3 flyttetilbud Rødovre

  • Flyttemand Rødovre - Modtag 3 gode tilbud
  • Spar ca 13 % med 3 konkrete flyttetilbud
  • Indsend formularen på bare ni min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på
vejnavne Rødovre

Brabrandvej
Hendriksholms Boulevard
Bøgestien
Damhusdalen
Irmavej
Pildamsvej
Højdestien
Poppelstien
Jyllingevej
Madumvej
Fjeldhammervej
Egegårdsvej
Niels Frederiksens Alle
Nordkærvej
Lucernevej
Præstebakken
Højrisvej
Nybølvej
Junovej
Birkestien

Flyttemand Rødovre? Sådan får du 3 flyttetilbud på 2-3 dage

Du beskriver opgaven. Vi finder gratis 3 tilbud på dit flytning i Rødovre! Det gør vi ved at sætte opgaven i udbud - gratis! Beskriv din opgave i webskemaet og send det ind til os. Så skaffer vi dig 3 gratis tilbud. Vores gratis tjeneste er den absolut letteste måde at få 3 flyttetilbud i Rødovre på.
Hvad en flyttemand i Rødovre præcis koster, afhænger af forskellige faktorer. Hvis flyttemændene fra Rødovre f.eks. har specialiseret sig i større og tungere opgaver, kan dette være med til at retfærdiggøre en højere pris på udførelsen af flyttearbejde i Rødovre.
Når du benytter dig af vores gratis online tjeneste, får du mulighed for nemt at sammenligne priser fra 3 forskellige flyttemænd, som præcist matcher din forespørgsel. Med de 3 skræddersyede flyttetilbud på hånden, sikrer du dig en god pris hos den lokale flyttemand du vælger. Spar nemt op til 30 pct.

Udenlandske Automobiltransporter

I 1934 stiftedes Udenlandske Automobiltransporter, normalt kaldet TAU. Initiativet var kommet fra TAI-flyttemændene i Esbjerg, og deres ubestridte førstemand, den stovte Christian Th. Jensen, blev valgt til formand for TAU, en post han beholdt, så længe foreningen bestod.
TAU samlede stort set alle de danske billige flyttemænd, men den var i høj grad en sammenslutning af de to stærke grupper, esbjergenserne og sønderjyderne, med resten som vedhæng. Den første bestyrelse bestod af esbjergenserne N.Th. Jensen og Rasmus Strand og sønderjyderne Lars Pederen, Heinrich Harvester og William Andresen.
I 1936 flyttedes balancen mellem de to grupper ved, at William Andresen og Steen Skovshoved blev afløst af Esbjergflyttemanden Eigil Petersen. Bestyrelsen var derefter uændret frem til 1941.

De tyske andenchauffører

Formandsposten og to andre bestyrelsespladser understregede esbjergensernes betydning, men Lars Larsen var også en nøgleperson. Bestyrelsen trak en del på hans tyskkundskaber og løbende kontakt til myndighederne i Flensborg. I 1937 blev han officielt udpeget som mellemmand mellem de tyske myndigheder og de danske Vognmænd.
I TAU's to første leveår var forholdet til de tyske andenchauffører det helt dominerende spørgsmål. Der blev holdt adskillige møder med Beifahrerdienst, der bl.a. handlede om lønforhold. TAI lagde i øvrigt ud med at invitere alle de tyske andenchauffører til fest i Esbjerg.
Ved udgangen af 1935 opsagde tyskerne imidlertid selv kontrakten. Kravet om tysk andenchauffør var blevet indført for at afhjælpe arbejdsløsheden i Tyskland. Men nu havde tyskerne ikke ledige chauffører længere.

Rødovre flyttemænd eksempel:

Thor Logistics ApS
Brunevang 233
2610 Rødovre
CVR: 37848719
www.thorlogistics.dk
Komplet-flytning.dk
Grønnemarksvej 2 C
2610 Rødovre
CVR: 36126094
www.komplet-flytning.dk
Gundermanns Eftf. A/S
Tæbyvej 3
2610 Rødovre
CVR: 29419760
www.gundermann-flyt.dk