3 flyttetilbud Nykøbing

  • Flyttemand Nykøbing - Modtag 3 ypperlige tilbud
  • Spar ca 28 pct med 3 1. klasses flyttetilbud
  • Indsend skemaet online på mindre end tre min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Vejnavne i
postnummer 4800

Brogade
Hasselø Birkevej
Finsensgade
Garretvejen
Egernvej
Egevænget
Guldborgvej
Hannenovvej
Engdalen
Askøgade
Bjørnevej
Guldnældevænget
Bruntoftevej
Dortheavej
Grønnegade
Erbovænget
Egeparken
Bregnevej
Agrovej
Fejøgade

Billig flyttemand Nykøbing - Få 3 gratis flyttetilbud nu

Vi arbejder udelukkende sammen med rutinerede flyttemandsvirksomheder, og derfor garanterer vi for ordentligt flyttemandsarbejde fra A til Z. Her får du gratis 3 bindende tilbud på dit flyttemandsproblem i Nykøbing fra erfarne flyttemænd. Spar både tid og penge på en arbejdsvillig og kompetent flyttemand i Nykøbing.
Bruger du onlinesiden Billig-flyttemand.dk, kan du score cirka 23 pct. i favorabel nedslag på flyttemandjobbet. I løbet af relativ kort tid leverer vi gratis 3 ypperlige tilbud på punktlig flyttemandsarbejde. Hjemme i privaten kan du evaluere buddene og herefter beslutte dig for det bedste.
Prisportalen Billig-flyttemand.dk er en både gratis og supersmart web flyttemandsservice, som garanterer at levere de bedste tilbud på flyttemandsarbejde. Undgå at betale for høj en pris for en engageret ekspert i Nykøbing. Slip for amatør håndværkere - Anvend vores kvalitetssikrede internetportal Billig-flyttemand.dk i dag.

Slaget om Transitgården i Nykøbing Falster

Syldahl Laursen fra VDL fik et flertal i EDF's bestyrelse til at gå ind for at tilbyde at overlade hele Transitgården, som projektet var blevet døbt, til VDL og DMF. Det er vanskeligt at vurdere, om det var en fornærmet opgivelse af ævred eller et sidste desperat forsøg på at trumfe sin vilje igennem.
Syldahl Laursen kan have ment, at projektet ville blive absurd og uigennemførligt uden EDF, og håbet, at EDF's udmarch ville tvinge de andre til at give sig. l så fald gjorde han regning uden både VDL's direktør og flere af sine egne.
På et stormfuldt bestyrelsesmøde i slutningen af maj 1955 forsøgte Mads Andersen at overtale Syldahl Laursen til at lade EDF forblive i samarbejdet om Transitgàrden og til selv at blive som formand for den. Mads Andersen slog stærkt på, at uenigheden kun havde vist sig i valget af benzinselskab.

Samarbejdet om Transitgården

Syldahl Laursen var helt uvillig og overreagerede i form af meget kraftige angreb på bade VDL, DMF og EDF's egne folk i Transitgårdsbestyrelsen. Syldahl Laursen fik en vis støtte fra fire bestyrelsesmedlemmer, men to - Benny Lynghoff og N.T. Jensen - var modstandere af hans linie.
Netop de to havde et år før ment, at det ikke var afgørende, om EDF havde flertal i Transitgårdens bestyrelse, og nu som før støttede de i det væsentlige Mads Andersen. Parterne skiltes i fjendskab. To måneder senere sendte Jensen og Lynghoff et brev rundt til bestyrelsesmedlemmerne.
De skrev, at de ikke ønskede EDF ud af samarbejdet om Transitgården, og at foreningen lå helt stille, fordi formanden var desperat over, at han ikke kunne spille diktator, og at det truede hele foreningens eksistens. De krævede et nyt bestyrelsesmøde snarest. Mødet blev holdt, men det trak kun konflikten mellem parterne skarpere op.

Vi opsporer de bedste flyttemænd

N.E. Transport og Auto ApS
Solvang 17, Bruntofte
4800 Nykøbing F
CVR: 29632693
Tlf. 26211313
Vognmand Preben Andersen ApS
Herningvej 8
4800 Nykøbing F
CVR: 26674336
Tlf. 54854644
OB Flytning ApS
Herningvej 28
4800 Nykøbing F
CVR: 10505690
www.ob-flytning.dk