3 flyttetilbud Rødovre

  • Flyttemand Rødovre - Bestil 3 prima tilbud
  • Få rabat (26 procent) med 3 favorable flyttetilbud
  • Udfyld formularen på under to min.

Få 3 3 flyttetilbud Rødovre tilbud

Eksempler på veje
fra Rødovre

Elvergårdsvej
Engdiget
Lucernestien
Minervavej
Maglekær
Birkestien
Kamstrupvej
Axelhøj
Knud Anchers Vej
Brobølvej
Islevdalvej
Nordstien
Bjørnevej
Hindbærstien
Islevvangen
Lerholm Vænge
Madumvej
Jølbyvej
Egegårdsstien
Lillekær

Flyttemand Rødovre? Sådan får du 3 flyttetilbud på 2-3 dage

Du beskriver opgaven. Vi finder gratis 3 tilbud på dit flytning i Rødovre! Det gør vi ved at sætte opgaven i udbud - gratis! Beskriv din opgave i webskemaet og send det ind til os. Så skaffer vi dig 3 gratis tilbud. Vores gratis tjeneste er den absolut letteste måde at få 3 flyttetilbud i Rødovre på.
Hvad en flyttemand i Rødovre præcis koster, afhænger af forskellige faktorer. Hvis flyttemændene fra Rødovre f.eks. har specialiseret sig i større og tungere opgaver, kan dette være med til at retfærdiggøre en højere pris på udførelsen af flyttearbejde i Rødovre.
Når du benytter dig af vores gratis online tjeneste, får du mulighed for nemt at sammenligne priser fra 3 forskellige flyttemænd, som præcist matcher din forespørgsel. Med de 3 skræddersyede flyttetilbud på hånden, sikrer du dig en god pris hos den lokale flyttemand du vælger. Spar nemt op til 30 pct.

Udenlandske Automobiltransporter

I 1934 stiftedes Udenlandske Automobiltransporter, normalt kaldet TAU. Initiativet var kommet fra TAI-flyttemændene i Esbjerg, og deres ubestridte førstemand, den stovte Christian Th. Jensen, blev valgt til formand for TAU, en post han beholdt, så længe foreningen bestod.
TAU samlede stort set alle de danske billige flyttemænd, men den var i høj grad en sammenslutning af de to stærke grupper, esbjergenserne og sønderjyderne, med resten som vedhæng. Den første bestyrelse bestod af esbjergenserne N.Th. Jensen og Rasmus Strand og sønderjyderne Lars Pederen, Heinrich Harvester og William Andresen.
I 1936 flyttedes balancen mellem de to grupper ved, at William Andresen og Steen Skovshoved blev afløst af Esbjergflyttemanden Eigil Petersen. Bestyrelsen var derefter uændret frem til 1941.

De tyske andenchauffører

Formandsposten og to andre bestyrelsespladser understregede esbjergensernes betydning, men Lars Larsen var også en nøgleperson. Bestyrelsen trak en del på hans tyskkundskaber og løbende kontakt til myndighederne i Flensborg. I 1937 blev han officielt udpeget som mellemmand mellem de tyske myndigheder og de danske Vognmænd.
I TAU's to første leveår var forholdet til de tyske andenchauffører det helt dominerende spørgsmål. Der blev holdt adskillige møder med Beifahrerdienst, der bl.a. handlede om lønforhold. TAI lagde i øvrigt ud med at invitere alle de tyske andenchauffører til fest i Esbjerg.
Ved udgangen af 1935 opsagde tyskerne imidlertid selv kontrakten. Kravet om tysk andenchauffør var blevet indført for at afhjælpe arbejdsløsheden i Tyskland. Men nu havde tyskerne ikke ledige chauffører længere.

Få 3 3 flyttetilbud Rødovre tilbud


Lokal 3 flyttetilbud fra 2610

Brdr. Jensen Møbeltransport A/S
Hvidsværmervej 161
2610 Rødovre
CVR: 28305265
Hjemmeside
Billig-Flyt.dk
Ved Voldgraven 32
2610 Rødovre
CVR: 27699596
Hjemmeside
Vanløse Flytteforretning ApS
Tæbyvej 3B
2610 Rødovre
CVR: 29419892
Hjemmeside