3 flyttetilbud Nykøbing

Flyttemand Nykøbing - Modtag 3 prisgodkendte tilbud
Spar ca 38 % med 3 suveræne flyttetilbud
Udfyld formularen på under seks minutter

Billig flyttemand Nykøbing - Få 3 gratis flyttetilbud nu

Vi arbejder udelukkende sammen med rutinerede flyttemandsvirksomheder, og derfor garanterer vi for ordentligt flyttemandsarbejde fra A til Z. Her får du gratis 3 bindende tilbud på dit flyttemandsproblem i Nykøbing fra erfarne flyttemænd. Spar både tid og penge på en arbejdsvillig og kompetent flyttemand i Nykøbing.
Bruger du onlinesiden Billig-flyttemand.dk, kan du score cirka 23 pct. i favorabel nedslag på flyttemandjobbet. I løbet af relativ kort tid leverer vi gratis 3 ypperlige tilbud på punktlig flyttemandsarbejde. Hjemme i privaten kan du evaluere buddene og herefter beslutte dig for det bedste.
Prisportalen Billig-flyttemand.dk er en både gratis og supersmart web flyttemandsservice, som garanterer at levere de bedste tilbud på flyttemandsarbejde. Undgå at betale for høj en pris for en engageret ekspert i Nykøbing. Slip for amatør håndværkere - Anvend vores kvalitetssikrede internetportal Billig-flyttemand.dk i dag.

Slaget om Transitgården i Nykøbing Falster

Syldahl Laursen fra VDL fik et flertal i EDF´s bestyrelse til at gå ind for at tilbyde at overlade hele Transitgården, som projektet var blevet døbt, til VDL og DMF. Det er vanskeligt at vurdere, om det var en fornærmet opgivelse af ævred eller et sidste desperat forsøg på at trumfe sin vilje igennem.
Syldahl Laursen kan have ment, at projektet ville blive absurd og uigennemførligt uden EDF, og håbet, at EDF´s udmarch ville tvinge de andre til at give sig. l så fald gjorde han regning uden både VDL´s direktør og flere af sine egne.
På et stormfuldt bestyrelsesmøde i slutningen af maj 1955 forsøgte Mads Andersen at overtale Syldahl Laursen til at lade EDF forblive i samarbejdet om Transitgàrden og til selv at blive som formand for den. Mads Andersen slog stærkt på, at uenigheden kun havde vist sig i valget af benzinselskab.

Samarbejdet om Transitgården

Syldahl Laursen var helt uvillig og overreagerede i form af meget kraftige angreb på bade VDL, DMF og EDF´s egne folk i Transitgårdsbestyrelsen. Syldahl Laursen fik en vis støtte fra fire bestyrelsesmedlemmer, men to - Benny Lynghoff og N.T. Jensen - var modstandere af hans linie.
Netop de to havde et år før ment, at det ikke var afgørende, om EDF havde flertal i Transitgårdens bestyrelse, og nu som før støttede de i det væsentlige Mads Andersen. Parterne skiltes i fjendskab. To måneder senere sendte Jensen og Lynghoff et brev rundt til bestyrelsesmedlemmerne.
De skrev, at de ikke ønskede EDF ud af samarbejdet om Transitgården, og at foreningen lå helt stille, fordi formanden var desperat over, at han ikke kunne spille diktator, og at det truede hele foreningens eksistens. De krævede et nyt bestyrelsesmøde snarest. Mødet blev holdt, men det trak kun konflikten mellem parterne skarpere op.

Du kan få 3 velegnede tilbud på udvalgt flyttemand Nykøbing

Vi arbejder kun sammen med bundsolide flyttemandsfirmaer, og dermed er du sikret effektivt flyttemandsarbejde hver gang. Vi skaffer absolut gratis og uforpligtende to-tre bundsolide flyttemands tilbud i Nykøbing fra kreative flyttemænd. Bestil en flyttemand, der har kompetencen til at flytte inden for et par hverdage.
Undgå at betale tårnhøj for en anerkendt flyttemand i Nykøbing. På to-fire hverdage kontakter de tre udvalgte flyttemandsvirksomheder dig med deres fine tilbud. Få en kvalitetssikret specialist til fx at tage sig af en flytning i Nykøbing.
Beskriv din opgave detaljeret så flyttemandsfirmaerne hurtigere kan afgøre, om de vælger at byde på flyttemandsopgaven. Slip for dårlige håndværkere - Benyt vores velrenommerede flyttemandstjeneste i stedet. Det er tidsbesparende at benytte vores flyttemandportal og flyttemændne ordner alle former for flyttemandsopgaver alle vegne i Nykøbing.

Find de bedste Flyttemænd


N.E. Transport og Auto ApS

Solvang 17, Bruntofte
4800 Nykøbing F
CVR: 29632693
Tlf. 26211313

OB Flytning ApS

Herningvej 28
4800 Nykøbing F
CVR: 10505690
www.ob-flytning.dk

NE Ekspres ApS

Solvang 17
4800 Nykøbing F
CVR: 10121868
Tlf. 54451313

Nymand A/S

Industriparken 1
4800 Nykøbing F
CVR: 33046103
Tlf. 54851598


Vognmand Arne Pedersen

Nykøbingvej 224
4800 Nykøbing F
CVR: 25840496
Tlf. 54863392

Vognmand Preben Andersen ApS

Herningvej 8
4800 Nykøbing F
CVR: 26674336
Tlf. 54854644

Vognmand J E Jørgensen

Pyntevænget 27
4800 Nykøbing F
CVR: 86339811
Tlf. 54439188

3 flyttetilbud Nykøbing