3 flyttetilbud Rødekro

Flyttemand Rødekro - Modtag 3 egnede tilbud
Få 15 % rabat med 3 seriøse flyttetilbud
Indsend skemaet på bare 9 minutter

Søger du en flyttemand Rødekro? Få 3 kontante tilbud

Det er nemt, gratis og tidsbesparende at indhente 3 tilbud på en flyttemand fra Rødekro. Uanset typen af flytning, kan du kvit og frit indlægge en opgave til en rutineret og billig flyttemand i Rødekro her på siden - ingen flytteopgave er for lille og ingen flytteopgave er for stor.
Dine 3 attraktive tilbud, på udførelse af flytning i Rødekro, kan du modtage kun ca. 38 timer efter du har udfyldt vores webformular, med en opgavebeskrivelse af feks. flytteopgavens type og størrelse. Vi sender helt gratis din opgave i udbud, som vores tilknyttede flyttemand så vil byde på.
Du vil i reglen modtage tilbuddene inden for meget kort tid. Forvent en dag eller to. Derefter kan du i dit eget eget tempo gennemgå buddene, og kontakte den flyttemand, med det flyttetilbud, som passer dig bedst. Det koster således ikke dig noget, at indhente tilbud i Rødekro gennem os.

Flyttefaget 1998-99

Den økonomiske genrejsning af EDF var ikke den eneste udfordring, Peder Gundestrup stod overfor, da han satte sig til rette i EDF´s formandsstol i 1988. Det økonomiske sammenbrud gav nemlig også anledning til det tredje store medlemsoprør fra EDF´s rækker.
Modsat de foregående i 1987-88 og 1991-92 kom det afgørende til at forandre EDF som forening. Kernen i det nye oprør var en kollektiv udmeldelse fra hele TAI i nytåret 1997-98. De ca. 15 TAI-Vognmænd var den stærkest samlede gruppe, der var tilbage i EDF, og de sad på ca. 10% af flyttekørselstilladelserne.
Deres udmeldelse lagde stort set EDF øde i Esbjerg - bortset fra Peder Gundestrup. TAI-gruppen optrådte samlet i de følgende 14 måneder, og det gav oprøret en hidtil uset vægt. Nøglepersonen på lAT´s side var lederen af kontoret, Jørgen Søndergaard, der i januar 1968 tog initiativ til at prøve at samle flyttemændene uden om EDF.

Flyttemænd stod udenfor

En halv snes flyttemænd, der næsten alle hørte til de større, blev indkaldt til et møde. To af de indbudte, EDF´s formand og næstformand, Holger Pedersen og C. Holm Østergaard, sagde fra, men resten mødtes den 6. februar.
Det var Jørgen Søndergaard og Ricard Prisenfeldt fra TAI, lederne af de to største og ét af de mindre Transfrigoroutefirmaer: K.P. Engelbrecht, Knud Jørgensen og Axel Villadsen, de to store sønderjyske flyttemænd uden for EDF: J.P. Oksenholm og Arne Baustein (udmeldt fra januar), samt overraskende nok Aage Jørgensen.
Aage Jørgensen havde i 1964-65 været blandt de mest radikale Lindevang-tilhængere i EDF´s bestyrelse. Tilsammen repræsenterede de alle de grupper af billige flyttemænd, der nu stod uden for EDF. Jørgen Søndergaards oplæg havde oprettelsen af et fragtafregningskontor som det centrale punkt.

På ingen tid får du 3 fornemme Rødekro flyttemand tilbud

Få en fagmand, der vil påtage sig flytningen i 6230 Rødekro. Hjemme kan du ganske fredeligt sammenholde flyttemandstilbuddene og dernæst udpege det, du foretrækker. Billig-flyttemand.dk er den mest oplagte service på nettet når du skal bruge bekvemme tilbud på alle former for håndværkerassistance, eksempelvis blikkenslager, gulvsliber og tømrer.
I løbet af 2-3 dage kontakter de tre bedste flyttemandsvirksomheder dig med deres gennemarbejdede flyttemandstilbud. Få gratis den billigste pris på din flyttemandsopgave på ca 46 timer - sågar med ekstremt god rabat. Arbejdsvillige og udvalgte flyttemænd står klar til at påtage sig flyttemandsopgaven.
Vi samarbejder udelukkende med velegnede flyttemandsvirksomheder, og dermed kan vi garantere for flot udført flyttemandsarbejde fra start til slut. Rutinerede energiske fagmænd kan hjælpe med en flytning i 6230 Rødekro. Få udvalgt bistand til udførelse af de udskudte flyttemandsopgaver til yderst billige priser.

Vi finder de bedste Flyttemænd


Vognmand Claus Skøtt ApS

Lindeparken 65
6230 Rødekro
CVR: 29619972
Tlf. 40144368

TS-Transport A/S

Kometvej 35, Brunde
6230 Rødekro
CVR: 36911638

A. Taxi IVS

Kløvermarken 30
6230 Rødekro
CVR: 39878887

Vognmand Jim Søndergaard ApS

Trondhjemsvej 14
6230 Rødekro
CVR: 35873988


Hans Peter Ignatz Vozny

Svalevej 3
6230 Rødekro
CVR: 30124464
Tlf. 74666924

3 flyttetilbud Rødekro