og han opbyggede et transportnet til de vestlige ambassader i Østeuropa, som fortsatte med at ekspandere gennem tresserne.
Lars Werner Christiansen stod med en enkelt tilladelse i 1951 og fik nr. 2 allerede i 1953. På dette niveau blev firmaet stående i mere end ti år. Det fik et afgørende gennembrud, da det sidst i tresserne fik hele 4 specialtilladelser til kørsel af øl til Belgien for Tuborg.
Det er endnu et eksempel på, hvor vigtigt det var at få kontakt med en god fast kunde med ekspanderende transport. Lars Werner Christiansen havde i en periode en enkelt fast underflyttemandi brødrene Müller i Vordingborg. Åge Majgaard og Åge Jørgensen havde kørt sammen for Røde Kors lige efter krigen.

Her er de bedste flyttemænd

T.R. Entreprenørkørsel
Hornbækvej 661 A
3120 Hornbæk
CVR: 83707615
Tlf. 49758109
Vognmandsforretning
Saunte Bygade 26 B
3120 Hornbæk
CVR: 19137392
Vognmand Finn Gylden
Hindsehovgården 10
3120 Dronningmølle
CVR: 15776358
Tlf. 45884642